| Автор | Съобщение | |||
| CSKA_1948 | Публикувано на: Петък, 11 май 2007г. 11:34:02 часа цитат | |||
Потребител
|
редно е да коментираме вече битката с Беларус ...![]() е добре де,и мене ме боли хуя в кой турски отбор късат мрежите на шаранков но все пак някакво минимално уважение си трябва. иначе според мен в Минск няма да ни е лесно,дано ги смачкаме все пак защото шансовете ни се запазиха,Мамалигите ще трябва да ги бием в София но едно класиране без победа над прекия съперник не е класиране. в тази връзка искам да кажа - КУР ЗА МАМАЛИГИТЕ! Дано Мърльо спретне някаква схена,все пак той е специалист ... |
|||
|
||||
| Edward | Публикувано на: Петък, 11 май 2007г. 11:45:39 часа цитат | |||
Потребител
|
|
|||
|
||||
| TVV | Публикувано на: Петък, 11 май 2007г. 18:33:15 часа цитат | |||
Потребител
|
Zahari Sirakov e dosta protivorechiva povikvatelna (to ne che Zhivko Milanov ne e), no neka da izchakame do macha - mozhe pyk tova da se okazhe pechelivsh hod. A Focus se izlagat. | |||
|
||||
| . | Публикувано на: Петък, 11 май 2007г. 18:57:22 часа цитат | |||
Потребител
|
ми за Иванков пък точно какво чудно има? Човека измъкна вече точката срещу "лалетата". По-логично е да не викне Урсула заради това, че беше дълго време контузен и най-вече заради глупавата му реакация след победата над Кремиковци А иначе някой май се опитва да "подсказва" чрез медиите, на Стоилов разни "варианти"? В тая връзка, знае ли някой кой е мениджъра на Захари? Чини ми се, че сега "второразредните" мениджърчета ще се опитат да 'лъзнат некой друг свой одавна свършил за футбола подопечен, та белки' възродят агонизиращата му кариера... |
|||
|
||||
| Edward | Публикувано на: Петък, 11 май 2007г. 18:58:33 часа цитат | |||
Потребител
|
Не е повикан, ето ги седемте "чужденци": За Захари има само добри отзиви от Русия, а и нямаме много качествени десни бекове. |
|||
|
||||
| TVV | Публикувано на: Петък, 11 май 2007г. 19:05:26 часа цитат | |||
Потребител
|
Za Ivankov chudnoto e tova, otkoga igrae v Kodjaeli? | |||
|
||||
| . | Публикувано на: Петък, 11 май 2007г. 19:09:52 часа цитат | |||
Потребител
|
значи грешката е моя ...не следя турците и честно казано за мене секвите им там отбори с изключение на 'стамбулските ми звучат еднакво, а явно и на "Джурналис'чето" пущило тая информация |
|||
|
||||
| Werwolf | Публикувано на: Петък, 11 май 2007г. 19:28:17 часа цитат | |||
Потребител
|
![]() А Йордан Минев? |
|||
|
||||
| Hichо N24 | Публикувано на: Петък, 11 май 2007г. 20:47:42 часа цитат | |||
Потребител
|
Съгласен съм - как може "Мърльо" да вика футболисти, които във всеки мач са титуляри за отборите си .. какво стана с дублиращите отбори, вървяха толкова добре досега ... |
|||
|
||||
| TVV | Публикувано на: Петък, 11 май 2007г. 21:12:21 часа цитат | |||
Потребител
|
To mnogo hora sa titulqri za otborite si. Zashto naprimer ne vike i Yanko Vylkanov - toi e titulqr v nqkakvo belarusko otborche i sigurno gi poznava otlichno. Seshtam se i za edin drug igrach, desen half ot Amkar Perm (deto ne iskashe da igare desen bek v Portugaliq) - te dvamata ako igraqt zaedno sys Sirakov sigurno shte sa strahoten tandem. Nego zashto ne go vikne? Shte izchakame da mine macha i posle shte vidim, koi resheniq sa bili pravilni i koi ne. Problemyt e, che mai s ogled na tova, s koeto razpolagame, pravilen izbor prosto nqma i zatova ne obvinqvam Muri, no mi se struva che poznaniqta mu za igrata na Sirakov se dylzhat na spomeni ot predi 5 godini, a tova e leko pritesnitelno. |
|||
|
||||
| КОНАН СМЪРТТАААА | Публикувано на: Събота, 12 май 2007г. 17:42:09 часа цитат | |||
Потребител
|
Съгласен съм с ТВВ - колкото и да е тъжно, в защитата на наци отбора правилни избори просто няма. Всичките ни защитници са далеч от необходимото ниво. ![]() Аз не съм много сигурен, дали на Мъри всъщност му е хрумвало да вика Сираков. Май някой е хванал списък с играчите, играли десен бек в националния последните десет години, и е почнал подред. |
|||
|
||||
| Hichо N24 | Публикувано на: Събота, 12 май 2007г. 18:46:03 часа цитат | |||
Потребител
|
Е то за Захари Сираков се говореше, че не е лошо да бъде пробван поне в контрола, още докато Стоичков си водеше отбора .. в смисъл - не го казвам, само защото Мъри е селекционер в момента, и един вид някой може да си помисли, че говоря от пристрастност, но Захари от 3-4 години вече е твърд титуляр във всеки мач в отбор от Русия, където първенството по всяко отношение превъзхожда българското, най-малко по бюджет на отборите .. ![]() Същото винаги съм се чудел и за един Данчо Тодоров, например, защо не получи достатъчно шанс, дори когато беше в суперформа, но .. както и да е. За мен повиквателната за Захари Сираков е дори закъсняла, както казах - можеше да бъде пробван поне в някое от всичките тия безмислени турнета и т.н. |
|||
|
||||
| Mystery | Публикувано на: Събота, 12 май 2007г. 20:28:15 часа цитат | |||
Потребител
|
абе не знам за вас, ама аз мисля, че който и да е треньор на тая пасмина нищо няма да напварят... най-много Х там...тука е ясно, че ги бием..макар че братята хлеб не са слаби |
|||
|
||||
| pavel_891 | Публикувано на: Събота, 12 май 2007г. 20:34:40 часа цитат | |||
Потребител
|
Аз си мисля че и в двата мача ще успеем да вземеме победите.В БЕларус наистина трудно но си мисля че ще успеем. |
|||
|
||||
| lil40 | Публикувано на: Събота, 12 май 2007г. 22:31:18 часа цитат | |||
Потребител
|
Hleb znaete li go? E 6te go nau4ite! | |||
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)