| Автор | Съобщение | |||
| sirDaddy | Публикувано на: Понеделник, 16 окт 2006г. 19:16:01 часа цитат | |||
Потребител
|
[glow=grey,2,300]UNDER PALE GRAY SKY WE SHALL ARISE[/glow] време е да възродим и тая тема... само ш'ва замолъ без постове от рода на или или или тва е яко и т.н., щото ше има ![]() започваме: Разцвета на Комунизма, Баба кашля в автобуса. - Наздраве! - казва седящото до нея чавдарче, което скоро щеше да стане пионерче. - Аз се изкашлях, не съм кихала? - Еби си майката, ма, все ми е тая, ако ще с хуй да си се задавила... чавдарчето трябва да е вежливо! [hr] Лъва разпоредил всички в гората да пазят тишина защото щял да спи. Всеки, който дръзнел да наруши покоя на Царя, щял да бъде изяден. Легнал задрямал ..... и БУМ! Стреснал се Лъва, огледал се - нищо - Сигурно ми се е при-чуло - помислил и задрямал отново. И пак БУУУМ! Този път скочил и тръгнал разярен да дири злосторника. На една поляна гледа Слона ебе една маймуна и около него трупове на други маймуни. - Кво правиш бе Слонеееее?? ![]() - Шъ извиняяш Лъве , аз тихо ги еба, ма като се празна се пукат.[hr] На светофара спират Майбах и Жигула. Шофьорът на Жигулито сваля стъклото и пита шофьора на Майбаха: - Как ти е колата, колега, върви ли? Другият отговаря: - Да, върви идеално! Първият замислено се почесва: - Абе гледам, не ги карат много... ![]() ![]() Последно редактирано от sirDaddy на 23 апр 2007г. 22:25:29 часа |
|||
|
||||
| Irish stout | Публикувано на: Понеделник, 16 окт 2006г. 20:28:32 часа цитат | |||
Потребител
|
Двама си купили крава. На първия ден издоили 5 литра мляко, на втория 3 литра, на третия 1 литър, четвъртия - нищо, петия нищо. Притеснили се те и я завели на ветеринар.. погледна човекът, почесал се и казал А бе момчета, вие тоя бик сте го спукали от чекии бе!!! |
|||
|
||||
| Ilian | Публикувано на: Понеделник, 16 окт 2006г. 20:53:19 часа цитат | |||
Потребител
|
Инструкция за туристите в Скалистите планини: 1. В Скалистите планини се срещат опасните за човека мечки гризли. Те нападат човека и го изяждат. 2. За да не ви нападнат мечките гризли, трябва да си окачите на шията звънче. Звънът на звънчето плаши мечките гризли. 3. Как да разберете има ли наблизо мечка гризли и трябва ли да звъните със звънчето? Трябва да погледнете земята. Ако видите пресни изпражнения, значи мечката е наблизо и трябва да звъните със звънчето. 4. Как да различите изпражненията на мечката гризли от тези на другите животни? Наведете се и внимателно огледайте изпражнението - там трябва да има звънче _________________________________________________ Зайо Байо много псувал и на всички животни в гората им писнало. Затова се събрали всичките и решили: Зайо Байо получил заповед вместо псувня - да казва някакво цвете. Минала след малко Лиса край Зайо-Байо и му казала: - Е, Зайо разкатаха ли ти майката? Зайо много се ядосал и казал: - Лисо, не ме закачай, защото така съм се набожурил и така ще ти го надетелинча, че момини сълзи ще ти покапят от маргаритката! |
|||
|
||||
| este queso | Публикувано на: Понеделник, 16 окт 2006г. 21:00:30 часа цитат | |||
Потребител
|
- Тази година много рано ожънахте пшеницата - чуди се пристигнал в селото журналист. - Нямаше как. Миналата седмица имаше футболен мач. Нашите изгубиха, а съдията се скри в полето. Надпис на бутилка ракия: "Преди злоупотреба да се охлади!" В три през нощта звъни телефонът. - Ало?! Сигурно спите вече? - Разбира се, спя. - Тогава извинете, ще звънна сутринта. Военна комисия. Питат донаборник: - Къде искате да служите? - В Генералния шаб! - Ти идиот ли си? - Задължително ли е? ![]() - Аз презервативи не ползвам - имам клаустрофобия! - Това ли е клаустрофобия?! Като погребвахме наш Гицо, три пъти изскачаше от гроба. - Кое е общото между туроператора и гинеколога? - Работят там, където другите намират забавление. |
|||
|
||||
| UL | Публикувано на: Вторник, 17 окт 2006г. 11:14:10 часа цитат | |||
