| Автор | Съобщение | |||
| hristo | Публикувано на: Вторник, 04 дек 2007г. 15:04:33 часа цитат | |||
Потребител
|
ТВОРЕНИЕ СЪЗДАДЕНО ОТ ТВОРЦИ ЧИИТО ВЪЗМОЖНОСТИ НЕ ПОЗНАВАТ ГРАНИЦИ... ОТ ДАЛЕЧЕ ИДВАШ ТИ...ЯЖ МИ КУРО СИМИТЛИ И ДА ИМА ДВЕ ЧЕРТИ И ДА НЯМА ДВЕ ЧЕРТИ ЯЖ МИ КУРО СИМИТЛИ... АКО ДУПЕТО ТЕ ТЕБ БОЛИ ЗНАЧИ СИ ОТ СИМИТЛИ ЛАПАЙ ГО И НЕ СЕ ЛИГАВИ ЗАЩТОТО СИ ОТ СИМИТЛИ... ВЧЕРА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА ПЛАМЕН МИРЧЕВ СЕ СПОМИНА... ВЕНКО,КУРВО ТИ СМРЪДЛИВА НА ЖЕНА ТИ МИРИЗЛИВА ЦЕЛИЯ СТАДИОН ДА СВЪРШИ А ТИ С ЕЗИК ГЪЗО МИ БЪРШИ... |
|||
|
||||
| hristo | Публикувано на: Вторник, 04 дек 2007г. 15:06:46 часа цитат | |||
Потребител
|
А ВЕНКО НАСТИНА И СЕ ОТРОВИ НА ГРОЗДАН ОТ АСПИРИНА РАДОСТ ТУК НАСТАНА БОРЕТО НИКОЛОВ ВЕЧ ГО НЯМА... УДАВИ СЕ ВЪВ ФЕКАЛНА ЯМА ДЕЕБА ТЕХНАТА МАМА!!! ТОНИ БАЧЕВ СИРОМАХА ОТ ГРОБО-МАХА,МАХА... А ТАРАНО ПА Е С ДУПЕ РАЗПРАНО... ДУПНИШКАТА КУРВА СВЕТЛЬО ПАК ЕБА ГО НАШ ПЕТЛЬО... ...ВИКА ОХКА И ПИЩИ... - АНАЛА ЩО МЕ ТЪЙ БОЛИ... КАЦИМЕРСКИ ЩЕ ЯДЕ ПЕРДАХА... ВСИЧКИТЕ МУ ЮНОШКИ В ЛАЙНА УМРЯХА... АЙДЕ СИЧКИ ДА ГИ ЕБЕМ ПАНАХИДА ДА ИМ ЧУЕМ ЕЙ ИЛЯНЕ ДА ТЕ ЕБЕ КОЙ КЪДЕТО ТЕ ФАНЕ... |
|||
|
||||
| hristo | Публикувано на: Вторник, 04 дек 2007г. 15:12:32 часа цитат | |||
Потребител
|
ПЛАМЕН МИРЧЕВ,ЕТО ГО И НЕГО ПЛАСТМАСОВ ЕГА МУ Е КОВЧЕГО... А ПЪК ПОПО С ЧЕРНО РАСО ОПЕВА ПОЛИ ПЕДЕРАСО... А НА КИРЕ ЯПОНЕЦА МААЛАТА СЕ ИЗСРА НА ВЕНКО ВЪВ УСТАТА... И ОТБОРА НА ГРАНИТ ЛИЖЕ НА ВАНЧЕ ГЪЗО НЕМИТ... ЗА БАЙ ЛАЗАР ОТ БЕЛИЦА НИЙ ДА ХАПНЕМ БЛАГА ПЧЕНИЦА... ЯЖ МИ КУРО ВЕНКО ТИ НЯМА ВЕЧЕ СИМИТЛИ! ХАЙДЕ ВСИЧКИ ДО ЕДИН, ДА ИМ КАЖЕМЕ АМИН! |
|||
|
||||
| hristo | Публикувано на: Вторник, 04 дек 2007г. 15:13:24 часа цитат | |||
Потребител
|
нека тук напишем на едно малко блокче кратко некрологче за боклуците от Кресна аз да им го тресна... венко писка кръв сере зайо също дриска Мирчев го яде МИРЧЕВ ДАВА ПАРИ НА СЕЛЯЦИ И УРДАРИ ЕГА ГРИП ПТИЧИ ГИ ПОПАРИ ВЕНКО В СОБСТВЕНИТЕ СИ ЛАЙНАЦИ ДА СЕ СВАРИ... А...ВЕНКО ЛИ СЕ СПОМИНА!? ДА НЕ БИ ДА Е ОТ СПИНА!? ИЛИ РАК ГО ТРЕСНА!? ЕГА СИ ГО ЗАКОПАТ В КРЕСНА... |
|||
|
||||
| hristo | Публикувано на: Вторник, 04 дек 2007г. 15:14:22 часа цитат | |||
Потребител
|
