Влез   |  Регистрация   |  Забравена парола   |  Потребители
Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5... 17
Автор Съобщение
CSKA_1948 Публикувано на: Неделя, 29 окт 2006г. 01:50:01 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 18.09.2006 Мнения: 1320 Нека върнем веселата тема 

Цитат:
Валери Божинов:
Юве е сбъднатата ми мечта
Мъчно ми е за Стилиян, той бягаше за трима, споделя нападателят

Като се замисли човек, футболистите трябва да имат доста свободно време. Имат по две тренировки дневно, а понякога и само една. В останалото време могат да правят каквото искат. Но да се свържеш с Валери Божинов, не е много лесно. При първото позвъняване нападателят на Ювентус вдига телефона и ме моли да се обадя след час, защото дава интервю в момента. При второто ми обаждане той е на масата и обядва в ресторант с рибни деликатеси. Затварям, за да не би разговорът ни в такъв момент да доведе до задавяне с рибена кост. Чак при третия опит той е на разположение да отговори на въпросите на "7 дни спорт".

Ювентус все едно е от друга галактика, признава Божинов
Снимки: АП, АФП 

- Г-н Божинов, през януари се скарахте с президента и треньора на Фиорентина, че не ви пускат да играете. Сега постоянно сте резерва в Ювентус, но твърдите, че се чувствате отлично. От какво дойде тази невероятна промяна у вас?
- С годините човек се променя, натрупва опит. Разбираш някои неща. Знам, че бъдещето ми е в Ювентус. Моята цел е да ме откупят изцяло още сега, през януари. Дел Пиеро и Трезеге са над 30-годишни. Аз съм само на 20. Нормално е те да играят повече, защото са постигнали много повече от мен. В Ювентус е много важно държанието на един футболист. Тук всички държат много на това. И аз чувствам, че съм се променил. Аз съм в един голям клуб. Няма да си позволя да пропилея такъв шанс. По-хубаво от Ювентус няма. Не може да се намери. Всеки български футболист си мечтае да играе в голям клуб. Аз съм в Ювентус и това е сбъдната мечта.
- Вие сте българинът в клуба с най-много титли в чужбина.
- Вярно, така е. Естествено, не подценявам нито Митко Бербатов в Тотнъм, нито Мартин Петров в Атлетико Мадрид, нито останалите. Но Ювентус си е Ювентус.
- Каква е разликата да си футболист на Ювентус, макар и в Серия В, и да си играч на Лече или Фиорентина в елита?
- Лече, Фиорентина и Ювентус са три различни галактики и философии. Лече е клуб, който се надява да налага млади футболисти от школата си, които да бъдат продадени после. Фиорентина е клуб с достатъчно финанси, но лимитът им е максимум влизане в четворката. Отбор, който може да се бори за евротурнирите. Докато Ювентус е тим, в който се играе само за първото място и за нищо друго. И за победа във всеки мач.
- Каква е разликата между футбола в Серия А и този в Серия В? Вие сте играли и преди в по-долната дивизия на Италия.
- В Серия А се играе малко по-свободен футбол. Има повече пространства. В Серия В се играе много силово, затворен футбол. С тези отбори, срещу които сме играли, винаги гледат да играят на контраатака и с центрирания. На мен обаче не ми прави впечатление. Все пак съм тук вече 7 години и съм свикнал.
- Преди сезона ръководството на Юве тръбеше, че новият проект ще залага изцяло на младите играчи. Вместо това треньорът Дешан залага само на старите пушки Дел Пиеро, Трезеге, Каморанези, Недвед, Дзанети. Не сте ли разочаровани с другите млади момчета?
- Не, не съм разочарован. Вчера треньорът Дешан ме извика и говорихме много. Той ми каза: "Разбери, Валери, и на мен ми е трудно. Ти си играл толкова и толкова минути, във всеки мач, в който си бил титуляр, си вкарал гол. Представил си се добре. Вярно е, че играеш по-малко, но не се притеснявай, ще имаш много поле за изява през сезона. Като се започне още от мача в събота с Фрозиньоне. Аз те харесвам много като футболист и държа на теб." На мен това ми стига.
Важното е един треньор да уважава играчите
Не казвам, че той трябва да е приятел с тях. Но ето, когато трябва, Дешан говори с всеки. Не само с мен. Както се държи с Дел Пиеро и с Трезеге, така се държи и с мен и останалите. Няма различно отношение, защото футболистът се казва Дел Пиеро, и треньорът да му сваля шапка. Напротив, когато той не е във форма, както напоследък, Дешан го хвана пред всички и му каза: "Това не е добре за отбора, Алекс."
- Ясно е, че Ювентус в Серия В винаги играе пред пълни трибуни. Но в Италия публиката значително намалява по стадионите. Каква е причината според вас?
- Може би заради скандалите, които постоянно има във футбола. Всяко лято нещо става. А това лято беше много сериозно. Скандалът с уговорените мачове повлия много на хората тук. Радостта от световната титла трая кратко и бе изместена от наказанията и съдебните дела. Може би заради това.
