Влез   |  Регистрация   |  Забравена парола   |  Потребители
Отиди на страница 1... 6, 7, 8, 9, 10
Автор Съобщение
Vasil Публикувано на: Понеделник, 10 сеп 2007г. 00:00:37 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 23.11.2010 Мнения: 350 Сметки
Стискаме палци за Холандия
Мачовете в събота поставиха българските национали в разкрачено положение. Шансове на теория съществуват, но става изключително сложно. Основният ни конкурент е Румъния, ключовият мач е на 13 октомври в Букурещ между Румъния и Холандия.
Естествено всички сметки са с уговорката, че фаворитите - Холандия, Румъния и България, ще спечелят мачовете си срещу аутсайдерите Албания, Словения и Люксембург.
Вариант 1
Холандия бие в Букурещ и става с 23 точки. Румъния ще има 20, а България - 18. Тогава победа над северните съседи на историческата за нас дата 17 ноември ще прати България на второ място в групата.
Вариант 2
Румъния и Холандия завършват наравно и си отбелязват голове. В този случай и двата отбора ще съберат по 21 точки, а ние ще сме с 18. Победа над Румъния ни изравнява по точки с останалите два тима. Холандия има по-добри показатели от нас (победа и равен) и заема първото място. Ние пък завършваме втори, тъй като взехме точка в Констaнца преди година.
Нулево равенство в Букурещ и победа на нашите над Румъния заплита нещата, тъй като Холандия и Румъния завършиха при същия резултат и в първия мач. Трите отбора са с равни точки, ние отстъпваме на холандците (загуба и равен), но превъзхождаме съседите (победа и равен). В такъв случай се взима предвид головата разлика в преките двубои между трите тима. Трябва да бием Румъния с два чисти гола, за да се класираме.
Вариант 3
Победа на Румъния. Най-лошият вариант, ние отпадаме.

Typite jurnalisti pak izbiha ribata: pri raven na rumyncite s holandia i nashta pobeda sreshtu tiah, holandia sybira 6 tochki ot prekite dvuboi, nie sybirame 5, a rumyncite- 3... taka che golovata razlika niama nikakvo znachenie dali shte e 0:0 ili 10:10... idioti...
Профил Лично съобщение
Рачо Христов Публикувано на: Понеделник, 10 сеп 2007г. 00:01:57 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 25.11.2010 Мнения: 2064
Цитат:

Куре,нека изчакаме да видим как ще се представят Тунчев и Томашич.Снощи бяха на много слабо ниво но
има време ... след края на тези квалификации вече ще можем да кажем кой става и кой не защото освен
домакинство на мамалигите ни предстоят и гостувания на Албания и Словения където ще става интересно.

Единствената им сериозна слабост беше липсата на агресивност и твърдост,от която стана и голът на Ван Нистелрой.Гледаха го 5 секунди и нищо не правиха, пък човекът реши да бие,след като тъй не го уважават и не отдават заслужения шпагат.Иначе ако речеш да са били слаби на пласиране - колко пъти, пак те питам,видя холандците да влязат в наказателното поле от игрова ситуация?Май 2-3.При изнасянето също се справяха.
Теодоре,не само формата е важна за националния отбор.Важна е сработката.Тук няма лагери по 1 месец и 7-8 контроли,а потренират 4-5 дни и излизат да играят.Затова трябва да се познават като игра.Затова моментната форма понякога остава на заден план в национала.Ми Стоичков примерно правеше фурор в националния тогава,когато кариерата му в Барса тръгна надолу.Благо не е да не сме го виждали в националния,страхотноневероятновеликолепен е, не мога да издържа на тая гледка.Затова резки и много промени не са желателни.Е,сега при нас  си трябват.Но 2-3, аз ги написах,и нещата ще бъдат определено по-добре.
Георги Петков трябва да е титуляр на националния отбор.Това е.Емил Петров е добра опция за бъдещето.Ивайло Петров не е лош,ама като пожарен вариант.На 34 години не става за трета резерва.Иванков още не е напълно за отписване,но му трябва един-два шамара,щото тогана се постяга,доколкото може.И въпреки това резерва.Урсула е твърда единица.
Профил Лично съобщение
CSKA_1948 Публикувано на: Понеделник, 10 сеп 2007г. 00:21:16 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 18.09.2006 Мнения: 1320 Куре проблема е там че с/у такива класни играчи трябва да действаш концетрирано във ВСЯКА ЕДНА
ситуация.Не 89 минути да играеш добре и да им чупиш краката а накрая да ги оставиш за 5 мин сами
и да ти мушнат баламски гол.Нали това прави един добър защитник а именно постоянството.Има хляб у
Томаш и Тунчев но се иска и време докато се сработят по-добре.На мен само не ми харесва че са много
тромави и двамата.Тръгне ли някой да ги надбягва,на контра например ... смятай че това е 90% гол!
Иначе пласирането им е добро,холандците не видяха висока топка ... аз тва казвам,имаме некъв минимален
потенциал който с много работа може да бъде разработен но как да стане?Навремето Юрген Колер и
Матиас Замер не са имали почивка по 2-3 години понеже са искали да се докажат в националния отбор.
Кога ти ше видиш вагнер,двамата вътрешни или кишишев да не отидат на моренце и да не карат скъпи
колички а да работят?

