Влез   |  Регистрация   |  Забравена парола   |  Потребители
Отиди на страница 1... 5, 6, 7, 8, 9
Автор Съобщение
. Публикувано на: Събота, 31 мар 2007г. 18:46:40 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 19.09.2006 Мнения: 1854
Цитат:

... сравнете колко човека имаше в Г и колко в Б... с 30% повече бяхме.

E заради такива "радетели" за националния, сметам че трябва мачовете на националния отбор да се провеждат извън София... И кво Мите, стопли ли те "численото преимущество" по трибуните?.....
Профил Лично съобщение
zhelyo Публикувано на: Събота, 31 мар 2007г. 18:51:05 часа цитат
offlineoffline Администратор   Аватар Регистриран на: 04.09.2003 Мнения: 4090 Цел мач треска го потеше, такЪва топлина и у гъз на мамут не е срещана...

А па най-хубавото беше Митко Иванков
Профил Лично съобщение
mitoman Публикувано на: Събота, 31 мар 2007г. 21:26:09 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 23.04.2008 Мнения: 1460
Цитат:

Цитат:

И кво Мите, стопли ли те "численото преимущество" по трибуните?.....

Не бе ВладЕ аз имах друго предвид ама не съм си дописал (да го незаеба) Имах предвид че феновете на Левски (за теб вие) ем идват по-малко след като повечето от любимците им играят ем предявяват претенции... Що не викаха Митко Бербатов педерас педерас? За мене той е по-виновен от Стоичков. Просто проблема на Ицо е че има високо (непокрито на места) самочуствие и това че е най-великия Български футболист за всички времена и на сините не им се харесва. Според мен Стоичков като умре (дори и ток да го удари) тогава ше го провъзгласят за най-добрия играч (не треньор) щото е посмъртна тая титла май.  Аз си мисля че дори да е друг с тия футболисти толко. А сега ако го сменят няма да е на добро промяната според мен на средата на квалификациите. И пак въпросТът кой? Мъри? Наско? Кой да дойде?
Профил Лично съобщение
. Публикувано на: Събота, 31 мар 2007г. 22:17:46 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 19.09.2006 Мнения: 1854
Цитат:

Цитат:

Цитат:

И кво Мите, стопли ли те "численото преимущество" по трибуните?.....

Не бе ВладЕ аз имах друго предвид ама не съм си дописал (да го незаеба Имах предвид че феновете на Левски (за теб вие ем идват по-малко след като повечето от любимците им играят ем предявяват претенции... Що не викаха Митко Бербатов педерас педерас? За мене той е по-виновен от Стоичков. Просто проблема на Ицо е че има високо (непокрито на места самочуствие и това че е най-великия Български футболист за всички времена и на сините не им се харесва. Според мен Стоичков като умре (дори и ток да го удари тогава ше го провъзгласят за най-добрия играч (не треньор щото е посмъртна тая титла май.  Аз си мисля че дори да е друг с тия футболисти толко. А сега ако го сменят няма да е на добро промяната според мен на средата на квалификациите. И пак въпросТът кой? Мъри? Наско? Кой да дойде?

a aз пък имах точно това предвид  щото голяма част (не казвам сите от зрителите в Б и Г идват на мач на националния с ясната мисъл, че отиват да демонстрират подкрепата си не за национала като цяло, а за отделните елементи от отбора, които по един или друг начин са свързани с клубния им отбор  . И се почва с разни от сорта "ние сме повече от вас" и едни скандирания- да си ебе майката  .... и спорът се пренася на друга основа. Факт е, че подкрепа липсва, а се чуват само освирквания и КСП или КЗЛ.

та затуй ми беше мисълта, че може би ще е по-добре да се пробва да се играе извън София, само че за жалост освен бургаския стадион, като че ли никоя друга "развалина" не е в състояние да приеме международен мач.  Поне ми се струва, че в този случай, хорицата ше идват на двубоите с мисълта да гледат и да навиват за нациналния отбор. Я глей шо става у Варна като играят волейболните ни национали    Ама докато оная путка Весела се назландисва за базите и стадионите, тоя вариант немое да бъде актуален.

Иначе за мача с Албанците, аз не виждам какво толкова е станало?! С изключение на първенството в Щатите, аз не помня да сме имали след това отбор, който да "мачка" (като отделни мачове-проблясъци може би, но това не е било някаква трайна  тенденция. Общо взето с изключение на цитираното първенство, винаги сме си били отбор за местна консумация, който се е крепял на някви неоправдано-високи амбиции и биене в гърдите ГЛАВНО ПРЕДИ МАЧОВЕ  и от време на време се прави по някой сносен мач, който ние обявяваме за Подвиг, и който е достатъчен да засити "самочувствието" ни и да ни изстреля размечтани в облаците...до следващото фиаско. И в тая връзка мача с Албанците си е пореднатата протоколна квалификация, в която нашите просто не могат да надскочат себе си. Крайно време е да спрем да живеем със заблуждението, че сме футболна сила и да почнем по-спокойно да приемаме обичайните за футболната ни реалност несполуки на отбора.

п.с. Парадокса е в това, че си коментираме тука неща утопични, неща дето не съществуват, но ние упорито се правиме, че те са реалност- няма футболисти, нямаме треньор, нямаме и публика, а странно защо говориме  за тях, като за реално съществуващи? Като Бай Ганьо сме, който държи над готвещата се гозба самуна хляб, нагъва пропотия от парата на манджата залък и си въобразява, че яде нещо различно... аУеУе бая се разпрострях с тАва мнение! ае доста!
Профил Лично съобщение
Отиди на страница 1... 5, 6, 7, 8, 9
FenZona - Информационен Център