- Преди седмица стана въпрос за преминаването ви изцяло в Ювентус, тъй като сте под наем до края на сезона. От клуба предлагат двама играчи, а Фиорентина иска 6 млн. евро. Говорили ли сте с шефовете на Юве по въпроса?
- След мача с Триестина в събота имах разговор със спортния директор на Юве Алесио Секо. Той ми каза, че са говорили с мениджъра ми Джери Паломба по въпроса. Призна също така, че тяхната цел е да ме откупят изцяло още през зимния трансферен прозорец.
Искат първият играч, който са купили, да бъде Божинов
Аз също им казах, че искам да остана в клуба.
- Едва ли ще има някакви проблеми, защото спортен директор на Фиорентина е Панталео Корвино - ваш много добър приятел и човекът, който ви откри в Лече.
- Няма да има проблеми. Аз им казах, че нямам желание и не искам да играя за Фиорентина. Не искам да се връщам във Флоренция. Там прекарах почти 2 години, които не бяха от най-светлите в кариерата ми. От Фиорентина не направиха някои неща както трябва. Когато исках да отида в Интер, откъдето имаше оферта, те не ме пуснаха. Аз им казах, че всичко на този свят се връща и когато трябва аз да направя нещо за тях, няма да го направя.
- Има слухове, че Ювентус се интересува от нападателя на Локомотив (София) Цветан Генков. Вие какво знаете по въпроса?
- Същият този Алесио Секо дойде при мен и ме пита за Цецо. Каза ми, че са били пратили човек да го гледа в мача с ЦСКА. Казах им, че съм играл с него в националния отбор. Признах им, че се представя много добре. Че допреди няколко години е бил състезател по лека атлетика. Не е започнал с футбола от малък. Казах им, че е много бърз и е скромно момче.
- А откъде Ювентус има интерес към него?
- Още през лятото говорихме със Секо и други хора от управата на Ювентус.
Питаха ме за млади и надеждни играчи от България
Аз им казах за Генков и за Чавдар Янков. Според мен в момента те са най-младите и перспективни български футболисти. Аз се гордея, че играя в Ювентус, и ще се радвам и други българи да дойдат при мен. Добре е, когато младите ни играчи отиват в чужбина, за да разберат за какво става въпрос. Защото в България стигаш до едно ниво и си дотам.
В този момент около Божинов се разнася телефонен звън. Нападателят се извинява, защото го търси гаджето му Алисия. "Алисия, давам интервю за "7 дни спорт". Ще ти се обадя после", казва Валери и продължаваме с въпросите.
- Мнозина в България твърдят, че парите и славата са ви замаяли главата и мислите само за Алисия и чалгата, вместо да играете и да развивате таланта си. Мислите ли, че кариерата ви е в застой?
- Къде не съм играл добре? В Ювентус, колкото пъти са ме пускали титуляр, винаги съм вкарвал гол. В националния отбор какво да кажа? С Холандия колко съм играл? 10 минути. С Румъния също. С Люксембург играх цял мач. Той ми е единственият. И какво стана - 1:0!
Едвам играхме, едвам победихме Люксембург
Хубаво, че Тунчев вкара този гол. Със Словения кой вкара гол? Мачът си вървеше 0:0 и ако не беше паднал този гол, не се знаеше. За младежите колко гола вкарах? На Украйна 2 гола. После бихме Хърватия. Повече какво да направя?
- Съжалявате ли, че не ви пуснаха за младежите срещу Белгия в решителния мач за класиране на европейското?
- Не съжалявам, но ме дразни, че младежите бяха на една крачка да се класират. Мисля, че можеха да ме пуснат за този мач с Белгия. Но има ръководство и то решава.
- Защо се стигна до скандала между Стилиян Петров и Христо Стоичков?
- Не знам защо стана така. Много ми е мъчно за Стилиян
Той ми е много добър приятел. Уважавам го. Често ми е давал съвети и се опитвам да се уча от него. Той е може би един от най-големите професионалисти в България, що се отнася до футболистите. Чуваме се 2-3 пъти седмично. Не знам какво е имало между Стенли и Стоичков. Те си знаят. Единственото, което съм сигурен, е, че той няма да промени решението си.
- Има ли някой, който да успее да замести Стилиян Петров в националния отбор?
- Ние имаме много футболисти, но не сме като Бразилия или Италия, когато някой го няма, да се намери достоен заместник. Защото например на Пирло има заместник, на Роналдо има заместник. На Лука Тони също. Ние сме България и футболистите, които играят в чужбина, са малко. А те имат по-голям опит. Не казвам, че първенството в България е слабо. Но както казах, можеш да стигнеш до едно ниво и дотам. Не знам кой ще го смени. Друго си е със Стилиян. Той бягаше за трима.
- Кой според вас ще е големият лидер на отбора в отсъствието на Стилиян Петров?
