| Автор | Съобщение | |||
| . | Публикувано на: Събота, 31 мар 2007г. 18:46:40 часа цитат | |||
Потребител
|
E заради такива "радетели" за националния, сметам че трябва мачовете на националния отбор да се провеждат извън София... И кво Мите, стопли ли те "численото преимущество" по трибуните?..... |
|||
|
||||
| zhelyo | Публикувано на: Събота, 31 мар 2007г. 18:51:05 часа цитат | |||
Администратор
|
Цел мач треска го потеше, такЪва топлина и у гъз на мамут не е срещана... А па най-хубавото беше Митко Иванков |
|||
|
||||
| mitoman | Публикувано на: Събота, 31 мар 2007г. 21:26:09 часа цитат | |||
Потребител
|
Не бе ВладЕ аз имах друго предвид ама не съм си дописал (да го незаеба) Имах предвид че феновете на Левски (за теб вие) ем идват по-малко след като повечето от любимците им играят ем предявяват претенции... Що не викаха Митко Бербатов педерас педерас? За мене той е по-виновен от Стоичков. Просто проблема на Ицо е че има високо (непокрито на места) самочуствие и това че е най-великия Български футболист за всички времена и на сините не им се харесва. Според мен Стоичков като умре (дори и ток да го удари) тогава ше го провъзгласят за най-добрия играч (не треньор) щото е посмъртна тая титла май. Аз си мисля че дори да е друг с тия футболисти толко. А сега ако го сменят няма да е на добро промяната според мен на средата на квалификациите. И пак въпросТът кой? Мъри? Наско? Кой да дойде? |
|||
|
||||
| . | Публикувано на: Събота, 31 мар 2007г. 22:17:46 часа цитат | |||
Потребител
|
a aз пък имах точно това предвид щото голяма част (не казвам сите от зрителите в Б и Г идват на мач на националния с ясната мисъл, че отиват да демонстрират подкрепата си не за национала като цяло, а за отделните елементи от отбора, които по един или друг начин са свързани с клубния им отбор . И се почва с разни от сорта "ние сме повече от вас" и едни скандирания- да си ебе майката .... и спорът се пренася на друга основа. Факт е, че подкрепа липсва, а се чуват само освирквания и КСП или КЗЛ. ![]() та затуй ми беше мисълта, че може би ще е по-добре да се пробва да се играе извън София, само че за жалост освен бургаския стадион, като че ли никоя друга "развалина" не е в състояние да приеме международен мач. Поне ми се струва, че в този случай, хорицата ше идват на двубоите с мисълта да гледат и да навиват за нациналния отбор. Я глей шо става у Варна като играят волейболните ни национали Ама докато оная путка Весела се назландисва за базите и стадионите, тоя вариант немое да бъде актуален.Иначе за мача с Албанците, аз не виждам какво толкова е станало?! С изключение на първенството в Щатите, аз не помня да сме имали след това отбор, който да "мачка" (като отделни мачове-проблясъци може би, но това не е било някаква трайна тенденция . Общо взето с изключение на цитираното първенство, винаги сме си били отбор за местна консумация, който се е крепял на някви неоправдано-високи амбиции и биене в гърдите ГЛАВНО ПРЕДИ МАЧОВЕ и от време на време се прави по някой сносен мач, който ние обявяваме за Подвиг, и който е достатъчен да засити "самочувствието" ни и да ни изстреля размечтани в облаците...до следващото фиаско. И в тая връзка мача с Албанците си е пореднатата протоколна квалификация, в която нашите просто не могат да надскочат себе си. Крайно време е да спрем да живеем със заблуждението, че сме футболна сила и да почнем по-спокойно да приемаме обичайните за футболната ни реалност несполуки на отбора.п.с. Парадокса е в това, че си коментираме тука неща утопични, неща дето не съществуват, но ние упорито се правиме, че те са реалност- няма футболисти, нямаме треньор, нямаме и публика, а странно защо говориме за тях, като за реално съществуващи? Като Бай Ганьо сме, който държи над готвещата се гозба самуна хляб, нагъва пропотия от парата на манджата залък и си въобразява, че яде нещо различно... аУеУе бая се разпрострях с тАва мнение! ае доста! |
|||
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)