Влез   |  Регистрация   |  Забравена парола   |  Потребители
Отиди на страница 1, 2, 3
Автор Съобщение
kostura Публикувано на: Вторник, 20 апр 2010г. 19:12:52 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 12.07.2007 Мнения: 6
Цитат:

Цитат:

Цитат:

am....fanelkata be6e na otbora si....ekip.....no za 4oveka ne sam mnogo siguren..moje i toi da be6e....edin pat mu podviknah leko ...na ogradata beh pod tabloto to4no
аз съм фен на Ботев Пловдив,бъркаш ме с някой друг приятел от лондон ми я изпрати и съм фен на Милуол.Как само искам да се върнат тая година в Чемпионшип не е истина.

еее няма значение от кой бг отбор си-важното е да подкрепяш лъвовете от Лондон    А ти иначе от Пловдив ли си????
da
Профил cucs@abv.bg Лично съобщение
irriducibili_blg Публикувано на: Четвъртък, 22 апр 2010г. 22:47:01 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 26.12.2009 Мнения: 82 Имам покана за Лондон от един приятел
От мен се иска:2 литра домашна ракия и 2 стека цигари да закарам,джобни за бира и кафенце и билета за мача който искам да посетя....
От него:спането и двупосочен самолетен билет......
чуда се дали да хода на Англия-България или на някои мач на МИЛУОЛ
Профил ivan_sapundjiev@abv.bg Лично съобщение
pleshivia Публикувано на: Петък, 23 апр 2010г. 10:56:45 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 13.09.2007 Мнения: 383 Аз на твое място избирам мача на Милуол,но работата определено е голяма дилема????????   
Профил Лично съобщение
Bulgarian_Lions Публикувано на: Петък, 23 апр 2010г. 18:09:44 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 29.08.2007 Мнения: 595 ти си баси гъзара
аз ти предлагам Англия - България и след това мач на Милуол или преди това както се падне разликата ще е 2-3 дена предполагам комбинираи ги
Профил Лично съобщение
irriducibili_blg Публикувано на: Петък, 23 апр 2010г. 20:48:31 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 26.12.2009 Мнения: 82 нека дойде момента и ще видя как ще съм с кинтите....
Профил ivan_sapundjiev@abv.bg Лично съобщение
Отиди на страница 1, 2, 3
FenZona - Информационен Център