Влез   |  Регистрация   |  Забравена парола   |  Потребители
Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5... 10
Автор Съобщение
CSKA_1948 Публикувано на: Петък, 11 май 2007г. 11:34:02 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 18.09.2006 Мнения: 1320 редно е да коментираме вече битката с Беларус ...

Цитат:
Стоилов прати повиквателни на шестима играчи от чужбина

11 май 2007 | 11:27 Агенция "Фокус"

София. За европейските квалификации с Беларус на 2 юни в Минск и на 6 юни в София националният селекционер Станимир Стоилов ще повика група от 18 футболисти и Чавдар Янков, който е наказан за един мач, съобщава официалната интернет страница на БФС.
Станимир Стоилов вече определи шестима от играещите в чужбина, на които са изпратени повиквателни. Това са:
- Димитър Бербатов, Тотнъм
- Стилян Петров, Астън Вила
- Мартин Петров, Атлетико (Мадрид)
- Радостин Кишишев, Лийдс
- Владимир Манчев, Валядолид
- Димитър Иванков, Кожаелиспор

е добре де,и мене ме боли хуя в кой турски отбор късат мрежите на шаранков но
все пак някакво минимално уважение си трябва.

иначе според мен в Минск няма да ни е лесно,дано ги смачкаме все пак защото
шансовете ни се запазиха,Мамалигите ще трябва да ги бием в София но едно класиране
без победа над прекия съперник не е класиране.
в тази връзка искам да кажа - КУР ЗА МАМАЛИГИТЕ!

Дано Мърльо спретне някаква схена,все пак той е специалист ...
Профил Лично съобщение
Edward Публикувано на: Петък, 11 май 2007г. 11:45:39 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 24.09.2006 Мнения: 794
Цитат:
Бившият защитник на Левски и настоящ играч на руския Амкар Перм Захари Сираков е пожарен вариант за десен бек в националния отбор на България, разбра DB. Мъри Стоилов смятал да използва родения в Смолян футболист като десен бек, заради усложнилото се лечение на младока Живко Миланов. Контузията на Миланов, който минава за любимец на Мъри се оказала по-тежка от очакваното и той едва ли ще е в оптимална форма за евроквалификациите с Беларус. С повикателната си към Захари, националният селекционер търсел по-голяма вариативност на този пост, тъй като поради травма вече отпадна Илиян Стоянов. Както е известно останалите варианти за десен защитник в отбранителния вал на "трикольорите" са Станислав Ангелов и Данчо Тодоров, но Стоилов и неговите помощници имали идея да ползват Пелето, като вътрешен халф. Ротацията се налагала след като възможноста Мариян Христов да бъде повикан в национала отпаднала окончателно. Опитният Захари Сираков, чиито качества Стоилов познава добре от времето, когато двамата бяха съотборници в Левски, щял да бъде от огромна полза за националния тим, тъй като се подвизава в руското първенство, където играят повечето национали на Беларус.
Профил Лично съобщение
TVV Публикувано на: Петък, 11 май 2007г. 18:33:15 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 02.10.2006 Мнения: 3372 Zahari Sirakov e dosta protivorechiva povikvatelna (to ne che Zhivko Milanov ne e), no neka da izchakame do macha - mozhe pyk tova da se okazhe pechelivsh hod. A Focus se izlagat.
Профил Лично съобщение
. Публикувано на: Петък, 11 май 2007г. 18:57:22 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 19.09.2006 Мнения: 1854 ми за Иванков пък точно какво чудно има? Човека измъкна вече точката срещу "лалетата". По-логично е да не викне Урсула заради това, че беше дълго време контузен и най-вече заради глупавата му реакация след победата над Кремиковци 

А иначе някой май се опитва да "подсказва" чрез медиите, на Стоилов разни "варианти"? В тая връзка, знае ли някой кой е мениджъра на Захари? Чини ми се, че сега "второразредните" мениджърчета ще се опитат да 'лъзнат некой друг свой одавна свършил за футбола подопечен, та белки' възродят агонизиращата му кариера...

Последно редактирано от на 11 май 2007г. 18:59:02 часа

Профил Лично съобщение
Edward Публикувано на: Петък, 11 май 2007г. 18:58:33 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 24.09.2006 Мнения: 794 Не е повикан, ето ги седемте "чужденци":

Цитат:
Националният селекционер на България Станимир Стоилов извика седем футболисти, играещи в чужбина, за предстоящите евроквалификации с Беларус.

Това са Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров, Радостин Кишишев, Владимир Манчев, Димитър Иванков и Чадвар Янков. Янков е наказан за първия мач с Беларус на 2 юни в Минск, но ще може да играе във втората среща в София четири дни по-късно.

Стоилов ще повика група от 18 футболисти и Чавдар Янков.

Станимир Стоилов и щабът му ще наблюдават и други футболисти, които играят редовно в своите първенства и могат да получат повиквателни за сбора на националния отбор на 28 май в София.

