Влез   |  Регистрация   |  Забравена парола   |  Потребители
Отиди на страница 1... 13, 14, 15, 16, 17
Автор Съобщение
TVV Публикувано на: Сряда, 11 фев 2009г. 01:09:58 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 02.10.2006 Мнения: 3372 Може ли да броим и нарушението за дузпата срещу него като асистенция, нищо че той я е вкарал. Така де, не се знае кога пак ще има повод...
Профил Лично съобщение
PAPA I Публикувано на: Четвъртък, 12 фев 2009г. 16:41:55 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 15.05.2007 Мнения: 906 TVV, to negovoto ne go pojelavam na nikogo. Imam predvid kontuziite i braka mu.
Ao jiv i zdrav 6te igrae i vkarva . Moje i da ne e v Man city , no za drugoto cqr nqma.
Onaz bila v Dubai i obi4ala 2ma maje. Edinia bil Bozhinov, drugiq koy bil !? 
Linderotha ima6e edna versia ,ama znam li ......
Профил ivankish@yahoo.com Лично съобщение
TVV Публикувано на: Четвъртък, 12 фев 2009г. 18:54:11 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 02.10.2006 Мнения: 3372 Аз не знаех, че Карамелчо се е оженил за Алисия  . И аз не му пожелавам да е контузен, напротив, но за житейските си решения си е виновен сам.
Профил Лично съобщение
Elite Eagle Публикувано на: Четвъртък, 12 фев 2009г. 19:31:09 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 24.08.2010 Мнения: 2076 Кой му е крив? Когато беше още тийнейджър и се водеше за "един от най-перспективните млади играчи в Италия" можеше да си избере която и да е италианска манекенка по каталог и съм сигурен, че дори щеше да е и по-умна от Алисия.  Обаче каката-чалгарка го хвана да го снима в клип и селянчето курва не видело оплези езика...  А и по-престижно си е някак, когато жена му е толкова известна и преуспяла певица... 
Профил Лично съобщение
PAPA I Публикувано на: Петък, 13 фев 2009г. 11:31:42 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 15.05.2007 Мнения: 906
Цитат:

Аз не знаех, че Карамелчо се е оженил за Алисия  . И аз не му пожелавам да е контузен, напротив, но за житейските си решения си е виновен сам.

AZ NE INFORMIRAM 4E SE BIL OZHENIL ,A ZA ZLOTO ,KOETO VARVI S NEGO . MOJE BI ZA CQL ZHIVOT.
Профил ivankish@yahoo.com Лично съобщение
linderoth Публикувано на: Събота, 14 фев 2009г. 09:50:54 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 20.11.2006 Мнения: 350 zloto v nego e 4e pritejava haraktera na putka,za koito nai-vajnoto neshto e da bude izvesten nezavisimo dali na terena ili izvan nego,takiva pomqri kato Bojinov s lopata da gi rinesh,no pone nqkoi ot tqh sa postignali  neshto,dokato toq lainovoz ne pokazva nishto i posle pretendira da igrae v Real Barcelona i t.n 

A tva 4e jena mu e mnogo oborotna e bez samnenie 
Профил whufc@abv.bg Лично съобщение
CSKA_1948 Публикувано на: Петък, 12 фев 2010г. 02:45:40 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 18.09.2006 Мнения: 1320
Цитат:
“Треньорът на “Интер” Жозе Моуриньо ме поздрави след мача - разказа Божинов пред “Труд”. - Той е голям психолог. Каза ми: Давай само така, момче! Стисна ми ръката... Един ден бих желал да играя под ръководството на Моуриньо! Размених фланелката с Горан Пандев, с него се знаем отдавна. Поприказвахме си на българо-македонски език...”

Цитат:
“Не съм напълно възстановен - призна талантът. - Все още не съм готов на повече от 60-70 процента. Но се чувствам доста по-добре, главно благодарение на Пиетро. Това е един човек от Бреша, който лекува по своя терапия. В последните два месеца работя по негова програма, която той предостави на “Парма”. А и два пъти в седмицата пътувам, работим с него по 3-4 часа. Не само упражнения и терапия, говорим много. Той ми помага физически и психически. Това е човекът, помогнал най-много на Шевченко при негови травми. Работи много с играчи на “Милан”, а най-много с Шева. Ходил е с него и в “Челси”, когато украинецът отиде да играе там...”

Профил Лично съобщение
partci Публикувано на: Петък, 23 апр 2010г. 14:34:03 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 13.01.2004 Мнения: 987
Цитат:
Алисия: Не ми дреме, че Валери изневерява
23.04.2010
SPORTNI.bg

Попфолк певицата Алисия сподели, че изобщо не се притеснява от това дали Валери Божинов й изневерява по време на престоя си в Италия.

"В днешно време повечето мъже го правят. Те са като животните, следват нагона си. За мен обаче най-важното е Валери да ме уважава и обича", обясни житейската си философия изпълнителката, която бе гост в "Шоуто на Иван и Андрей".

Тя разкри още, че двамата с нападателя на Парма планират скоро да се оженят, но още не са решили кога точно да се случи това..

Алисия взе отношение и по скандала между Благой Георгиев и бившата му жена Христина. Както е известно, халфът на Терек Грозни заряза бременната си половинка, за да се впусне в обятията на друга чалга певица - Лияна.

"Не бих постъпила с Хриси по този начин, по който го направиха Благо и Лияна. Не бих могла да причиня това на друга жена, защото имам съвест. Знам, че има Господ и всичко на този свят се връща", каза още тя, позовавайки се на познат рефрен от песен на нейната колежка Емануела.

Профил Лично съобщение
Отиди на страница 1... 13, 14, 15, 16, 17
FenZona - Информационен Център