- Лидери няма. Много се говори за националния отбор и лидерите в него. Няма нужда от лидери. Трябва да сме единни. Сплотени.
Лидерът трябва да е колективът
Отборът побеждава, когато играем добре. Важни са всички. Не само 11-те на терена, а и тези на пейката. Националният отбор на Италия стана световен шампион, защото всички бяха единни. Нямаше лидери. Буфон, Каморанези, Дел Пиеро ми го казаха. Единственият лидер в отбора на Италия беше Липи. Това ми казаха. Та това е според мен правилното. Важното е националният отбор да бие. Ето сега с Люксембург всеки си мислеше, че ще бъде лесно. Всички очакваха да вкараме гол аз или Бербатов. Но го направи Тунчев. Аз много се радвам за него. Защото направи много добри мачове и за ЦСКА, и за националния.
- По скалата от едно до десет как оценявате представянето на националния отбор в евроквалификациите досега?
- Не съм аз човекът, който да оценява. Всички говорят, че националният отбор играе слабо. Досега обаче нямаме загуба. Според мен оценката е 8. Като точките, които събрахме.
- А своето представяне как бихте оценили?
- Не съм играл кой знае колко. Мисля, че се справих добре. Като сложим и мачовете за младежите. Бихме хърватите, Украйна. Ако бяхме с Чавдар Янков, мисля, че щяхме да победим ние Белгия с 4:1, а не обратното.
- Следите ли представянето на Левски в Шампионската лига?
- Гледал съм всичките им мачове.
- Какво не достига на сините, за да вземат поне точка в лигата?
- Няма какво да се лъжем. Това са ни възможностите. Момчетата направиха много за това, което се очаква от Левски. Те просто трябва да се радват, че са в Шампионската лига. За първи път български клуб играе там. Да излезеш срещу отбори като Челси, Барселона и Вердер не се случва всеки ден. Левски трябва да играе с гордост. Нищо че са загубили всичките си мачове досега.
- Установихте ли се вече добре в Торино?
- От клуба ми уредиха апартамент, дадоха ми служебна кола Алфа Ромео. Мисля само за футбол. Ставам сутрин, отивам на тренировка, прибирам се. Почивам, гледам филми, телевизия, играя на плейстейшън. Хапваме с приятели. Не ме интересува нищо друго. Дори продадох собствената си кола - поршето
Аз живея в центъра и до стадиона е 30 минути с кола.
- Как се справяте с връзката с Алисия, след като вие сте в Италия, а тя е певица в България?
- Но тя си стои при мен. Връща се в България, когато има участия. Сега трябва да ходи в Испания. Ще пее в Малага. Когато двама души се разбират, не мисля, че има проблем.
- Запознахте ли я със съотборниците си?
- Само с Павел Недвед. Бяхме на вечеря у тях една вечер. И тя видя Златната топка.
- Не са ли й предложили да изнесе концерт в Италия?
- Тук не. Доколкото знам, в Италия няма толкова много българи. Както е например в Лондон или Испания. Там има редовно концерти на български изпълнители в български заведения.
- Вие колко време вече сте заедно с Алисия?
- Ще направим една година скоро.
- За сватба мислите ли?
- Не сме говорили за това нещо. Не че не сме мислили. Добре ни е така, както сме сега. Разбираме се отлично.
- Мачовете от Серия В се играят в събота и имате свободно време да гледате срещите от Серия А в неделя. Сядате ли зад телевизора и как избирате кои мачове да гледате?
- Не ме интересуват чак толкова. Предпочитам да си почивам.
- Всеизвестно е, че в Торино по-популярният клуб е Торино. За първи път сте в град, където има два отбора. Като се разхождате по улиците, спират ли ви фенове на Торино?
- Точно където живея, има една будка за вестници. Човекът, който продава, е фен на Торо. Всеки път като си купувам вестници или списания, се закачаме с него. Ето онзи ден нали Торино падна от Фиорентина и аз го бъзиках. Той ми вика: "Що не дойдеш при нас? Нямаме нападатели." Аз му отвърнах, че само това ми трябва. Аз съм си добре в Ювентус. Моята мечта е да остана тук.
- Миналата неделя бяха изборите за президент в България. Сега ще има балотаж. Вие гласувахте ли?
- Не. За кого да гласувам? Не обичам политиците.
Повечето не са направили нищо за България
Единственият, който уважавам, е Бойко Борисов. Той единствен се зае да оправи пътищата. Запълва дупките. Другите нещо да са направили за България? Всеки гледа да лапа. Сега ще влезем в Европейския съюз и ще стане страшно. Ще ни излезе всичко през носа. Но единственият човек, който уважавам, е Бойко Борисов. Защото каквото каже, го прави. Останалите нищо не правят. Дават ни пари от разни фондове и всеки гледа да граби. Има хора, които получават по 100 лева заплата. Това е срамна работа. Но Господ всичко го вижда и рано или късно ще им го върне. Всичко се връща на този свят. За мен Бойко Борисов трябва да стане президент.