Иначе смятам че шансове няма.Същия хуй като преди мача с чукарите преди 2 години.Трябвало да
ги бием за да ЗАПАЗИМ шансовете и после се правят вече СХЕМИ ... 1-3!Ега греша но и тоя път няма
да е по-различно.Циганите ще са адски мотивирани да си ни върнат онея 2 гола към края в Констанца.
Иначе сметки колкото щеш бате,ама от сметки полза няма ... работата е извън контрол.
Профил Лично съобщение
TVV Публикувано на: Понеделник, 10 сеп 2007г. 00:25:09 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 02.10.2006 Мнения: 3372
Цитат:

Теодоре,не само формата е важна за националния отбор.Важна е сработката.

Преди мача с Гошо спорехме за това кой е трябвало да бъде викнат и да играе и кой не. Тогава той беше убеден, че ще почнем с най-доброто, а аз само посочих кои ще бъдат дупките и ги познах. Сега пак спорим за същото, но то вече свърши, мача го загубихме. Сега Пената има избор - да продължи да залага на същия състав, който се издъни и снощи, и в контролата с Уелс с надеждата че късмета ще се обърне и дупките в отбора изведнъж рязко ще подобрят играта си или да внесе някакви корекции. Доколкото го познавам като треньор, той ще пусне същия стартов състав и в сряда - най-много Велизар да смени Телкийски. Но Вагнер, Иванков и Пеев пак ще са там и пак ще бъдат слаби, а Янков ще остане на пейката. Съгласен съм че е хубаво отборът да е сработен, но когато е очевидно че някои не стават или защото са слаби по принцип, или защото са в ужасна форма, не може да ги налагаш упорито, защото в момента положението е такова, че трябва да спечелим всички маове до края и да се молим холандците да не легнат в Букурещ и всяка грешка ни вади от борбата и на теория.
Профил Лично съобщение
Vasil Публикувано на: Понеделник, 10 сеп 2007г. 00:26:46 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 23.11.2010 Мнения: 350 To tva e iasno, spored men syshto niamame shans sreshtu mamaligite, ne she sa po-dobri ot nas, a prosto zashtoto nashite ne sa pechelili reshitelen mach ot 10 godini i gola na Trifon Ivanov...
Профил Лично съобщение
Рачо Христов Публикувано на: Понеделник, 10 сеп 2007г. 00:30:41 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 25.11.2010 Мнения: 2064 Ама аз не отричам,че сме изпусналЕ питомното.Но ти виж историята,пич.При нас са следните варианти - или се класираме кръг-два преди края (световните 86-та и 98-а,европейските 96-а и 2004-та), или отпадаме рано-рано,или последния мач е да си ебе майката и великата отечествена война.Спечелени: световното 94-та с головете на Емо Костадинов,загубените са повече - Франция за световното 78ма, Югославия за европейското 84та, Шотландия 88ма (най-нелепата загуба), сега предстои Румъния.Нека да видим просто докъде,аз не казвам дали ще получим помощ от друго място или не.Казвам,че и преди сме я получавали и има случаи да сме я използвали.Не става често, но става... понякога.
Профил Лично съобщение
Рачо Христов Публикувано на: Понеделник, 10 сеп 2007г. 00:37:34 часа цитат
Цитат:

Цитат:

Преди мача с Гошо спорехме за това кой е трябвало да бъде викнат и да играе и кой не. Тогава той беше убеден, че ще почнем с най-доброто, а аз само посочих кои ще бъдат дупките и ги познах. Сега пак спорим за същото, но то вече свърши, мача го загубихме. Сега Пената има избор - да продължи да залага на същия състав, който се издъни и снощи, и в контролата с Уелс с надеждата че късмета ще се обърне и дупките в отбора изведнъж рязко ще подобрят играта си или да внесе някакви корекции. Доколкото го познавам като треньор, той ще пусне същия стартов състав и в сряда - най-много Велизар да смени Телкийски. Но Вагнер, Иванков и Пеев пак ще са там и пак ще бъдат слаби, а Янков ще остане на пейката. Съгласен съм че е хубаво отборът да е сработен, но когато е очевидно че някои не стават или защото са слаби по принцип, или защото са в ужасна форма, не може да ги налагаш упорито, защото в момента положението е такова, че трябва да спечелим всички маове до края и да се молим холандците да не легнат в Букурещ и всяка грешка ни вади от борбата и на теория.

Така,Пената може и да говори глупости, но за футбол не е тъп,и това и двамата го знаем. Той сам каза днес,че ше има промени.Едната е сигурна - Петков минава на вратата.Вярвам,че и другите ги е усетил.Разликите трябва да са в 2-3 поста,като и да има възможност за ротация.Мечо,примерно,колкото и да ми е пилил нервите в Левски,го е правил не заради липса на качества,а заради мишкудене. Това прави и в националния отбор от  няколко мача. Първите му 2-3 бяха добре, като видя,че се утвърди, взе да лешпери.Затова в тия позиции на офанзивните играчи без Бербатов и Мартин - т.е. дясно крило и офанзивен халф (респективно изтеглен по-назад нападател) трябва да има ротация.Има Мечо,Велизар,Ивелин Попов,Йовов.Ок,нека да го видим и Благо,може при Пената да играе по друг начин,ама ме съмнява.Съмнява ме,щото беше титуляр при Стоичков.При чичо Митко,който повече знае и по-малко говори,не може дори да намери внимание.Но ако има шанс да ме опровергае,няма проблеми да призная,че съм сгрешил в скептицизма си.
Профил Лично съобщение
TVV Публикувано на: Понеделник, 10 сеп 2007г. 00:41:59 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 02.10.2006 Мнения: 3372 Пената е викнал Благо за да замести Йовов и ако го пусне ще видим как ще се включи.
Профил Лично съобщение
Рачо Христов Публикувано на: Понеделник, 10 сеп 2007г. 00:44:20 часа цитат
Цитат:

Пената е викнал Благо за да замести Йовов и ако го пусне ще видим как ще се включи.

Ок,да видим,въпреки че Йовов играше зад Бербата,а там Благо не знам чий ше го дири.Но да видим.
Профил Лично съобщение
sirDaddy Публикувано на: Понеделник, 10 сеп 2007г. 00:51:58 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 18.09.2006 Мнения: 1284
Цитат:

Цитат:

Цитат:

Така,Пената може и да говори глупости, но за футбол не е тъп,и това и двамата го знаем. Той сам каза днес,че ше има промени.Едната е сигурна - Петков минава на вратата.Вярвам,че и другите ги е усетил.Разликите трябва да са в 2-3 поста,като и да има възможност за ротация.Мечо,примерно,колкото и да ми е пилил нервите в Левски,го е правил не заради липса на качества,а заради мишкудене. Това прави и в националния отбор от  няколко мача. Първите му 2-3 бяха добре, като видя,че се утвърди, взе да лешпери.Затова в тия позиции на офанзивните играчи без Бербатов и Мартин - т.е. дясно крило и офанзивен халф (респективно изтеглен по-назад нападател) трябва да има ротация.Има Мечо,Велизар,Ивелин Попов,Йовов.Ок,нека да го видим и Благо,може при Пената да играе по друг начин,ама ме съмнява.Съмнява ме,щото беше титуляр при Стоичков.При чичо Митко,който повече знае и по-малко говори,не може дори да намери внимание.Но ако има шанс да ме опровергае,няма проблеми да призная,че съм сгрешил в скептицизма си.