За Захари има само добри отзиви от Русия, а и нямаме много качествени десни бекове.
Профил Лично съобщение
TVV Публикувано на: Петък, 11 май 2007г. 19:05:26 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 02.10.2006 Мнения: 3372 Za Ivankov chudnoto e tova, otkoga igrae v Kodjaeli?
Профил Лично съобщение
. Публикувано на: Петък, 11 май 2007г. 19:09:52 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 19.09.2006 Мнения: 1854
Цитат:

Za Ivankov chudnoto e tova, otkoga igrae v Kodjaeli?

значи грешката е моя    ...не следя турците и честно казано за мене секвите им там отбори с изключение на 'стамбулските ми звучат еднакво, а явно и на "Джурналис'чето" пущило тая информация 
Профил Лично съобщение
Werwolf Публикувано на: Петък, 11 май 2007г. 19:28:17 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 19.09.2006 Мнения: 1013
Цитат:

За Захари има само добри отзиви от Русия, а и нямаме много качествени десни бекове.

А Йордан Минев?
Профил usta6a@abv.bg Лично съобщение
Hichо N24 Публикувано на: Петък, 11 май 2007г. 20:47:42 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 02.01.2007 Мнения: 136
Цитат:

Zahari Sirakov e dosta protivorechiva povikvatelna (to ne che Zhivko Milanov ne e), no neka da izchakame do macha - mozhe pyk tova da se okazhe pechelivsh hod. A Focus se izlagat.

Съгласен съм - как може "Мърльо" да вика футболисти, които във всеки мач са титуляри за отборите си .. какво стана с дублиращите отбори, вървяха толкова добре досега ... 
Профил vinnie_paz@abv.bg Лично съобщение
TVV Публикувано на: Петък, 11 май 2007г. 21:12:21 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 02.10.2006 Мнения: 3372 To mnogo hora sa titulqri za otborite si. Zashto naprimer ne vike i Yanko Vylkanov - toi e titulqr v nqkakvo belarusko otborche i sigurno gi poznava otlichno. Seshtam se i za edin drug igrach, desen half ot Amkar Perm (deto ne iskashe da igare desen bek v Portugaliq) - te dvamata ako igraqt zaedno sys Sirakov sigurno shte sa strahoten tandem. Nego zashto ne go vikne?
Shte izchakame da mine macha i posle shte vidim, koi resheniq sa bili pravilni i koi ne. Problemyt e, che mai s ogled na tova, s koeto razpolagame, pravilen izbor prosto nqma i zatova ne obvinqvam Muri, no mi se struva che poznaniqta mu za igrata na Sirakov se dylzhat na spomeni ot predi 5 godini, a tova e leko pritesnitelno.
Профил Лично съобщение
КОНАН СМЪРТТАААА Публикувано на: Събота, 12 май 2007г. 17:42:09 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 27.09.2006 Мнения: 356 Съгласен съм с ТВВ - колкото и да е тъжно, в защитата на наци отбора правилни избори просто няма. Всичките ни защитници са далеч от необходимото ниво. 

Аз не съм много сигурен, дали на Мъри всъщност му е хрумвало да вика Сираков. Май някой е хванал списък с играчите, играли десен бек в националния последните десет години, и е почнал подред.
Профил Лично съобщение
Hichо N24 Публикувано на: Събота, 12 май 2007г. 18:46:03 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 02.01.2007 Мнения: 136 Е то за Захари Сираков се говореше, че не е лошо да бъде пробван поне в контрола, още докато Стоичков си водеше отбора .. в смисъл - не го казвам, само защото Мъри е селекционер в момента, и един вид някой може да си помисли, че говоря от пристрастност, но Захари от 3-4 години вече е твърд титуляр във всеки мач в отбор от Русия, където първенството по всяко отношение превъзхожда българското, най-малко по бюджет на отборите ..

Същото винаги съм се чудел и за един Данчо Тодоров, например, защо не получи достатъчно шанс, дори когато беше в суперформа, но .. както и да е. За мен повиквателната за Захари Сираков е дори закъсняла, както казах - можеше да бъде пробван поне в някое от всичките тия безмислени турнета и т.н.
Профил vinnie_paz@abv.bg Лично съобщение
Mystery Публикувано на: Събота, 12 май 2007г. 20:28:15 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 30.03.2007 Мнения: 437 абе не знам за вас, ама аз мисля, че който и да е треньор на тая пасмина нищо няма да напварят...
най-много Х там...тука е ясно, че ги бием..макар че братята хлеб не са слаби
Профил dukuta@mail.bg Лично съобщение
pavel_891 Публикувано на: Събота, 12 май 2007г. 20:34:40 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 01.04.2007 Мнения: 134
Цитат:

абе не знам за вас, ама аз мисля, че който и да е треньор на тая пасмина нищо няма да напварят...
най-много Х там...тука е ясно, че ги бием..макар че братята хлеб не са слаби
Аз си мисля че и в двата мача ще успеем да вземеме победите.В БЕларус наистина трудно но си мисля че ще успеем.
Профил www.levskarq_1@abv.bg Лично съобщение
lil40 Публикувано на: Събота, 12 май 2007г. 22:31:18 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 24.04.2007 Мнения: 12 Hleb znaete li go? E 6te go nau4ite!
Профил Лично съобщение
Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5... 10
FenZona - Информационен Център