не беше ли фиорентина мечтата?или Интер?Или Лече?

Последно редактирано от partci на 07 мар 2007г. 20:25:45 часа

Профил Лично съобщение
TVV Публикувано на: Неделя, 29 окт 2006г. 03:04:38 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 02.10.2006 Мнения: 3372 O Bozhe, kolko e typ toq 
Профил Лично съобщение
hristo Публикувано на: Неделя, 29 окт 2006г. 08:11:47 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 19.09.2006 Мнения: 6552 АДАШКА СЛЕЗИ ДА ИТАЛИЯ И СИ ПРИБЕРИ ВЕРИСИИТЕ...
Профил Лично съобщение
TVV Публикувано на: Петък, 10 ное 2006г. 21:43:34 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 02.10.2006 Мнения: 3372
Цитат:
"Говорих с Дешан и казах какво искам. Аз се развивам много с него. След тренировка оставам заедно с него и се занимаваме допълнително. Така, че нямам никакъв конфликт. Просто искам да играя повече. Когато не играя се чувствам все едно съм журналист в някой вестник и не ми дават да пиша. Знам, че ще дойде и моето време, но трябва да изчакам с търпение. Имам много добри отношения и с Дел Пиеро и Трезеге. Вчера бях на рождения ден на Алекс. Моята цел е да остана в Ювентус дълги години, тъй като това е най-великият клуб в света",

Tova mi zvuchi dosta poznato - syshtata pesen kato ot prestoq mu vyv Fiorentina. Pishlemeto ne se e promenilo dori i mynichko.
Профил Лично съобщение
Greenway Публикувано на: Петък, 10 ное 2006г. 22:41:39 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 19.09.2006 Мнения: 297
Цитат:
Говорих с Дешан и казах какво искам
.