Потребител
|
NORTH-WEST ![]() |
|||
|
http://www.ultraslevski.org/ | |||
| UL | Публикувано на: Вторник, 17 окт 2006г. 11:16:17 часа цитат | |||
Потребител
|
OшЕ един от Резервата... ![]() |
|||
|
http://www.ultraslevski.org/ | |||
| Ilian | Публикувано на: Вторник, 17 окт 2006г. 14:18:16 часа цитат | |||
Потребител
|
-По какво се различава мъжкия от женския таралеж -Мъжкия има с една игличка повече от женския |
|||
|
||||
| zhelyo | Публикувано на: Вторник, 17 окт 2006г. 23:49:46 часа цитат | |||
Администратор
|
Американец говори на англичанин: - Странен народ сте вие, англичаните. Скучни, отегчителни... Няма при вас весели компании. Само за спорт говорите. Може би защото не се мешате с други. А вижте мен например. Аз имам и ирландска кръв, и италианска, дори малко мексиканска и даже креолска. Какво ще кажете? - Дааа, какво да кажа... Има спортен дух майка ви. |
|||
|
||||
| Дръндю | Публикувано на: Четвъртък, 19 окт 2006г. 18:32:32 часа цитат | |||
Потребител
|
- Докторе какво ще кажете за заболяването ми? - Трябва да се изчака седмица. - А после? - После - погребение... - Жена, като ми се припие бира - да ме събудиш! - Е аз откъде да знам кога ще ти се припие?! - Няма проблем, ти само ме събуди! Тича Заека през гората и среща Вълка. - Защо бягаш, Зайо? - пита го вълка. - Остави се, Вълчо, някой с три ташака оправил Лъвицата и сега Лъва обикаля цялата гора и го търси. - Добре де, ти защо се притесняваш, нали имаш два. - Да, но Лъва първо ги къса, а после ги брои. |
|||
|
||||
| sirDaddy | Публикувано на: Четвъртък, 19 окт 2006г. 18:45:03 часа цитат | |||
Потребител
|
Мъж и жена правят любов в поза 69. Мъжа: - Скъпа, знаеш ли, че Айфеловата кула е висока 312метра? Ням, ням.. ням... - Не, скъпи..Ням, ням. ням... - Скъпа, знаеш ли, че Индия има 1 милиард жители? Ням, ням. ням... - Не, скъпи...Ням, ням. ням... - Скъпа, знаеш ли, че Еверест е висок 8848 метра? - Не, скъпи. Колко си ми умен! Откъде знаеш всичко това? - Една парче вестник ти се е залепило за гъза. ![]() [hr] В студенско общежитие, идва пъпчасъл младеж на гости на девойка. Почват там да се заиграват нещо, по едно време младежа бърка в гащите на девойката и супер стрестнато казва: - Ауууууу ама ти нямаш никаква вълна?!!? - Е ти за какво си дошъл? Да ебеш или да плетеш?!? [hr] Моторджийски лагер. Палатките се поутишили вече, когато от една се чува: "Ако ша ма ибеш ма иби, ко си ма зализал, га че съм теле" [hr] Всяка зима Мечо Пух (като истинска мечка)заспивал зимен сън. И всяка зима Прасчо (като истинска свиня) се възползвал от това ![]() [hr] Прасчо и Мечо вечерят. В чинията остават две кюфтета - едното цариградско, другото - болярско. Прасчо забожда по - голямото, болярското, и го лапва. Мечо недоволства: - Д`еба и свинята, как лапна голямото кюфте. Аз ако бях, щях да взема малкото. Прасчо отговаря - Ми ето ти го малкото кюфте, защо бучиш. [hr] Вилна зона. Петър тича в двора на Гошо. - Гошо, бързо дай две кофи вода! Налива си две кофи и изчезва. След малко пак се връща: - Дай още две! - Кво става бе Пешо, нали имаш собствен кладенец... - Абе, ситуацията е малко деликатна . Тъщата падна в кладенеца, а водата и стига до брадичката... ![]() [hr] Младеж отбиващ военна служба е пуснат в отпуск. Прибира се вкъщи и бащата пита: - Е, как е в армията? - Абе, тия са абсолютни идиоти. - Защо бе? - Утре сутринта ще ти покажа. На сутринта из цялото село се чува яростен звън на камабана. Всички тичат към църквата в паника. От камбанарията слиза отпускарят, застава пред тълпата и крясва: - Такааааааааа!... Ние с баща ми отиваме за риба, останалите свободнооооооооооооо........ ![]() [hr] Вървят си Мечо и Прасчо, но на Прасчо по цялата му муцуна има кръв и лайна. Среща ги Заека и пита: - А, бе, Мечо, какво му е на Прасчо? Що му е такава муцуната? - Ми, защото яде лайна! - Ами кръвта от къде е? - Не искаше да ги яде отначало, свинята мръсна. ![]() [hr] 15 септември. Малко циганче седи и гледа тъжно към витрината на една книжарница. Час, два. Накрая продавачката не издържа, излиза и му казва: - Мойто момче, избери си нещо. Няма да го плащаш. - Едно лепилце, моля. |
