Влез   |  Регистрация   |  Забравена парола   |  Потребители
Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Автор Съобщение
sirDaddy Публикувано на: Сряда, 12 сеп 2007г. 12:17:53 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 18.09.2006 Мнения: 1284
Цитат:

Какво шоу бе. Всяка вечер пресконференция!

и по обед една... лекинко така... половин час, маааааааксимум 45 минутки... колкото за загрявка... инак може некой да му се спука жлъчката от смех

Куре, на тебе па шо не ти е ясно с тактиката - де преброй и сметай, колко излазят? 1 + 1 + 4 + 4 + 1 = единаесе... туй е футбол, ей! не онаа смешна игра с оранджавата топка

...ама пусто едно време си плющял карти в час по аритметика, ся Пената бил виновен
Профил Лично съобщение
Рачо Христов Публикувано на: Сряда, 12 сеп 2007г. 12:28:40 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 25.11.2010 Мнения: 2064
Цитат:

Цитат:

и по обед една... лекинко така... половин час, маааааааксимум 45 минутки... колкото за загрявка... инак може некой да му се спука жлъчката от смех

Куре, на тебе па шо не ти е ясно с тактиката - де преброй и сметай, колко излазят? 1 + 1 + 4 + 4 + 1 = единаесе... туй е футбол, ей! не онаа смешна игра с оранджавата топка

...ама пусто едно време си плющял карти в час по аритметика, ся Пената бил виновен

не бе,аз путсказвах пу матматика,мъ избраха за суфльор на годината....ааамаха! аз ги преброих единаесе,сигур с вратаро са тъй.ма ич ми не е ясно той от вратаро ли натам ги изрежда или наабарот откъмто нападатело
Профил Лично съобщение
este queso Публикувано на: Сряда, 12 сеп 2007г. 12:35:23 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 20.07.2010 Мнения: 2199 Търсим среден играч
Тоя за кво говори? За ДМЦ ли? Щото Златко Янков такъв беше, а той него го спомена. Ако толкова иска - има бол такива - Янчев, Паланков, Съни, Евгени Йорданов ( ),... Буки
Профил Лично съобщение
zhelyo Публикувано на: Сряда, 12 сеп 2007г. 12:39:50 часа цитат
offlineoffline Администратор   Аватар Регистриран на: 04.09.2003 Мнения: 4090 среден опорен
Профил Лично съобщение
este queso Публикувано на: Сряда, 12 сеп 2007г. 23:37:08 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 20.07.2010 Мнения: 2199
Цитат:
Нападателите ни се познават отдавна и си подават само помежду си. Това не е добре, защото има и други футболисти на терена

Профил Лично съобщение
Евстати Публикувано на: Четвъртък, 13 сеп 2007г. 02:27:55 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 20.09.2006 Мнения: 4792
Цитат:

Цитат:

Цитат:

не бе,аз путсказвах пу матматика,мъ избраха за суфльор на годината....ааамаха! аз ги преброих единаесе,сигур с вратаро са тъй.ма ич ми не е ясно той от вратаро ли натам ги изрежда или наабарот откъмто нападатело

от центъра в двете посоки
Профил Лично съобщение Цици, корем и кофраж поддадат ли връщане няма...
Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
FenZona - Информационен Център