Ебаси изцепката.Има треньори по света,които ако някой играч им се изцепи така....ушите му ще пищят от шамари поне 1 седмица.Честно казано Дидие Дешан е просто длъжен да го напердаши един път,както сър Алекс възпитаваше лигльовците в Ман.Юнайтед.Тоз нашия да не се мисли за по-добър от Тразеге или Дел Пиеро? .Дешан изобщо не трябва да му се обяснява защо пускал този и онзи - Валери,ти все още си един дрисльо и малко раничко дойде в Юве.Марш сега 5 обиколки допълнително и за почивка още 5 след това,французина трябва да вземе мерки да го превъзпита.Акъл на Сотичков дава,сега на Дешан,преди това и във Фиорентина.....абе много умно момче излезе,като е толкова умен май трябва да спре със спорта и да започне нещо друго.Ще видите,още 1-2 каприза и черно-белия ритник ще му се отпечата на задните части,трудни характери може да се изтърпят,ама тези постоянни капризи надали
Профил c_m_v@abv.bg Лично съобщение
TVV Публикувано на: Вторник, 21 ное 2006г. 19:16:34 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 02.10.2006 Мнения: 3372
Цитат:
Юве се отказва от Божинов
Ръководството на италианския гранд Ювентус, където под наем играе Валери Божинов, едва ли ще закупи българина след зимната пауза, когато изтича договора между двете страни.
Причината за евентуалната раздяла между клубът и играча е сумата от 7 млн. долара, която трябва да бъде платена за младия талант от "Старата госпожа", а "черно-белите" вече предявиха сериозни апетити към струващия 12 млн. Якуинта.

Ако Божинов не бъде закупен от Ювентус, той ще се завърне във Фиорентина и ще играе втория полусезон от Серия А при "виолетовите".

Gorkite Fiorentina ne mogat da se otyrvat ot engo i da go prodadat, samo deto zagubiha cql kup pari. Makar che ot gledna tochka na Pishlemeto sigurno sa dali prekaleno malko za takyv velik futbolist kato nego.
Профил Лично съобщение
ivankish Публикувано на: Вторник, 21 ное 2006г. 20:03:11 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 25.09.2006 Мнения: 323
Цитат:

Цитат:
Юве се отказва от Божинов
Ръководството на италианския гранд Ювентус, където под наем играе Валери Божинов, едва ли ще закупи българина след зимната пауза, когато изтича договора между двете страни.
Причината за евентуалната раздяла между клубът и играча е сумата от 7 млн. долара, която трябва да бъде платена за младия талант от "Старата госпожа", а "черно-белите" вече предявиха сериозни апетити към струващия 12 млн. Якуинта.

Ако Божинов не бъде закупен от Ювентус, той ще се завърне във Фиорентина и ще играе втория полусезон от Серия А при "виолетовите".

Gorkite Fiorentina ne mogat da se otyrvat ot engo i da go prodadat, samo deto zagubiha cql kup pari. Makar che ot gledna tochka na Pishlemeto sigurno sa dali prekaleno malko za takyv velik futbolist kato nego.

Тоя може да го вземем на проби в Спартак. Алисия ще му е под ръка. 4ас Пик е на метри от Коритаре.Вторият полусезон ще готуваме на Рилски Спортист,Беласица,Марек. Трябват ни покрепления. 
Профил ivankish@abv.bg Лично съобщение
CSKA_1948 Публикувано на: Сряда, 22 ное 2006г. 11:50:50 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 18.09.2006 Мнения: 1320 Очаквам догодина Каляри да станат най-великия отбор в света и да му се сбъдне една мечта 
Профил Лично съобщение
. Публикувано на: Сряда, 22 ное 2006г. 12:08:41 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 19.09.2006 Мнения: 1854 Нарочиха Божинов за муден дебелак
В събота никой не забеляза, че той е на терена, пишат в Италия

С равенството срещу Албинолефе торинският клуб записа 40-и пореден мач без загуба в италианското първенство. Ювентус не е губил в Серия А и Серия Б от октомври 2005 г., когато в 10-и кръг на шампионата отстъпи с 1:3 срещу Милан на стадион "Сан Сиро" от Милан. Оттогава "бианконерите" са записали 18 победи и 10 равенства в италианския елит през миналия шампионат, както и 9 победи и хикса в първенството на Серия Б този сезон.След слабия мач на Валери Божинов за националния отбор срещу Словакия той бе взет на подбив и за играта си в Ювентус. "Гадзета дело Спорт" скъса нападателя от критики след гостуването срещу Албинолефе в събота. Мачът от 12-и кръг на Серия Б завърши 1:1.
Валери започна титуляр на стадиона в Бергамо, но бе сменен още в 25-ата мин. Той трябваше да отстъпи мястото си на резервния вратар Миранте, защото Джанлуиджи Буфон бе изгонен. "Никой не забеляза, че Божинов беше на терена. Той е видимо надебелял и с бавни рефлекси", коментира "Гадзета дело Спорт" и му поставя оценка 5,5 по десетобалната система.
Треньорът Дидие Дешан даде следното обяснение защо сменил Божинов, а партньорът му в атака Рафаеле Паладино: "Паладино трябва да задържа топката и да помага на отбора да се изнася в предни позиции. Това е много важно, когато играеш с човек по-малко". Именно Паладино отбеляза гола за Ювентус.
Румен Кацаров
Профил Лично съобщение
CSKA_1948 Публикувано на: Събота, 25 ное 2006г. 02:40:51 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 18.09.2006 Мнения: 1320
Цитат:
channel4.com, че не е сигурен в бъдещето си в Ювентус.