|||
|
||||
| sirDaddy | Публикувано на: Четвъртък, 19 окт 2006г. 18:51:30 часа цитат | |||
Потребител
|
JOIN THE ARMY... BE A MAN! Бомбите падат не само по сушата, но и по островите. ![]() На ти боя и четка. И така си прецени времето, че да ти остане от боята. Или всички с шинели, или никой без шинел. Всички команди се изпълняват наляво, с изключение на тези, които се изпълняват надясно. Ще се движите по квадрат с четири страни така, че да се образува кръг! ![]() Построили сте се под формата на буквата... на буквата... Абе нема такава буква! Кубинките се лъскат вечер, а на сутринта се обуват на свежа глава... След приключване на стрелбата бойните и учебните патрони трябва да се приведат в изходно състояние. Главата на войника е да мисли, а мозъкът да съобразява. ![]() Ставането е сутрин, точно в пет, независимо колко е часът! Какво е това нещо, бе? Как може копчето ти да виси на конец от тел? И запомнете, командирът на батальона не ходи пеш, той взима със себе си ГАЗ-66 или заместник-командира. Не мога да разбера кое привлича повече вниманието ви: това, което ви говоря, или умрелият гълъб, който лети над столовата... ![]() Аз, когато бях студент и исках да почета, ставах половин час след лягане, взимах си книгата и отивах в тоалетната... ![]() Сега зяпате през прозорците на стаята, обаче ще ви питам аз, като трябва да зяпате през прозорците на поверения ви танк... ![]() Майорът никога не бяга, защото в мирно време ще предизвиква смях, а във военно - паника... ![]() Какво?! Къде си бил? В тоалетната? Абе вие още малко и на театър ще почнете да ходите... ![]() Военното възпитание съществува и в други държави, в това число и чуждестранни. Гората се счита за непроходима за танкове, ако дебелината на дърветата е три пъти по-голяма от теглото на танка... ![]() Не ме правете на луд, аз да не падам за първи път от Марс! ![]() Тук да не ти е Англия - копай по-дълбоко.. Мините биват танкови и противотанкови. ![]() Не е необходимо да се мият коридорите ежедневно. Достатъчно е всяка сутрин. Този отровен газ предизвиква главоболие в ставите и костите... Във формированието не се зачисляват подрастващи, по-малки от 16 и по-стари от 60 години... Редник Петров! Доложете ми устройството на дизеловия двигател. Кой е онзи с червения нос като краставица... ![]() Вчера проверих под креватите ви. Направо не ми е ясно как живеете там. Противогазът действа в радиус 30 минути. Живеете като прасета в бърлога... Лицето на снимката трябва да бъде квадратно.. ![]() Всички по окопите, а останалите след мен... ![]() За да сте готови за вдигане под тревога, трябва да си слагате панталоните, сгънати върху нощното шкафче с дюкяна, насочен към вратата... ![]() Моята фамилия е майор Иванов. Не насочвай оръжието към хора, дори и ако е заредено! ![]() Автоматът работи така: едно, две, три - и вас ви няма.. ![]() Курсант, не правете умни физиономии, не забравяйте, че сте бъдещ офицер... ![]() Танкът, това е силно противотанково средство.. ![]() Пристрелката на автомат Калашников се извършва по мишени, представляващи картонен квадрат от черна хартия с размери 20 на 30 сантиметра... Пътуването с войскови камион става само по един начин: В камиона не се пуши, не се накланя през каросерията, не се подсвирква на минаващи девойки - само се седи и се пътува с камион. ![]() Не ме принуждавайте да лишавам вашите бъдещи деца от баща... ![]() Защо си такъв брадат, бе? Като малък не са ли те учили да се бръснеш? ![]() Разузнавателната машина се изпраща напред на разстояние една зрителна памет... Ти може да не блестиш с ум, но обувките ти задължително трябва да блестят.. По време на поход на войниците се полагат по 20 грама масло. 15 грама сутрин и 15 - вечер. ![]() Бързо ринете снега, докато не се е разтопил.. ![]() Военната тайна не е в това, което изучавате вие, а в това, че го изучавате именно вие... ![]() И така колеги, не се притеснявайте да работите с източници на радиация. Това е напълно безопасно. Ето например някои офицери от флота седят по 3-4 години на атомните подводници, а в това време жените им раждат съвършено здрави деца. ![]() |