Пунт и пластика...
От колко мача насам се вижда, че църния само разхожда фанелката и трябва да бъде изритан от ноционала? От колко време се знае, че има много по-добри варианти за дясното крило, ама не - Гошко Пеев. От колко мача насам Иванков гледа като насран на вратата и се кръсти някой нападател на противника да не мине центъра? А Стилян от колко мача се крие като мишка по терена? И как очаквате от Бербатов и Марто да вкарват, като снощи Бербатов специално половината мача го изкара в центъра, за да може евентуално да вземе някоя топка и да я пусне на Мартин отляво, защото Телкийски като я хване тая топка и ато забие главата и дай ся да влезем с топката
Дори и да има някакви промени, дълбоко се съмнявам, че ще са точно тия промени, за които говорим тука. За какво беше тая контрола с Уелс? Колко още трябва да се изпише и изговори, че да се направят някакви промени?
Профил Лично съобщение
Vasil Публикувано на: Понеделник, 10 сеп 2007г. 10:02:12 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 23.11.2010 Мнения: 350
Цитат:

Пената е викнал Благо за да замести Йовов и ако го пусне ще видим как ще се включи.

Edva li tochno sreshtu "tradicionno neudbnia" Luksemburg triabva da si pravim izvodi za igrata na koito i da bilo...
Профил Лично съобщение
didogun Публикувано на: Понеделник, 10 сеп 2007г. 12:21:54 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 08.01.2007 Мнения: 24 За така усърдно дискутирания пост на десен халф има един единствен вариант - Александър Александров по прекор КРИВИЯ 
Профил Лично съобщение
Евстати Публикувано на: Понеделник, 10 сеп 2007г. 12:42:31 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 20.09.2006 Мнения: 4792 Бе то като цяло отбора не е поставен на професионална основа, вие искате тия шматки да играят сериозно. За тия квалификации смениха трима треньори, назначават треньор за 2 мача, след това до края на квалификациите - пунта мара.
Аз ако бях на мястото на шарана сам щях да си тръгна дейба и смешника  . Урсула поне такива голове нямаше да пусне. Пеев завалийката по какви критерии е в национала ич не знам, той е странна птица. Велизар, не че е кой знае къв капацитет ама със сигурно ще се справи по-добре. Стилиянчо хубаво си беше тръгнал ама що се върна, и що го взеха... Миечу ше е добре да го тресне някоя топка у тиквата, че да го събуди, негъро пиян го направиха. Ташаци на рояци.
Бербата е прав да ги критикува, бахти и смешните голове. Той бил изтървал положения, е вярно ама пък да се замислим за какво отидохме там - поне за точка. Ако не бяхме пуснали тия измислени голове, с тяхните 2-3 положения и ето ти равенство - план минимум е изпълнен. И за друго е прав Бербата, наистина ако така ще играем по-добре да не се класираме, че пак ще има голяма излагация....
Профил Лично съобщение Цици, корем и кофраж поддадат ли връщане няма...
Рачо Христов Публикувано на: Понеделник, 10 сеп 2007г. 13:03:06 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 25.11.2010 Мнения: 2064 Кривия май е отдавна изчерпана опция,а и стана на 32.Не съм го гледал напоследък де, не знам в ква форма е.
Профил Лично съобщение
didogun Публикувано на: Понеделник, 10 сеп 2007г. 13:12:13 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 08.01.2007 Мнения: 24 Требе да ти кажа че Кривия така както е на 31 (32 май не е навършил) специално от тоя национален отбор едва ли има и трима, които да могат да му се опънат на ФП-то. За техника и пипе да не говорим. Сега нали играе в Морето, че го гледам човека кажи-речи всяка седмица.
Профил Лично съобщение
Отиди на страница 1... 6, 7, 8, 9, 10
FenZona - Информационен Център