Понастоящем националът ни игряае в торинския гигант, а половината от правата му все още се държат от Фиорентина.

Юве ще има възможността да го привлече окончателно следващото лято срещу само 4 млн. паунда, но това може и да не се случи при настоящите проблеми на Валери в Старата госпожа.

„Лесно е да се присъединиш към клуб като Ювентус , но е много по-трудно да се задържиш” – заяви българинът днес.

„Моята цел тук е да докажа, че заслужавам да остана – продължи той. – Така или иначе, макар че би било тъжно да напусна, кариерата ми няма да приключи, ако трябва да сменя клуба.”

Божинов не получава редовна възможност за изява в Серия Б в конкуренцията на Давид Трезеге, Алекс дел Пиеро и Марсело Салайета.

Миналата седмица той получи рядка възможност да бъде титуляр срещу Албинолефе, но съвсем скоро бе заменен, когато вратарят Джиджи Буфон бе контузен.

Утре Валери отново ще може да покаже класата си срещу бившия си клуб Лече.

Дет се вика - мечтата продължава 
Утре ще отиде в Каляри или Асколи и това ще е новата му мечта,деба и смешника ...

А някой непременно трябва да го научи да говори на чист Български....
Профил Лично съобщение
Shevchenko Публикувано на: Неделя, 26 ное 2006г. 17:38:46 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 23.11.2006 Мнения: 44 Когато божинката дава интервюта веднага отбелязвате,ама като забива по две парчета на мач,от които едното уникално мълчите като бъкели
За три мача,в които е играл като титуляр и не са го извадили към 20-тата минута има 4 гола,доктао Трезаге и Дел Пиеро са с по 5 имайки над два пъи повече прекарано време на терена
Профил Лично съобщение
zhelyo Публикувано на: Неделя, 26 ное 2006г. 18:16:58 часа цитат
offlineoffline Администратор   Аватар Регистриран на: 04.09.2003 Мнения: 4090 Berbo vkara na leverkusen i ne se zaradwa. a lajnoto wkara na Lecce i poluchi zhylt karton zaradi bqsnata si radost.
Otkrijte razlikite.
Профил Лично съобщение
TVV Публикувано на: Неделя, 26 ное 2006г. 22:39:50 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 02.10.2006 Мнения: 3372 Shevchenko, boli me fara che Bozhinkata vkaral golove na otborcheta iz seria B. To i Todi stana golmajstor na championship, ama v Premiership e druga rabotata. I pishlemeto kato se nalozhi v nqkoj otbor ot seria A i pochne da vkarva, shte go priznaq. A i za nacionalniq trqbva da vkarva, ama tova e druga tema i to mnogo bolna.
Профил Лично съобщение
CSKA_1948 Публикувано на: Неделя, 26 ное 2006г. 23:59:50 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 18.09.2006 Мнения: 1320
Цитат:

Berbo vkara na leverkusen i ne se zaradwa. a lajnoto wkara na Lecce i poluchi zhylt karton zaradi bqsnata si radost.
Otkrijte razlikite.

тва мислех да му пиша и аз ама няма смисъл ...
Профил Лично съобщение
CSKA_1948 Публикувано на: Понеделник, 27 ное 2006г. 13:57:52 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 18.09.2006 Мнения: 1320 Как се радва сам на вратарския гол.

Днес пък казал че не иска да играе вече за Фиорентина (някогашната му мечта  )

Лично аз по-голям смешник от тоя не съм виждал ...
Профил Лично съобщение
Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5... 17
FenZona - Информационен Център