|||
|
||||
| Евстати | Публикувано на: Петък, 20 окт 2006г. 11:22:02 часа цитат | |||
Потребител
|
Седи един евреин и плаче. Идва при него друг и го пита: - Защо плачеш? - Купих си два билета от лотарията и спечелих кола. - Тогава защо плачеш? - Втория билет защо го купих?! Нова година в еврейска детска градина. Дядо Мраз влиза с пълен чувал. - Здравейте, дечица! - Здравей, Дядо Мраз! - Някой иска ли да си купи от тези чудесни подаръци? - Какво ще ми препоръчате да си взема за обяд? - обръща се клиент към сервитьора. - Как да ви кажа? Днес най-малко се оплакват от шишчетата. - Здравей, извънземни! Нека да ти стисна ръката! - Внимавай, землянино! Кой ти каза, че това е ръка? ![]() Млад адвокат тича щастливо при баща си (и той адвокат): - Татко, татко, спечелих онова дело, което ти цял живот не можа да спечелиш! - Идиот, аз цял живот се прехранвах от него! |
|||
|
Цици, корем и кофраж поддадат ли връщане няма... | |||
| Дръндю | Публикувано на: Петък, 20 окт 2006г. 12:37:58 часа цитат | |||
Потребител
|
Две приятелки се срещат и започват да се хвалят: - Виж, каква чанта си купих - от крокодилска кожа. - И моята е от крокодил, но от кожата на оная му работа. - И какво от това? - Как какво, като я погалиш малко става на куфар! ![]() Катаджия спира автомобил шофиран от блондинка. - Вие какво, не виждате ли какъв знак има ей там? Блондинката премрежва поглед в посока на знака, след това бърка в чантата си, накрая вади кутийка, отваря я, изважда отвътре очила, слага си ги, пак поглежда към знака и казва: - Не мога да кажа точно, но, според мен е препинателен.... ![]() Две блондинки гледат филм в киното едната казва на другата: - А бе Буби, винаги съм се питала как правят така че светлините на прожекторите изгасят постепенно? Другата отговаря: - Ами, сигурно дърпат щепсела бавно. ![]() Изпит по икономика. Блондинка трябва да говори за Адам Смит. През цялото време тя нито веднъж не споменава първото му име. Накрая професорът пита: - Извинете, госпожице. Бихте ли ми казали все пак как е първото име на Смит? Блондинката се затруднява. - Е, няма нищо страшно. Я си спомнете как се казва първият мъж... - опитва се да я подсети професорът. Блондинката се изчервява и тихо отговаря: - Ами, Пешо! ![]() Английски лорд изпълнява съпружеските си задължения. Милейди: - Милорд, влезе ли? Милорд: - Милейди, вътре е. Милейди: - Тогава, Ох. ![]() Никой не кани сър Хенри на приеми, тъй като има славата на човек с нецензурен език. Една лейди рискува с уговорка да се държи като джентълмен, в противен случай ще трябва да напусне. Той обикаля, слуша скучни светски разговори и мълчи. По някое време домакинята го подканва да каже някакво остроумие. Сър Хенри казва: - Дами и господа, слагам лявата си ръка в джоба и държа нещо, което започва с буквата К. Какво държа? Домакинята казва на иконома: - Джон, дрехата на сър Хенри, моля. Сър Хенри го спира: - Спокойно Джон, ключ държа. Пак скука. След половин час сър Хенри вдига ръка за внимание и казва: - Дами и господа, слагам дясната си ръка в джоба и държа нещо, което започва с буквата К. Какво държа? Домакинята пак подканя иконома: - Джон, дрехата на сър Хенри, моля. Сър Хенри го спира: - Спокойно Джон, кърпичка държа. След още половин час сър Хенри, крайно отегчен иска думата: - Дами и господа слагам двете си ръце в джобовете и държа нещо, което започва с буквата К. Какво държа? Всички чакат затаили дъх. Сър Хенри казва: - Джон, дрехата ми, моля. Последно редактирано от Дръндю на 20 окт 2006г. 12:57:18 часа |
