| Автор | Съобщение | |||
| Ashikov | Публикувано на: Петък, 22 сеп 2006г. 11:19:32 часа цитат | |||
Потребител
|
Как ще се представят трите ни претставителя в мачовете реванш и ще успеем ли да видим и трите отбора в групите? | |||
|
||||
| SuperMishko | Публикувано на: Петък, 22 сеп 2006г. 13:06:36 часа цитат | |||
Потребител
|
she me u4udi ako vidim edin.imahme shans,ama tia sadii ni ebaha maikata. |
|||
|
||||
| BULTRAS | Публикувано на: Събота, 23 сеп 2006г. 11:13:25 часа цитат | |||
Потребител
|
Локо Сф- скромна загуба с 3:0 в Ротердам...туто финито, но достойно за отбора представяне тая година и най-учудващото за мен - добрия фейс на публиката ЦСКА- загуба и в България, па много плюнчене ша има що, как, асънъмъ и т.н. Разочароваха Литекс- опълченците на Шипка в реванша, 0:0 и влизане в групите...там кво ша става обаче е рано да се каже |
|||
|
||||
| Ashikov | Публикувано на: Събота, 23 сеп 2006г. 12:23:23 часа цитат | |||
Потребител
|
Ега те изненадаме със скромното фейнорд-Локо сф-0:5 Иначе Локо сф няма какво да губи в този двубой,може само да спечели така че-НАПРЕД ЖЕЛЕЗНИИИ! |
|||
|
||||
| feneto | Публикувано на: Неделя, 24 сеп 2006г. 11:17:08 часа цитат | |||
Потребител
|
Да прав си SuperMishko имахме шанс , но садиите са истински педали - мноо здраво урязаха Бг отборите . Но според мен само Литекс ще влезе в групите. Незнам само така си мисля нема лошо ако и трите отбора влязат . обаче Цска има най - малък шанс . | |||
|
||||
| este queso | Публикувано на: Неделя, 24 сеп 2006г. 12:39:39 часа цитат | |||
Потребител
|
е тва е. доживях някой да хвали мишо. иначе според мен ЦСКА ще бият, но ще отпаднат заради оня съдия, литекс влизат (не ми дреме как), а локото въртят 0-0 и са вън | |||
|
||||
| Ashikov | Публикувано на: Неделя, 24 сеп 2006г. 13:00:05 часа цитат | |||
Потребител
|
Е тва ако стане ще е велико,след 10 години прекъсване се завръщаме на европейската сцена и отпадаме без да сме загубили мач.ЕГА! |
|||
|
||||
| HOSE | Публикувано на: Неделя, 24 сеп 2006г. 14:49:35 часа цитат | |||
Потребител
|
аз се надявам на победа на Локо СФ победа и на Литекс Цска квото дойде ного поздрави от съдията в турция въпреки че ще се радвам да бият и те |
|||
|
||||
| este queso | Публикувано на: Четвъртък, 28 сеп 2006г. 22:49:41 часа цитат | |||
Потребител
|
ЦСКА бият в редовното време, но отпадат, локото въртят реми 0-0 и отпадат. май само за литекс не съм познал |
|||
|
||||
| Ashikov | Публикувано на: Четвъртък, 28 сеп 2006г. 23:08:24 часа цитат | |||
Потребител
|
Ех,за съжаление отпаднаха и трите ни отбора и май ще загубим едната квота за уефа. |
|||
|
||||
| zhelyo | Публикувано на: Петък, 29 сеп 2006г. 10:15:34 часа цитат | |||
Администратор
|
Много жалко, а тва на локоо с отпадането без загуба ми навява спомени за блекбърн... |
|||
|
||||
| SuperMishko | Публикувано на: Петък, 29 сеп 2006г. 17:07:15 часа цитат | |||
Потребител
|
nekoi znae li kolko ni e koeficiena v turnirite i dali sme go povishili. | |||
|
||||
| . | Публикувано на: Петък, 29 сеп 2006г. 17:13:01 часа цитат | |||
Потребител
|
искренно ме забавляваш! ![]() |
|||
|
||||
| SuperMishko | Публикувано на: Петък, 29 сеп 2006г. 19:18:06 часа цитат | |||
Потребител
|
imam vpredvid koeficienta na CSKA i dali sme go povishili sled u4astieto taq godina v uefa ili sme go namalili. |
|||
|
||||
| feneto | Публикувано на: Петък, 29 сеп 2006г. 19:19:07 часа цитат | |||
Потребител
|
Ех мамка му - гано за Литекс , но най - много ме е яд за Локо Сф ! | |||
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)