|||
|
||||
| pilat4o | Публикувано на: Петък, 20 окт 2006г. 13:04:17 часа цитат | |||
Потребител
|
Двама пият на бара и си говорят: - Ти от къде си? - От Бургас. - И аз съм от Бургас, давай да пием за това! - Давай! Пийнали. - А в кое училище си учил? - В трета гимназия. - И аз в трета, давай да пием! - Давай! - А къде си живял? - До морската градина. - И аз, давай и за това! Пийнали. През това време барманите се сменят. Новият пита: - Е как, всичко ли е наред? - Да, само дето близнаците пак се напиха. За мисленето и неговата продуктивност: Вървели двама млади доктори след един дядо и го гледат че нещо не върви както трябва - замята краката, криви се някак си особено. И като всички млади професионалисти започнали да си спорят. Единият вика: "Този старец е болен от ишиас",,,, другият го опонира, по научному де.. " Този дятка е болен от лумбаго". Спорили, спорили и като всички сериозно спорещи решили да разрешат спора питайки дядото от какво е, аджиба, болен??? Застигнали го и единият заобеснявал: - Виж, кво дядо, ние сме доктори и искаме да те попитаме от чисто професионален интерес - от какво си болен? Аз мисля, че си болен от лумбаго, моят приятел мисли.., че си болен от ишиас..! Старецът го прекаснал и казал: - Ооохх, момчетааа..,,, и тримата сме се излъгали! Ти мислиш, че съм болен от лумбаго - лъжеш се, ти мислиш, че съм болен от ишиас - лъжеш се -аз съм здрав като камък! Но и аз се излъгах - мислех, че ще пръдна но се насраааххх! И ето сега .... ходя си.. Въпроса за правилното мислене е голяма работа.... ![]() ![]() Учителката пита Иванчо: - Ти защо не си си написал домашното? - Ами вчера имаше пожар у нас и загина дядо. - Изгоря ли? - Не, успя да скочи през прозореца! - Преби се долу ли? - Не, долу имаше пожарникари. Те бяха опънали едно платно и той падна на него, отскочи и отново влезе през прозореца. - И тогава изгоря? - Не, пак успя да скочи! - И тогава се преби? - Не, нали Ви казах, че пожарникарите бяха опънали едно платно и той отскочи от него и пак в прозореца. - И тогава изгоря? - Не, пак скочи. - И този път се преби? - Абе нали ви казах, че пожарникарите бяха опънали едно платно ...... - Добре, бе, какво все пак се случи с дядо ти? - Ми на пожарникарите им писна и го застреляха |
|||
|
||||
| Werwolf | Публикувано на: Петък, 20 окт 2006г. 19:37:41 часа цитат | |||
Потребител
|
Първи училищен ден в едно средно училище в САЩ. Учителката представя нов ученик - Такиро Сузуки от Япония. Часът почва и тя казва: - Сега ще видим дали познавате историята. Кой е казал "свобода или смърт"? Никой не знае, но Сузуки вдига ръка: - Патрик Хенри, Филаделфия, 1775 г. - Много добре, Сузуки. А кой е казал "Държавата е народът и като такъв никога не може да умре"? Сузуки става: - Ейбръхам Линкълн, Вашингтон, 1863 г. Учителката поглежда другите деца и им казва: - Засрамете се, деца! Сузуки е японец, а знае по-добре от вас американската история. Тих глас от последните чинове: - Да им го натаковаме на японците! - Кой каза това? - изкрещява учителката. Сузуки вдига ръка: - Генерал Макартър, Пърл Харбър, 1941 г. и Ли Якока на събранието на акционерите в Крайслер, Детройт, 1982 г. Учениците стоят в пълна тишина, когато пак някой се обажда: - Да до духаш! Учителката, извън кожата си: - Стига вече! Кой беше това? Сузуки: - Бил Клинтън на Моника Люински, Белия дом, 1997 г. Някой друг извиква: - Сузуки е лайно! Сузуки веднага отвръща: - Валентино Роси, мото-състезанието Гран-При в Рио де Жанейро, Бразилия, 2002 г. Всички изпадата в истерия, учителката припада, а на вратата се появява директора: - Да го еба! Никога не съм виждал такъв хаос. Сузуки е готов: - Българският премиер към министъра на финансите, за разпределението на бюджетния излишък, София, 2004 г. |
|||
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)