Aide vsichki na horoto krashno Venko milichkiya rak go trasna! Венко вече тридесет и седем чукна и не щеш ли пукна... koi li che go prosti plemenniko nosi dobri gosti Venko umria... I izgria zvezda... Erdelski mlad6i se nari4a tia! Пламенчо свинята свърши той белята сра на Зайо във устата... на венко у стомахо тумор плува майка му студен че го целува А Кацимерски,нали си е педал добър си навре у газо чадър!!! Тони Бачев спермояда тръшна го ангина и във склада той почина... Слънце весело пече утре Венко,ще умре!!! а пък президентът КАЙО клеца у устата тренеро им Зайо |
|||
|
||||
| hristo | Публикувано на: Вторник, 04 дек 2007г. 15:15:13 часа цитат | |||
Потребител
|
ПЕРНИЧАНИ,АНГЛИЧАНИ КОЙ ЗА КУРА ШЪ МЪ ФАНИ??? МОЖЕ БИ КИРИЛКА? ЯЛА ОТ ГЪЗО МИ МИЛКА. БОБКО,БОБКО ЯЖ МИ КУРА ПАПКАЙ ТИ СЛАДУРА... еби,еби мили Кайо напълни устата ти на Зайо... с телешкио крак в ръката спукай ти на заеко главата удри,удри здраво Кайо нека умре този Зайо... А после,без да се бавиш ти накарай Пламен Мирчев да кърви |
|||
|
||||
| hristo | Публикувано на: Вторник, 04 дек 2007г. 15:15:58 часа цитат | |||
Потребител
|
на Зайо Байо ке му тегля крайо с един чук ....и по главата-пук! ЦЕЛ ПАРИЖ ЩЕ СЕ ИЗАКА НА ДЖАМБАЗО НА МУСТАКА... ЯЖ МИ КУРО СИМИТЛИ ЩЕ СЕ ПЕЕ ДО ЗОРИ... ...БЕБЕТО СЕ ИЗПИКА... ...А ПЪК ПОСЛЕ И ИЗСРА... ...НА СИМИТЛИШКАТА МОРАВА... ...дет' почиват не съвсем във мир... ...президенти и компания... Na djambazo kelemeto,beli chervei da mu qdat surceto! A na venko travestito,pukna celata mu semka-neka da mu e chestito! ХЛЪЦ ПРЪЦ УРИГ НАПИК НАТИК ДА ГИ ЕБЕ СЕЛСКИЯ БИК ПОСЛЕ ДА МИ КАЖАТ ЧЕ СЪМ ЛУНАТИК... |
|||
|
||||
| hristo | Публикувано на: Вторник, 04 дек 2007г. 15:16:45 часа цитат | |||
Потребител
|
ВЧЕРА В МАГАЗИНА ТОК УДАРИ ДВАМА ТРИМА ВЕНКО,ЗАЙО И АНТОН ХАПНАХМЕ ЗА ТЯХ ПО ЕДИН БОНБОН... ТАТУИН Е НАШАТА РОДИНА ОБИ УАН Е НАШИЯ БАЩААА КУР ЗА ВСИЧКИТЕ ЗЕМЛЯНИ КУР ЗА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!! НЯМА,НЯМА ВЕЧЕ СИМИТЛИ ЗВЕЗДАТА НА СМЪРТТА ГО ЗАЛИЧИ!!! Венко що студен си ти сега да не би да те боли глава? -Не бе,не бе аз умрях без да сторя грях... Вашта Македонска Слава небанян фалос заслужава Зайо, Венко, Пламен, Тони сраха в свойте панталони! ЗАЕКО ПОДПРЪЦКВА В МРАКА А ВЕНКО,КАТ ХЛЕБАРКА ЧАКА ЗАЙО,КЕ СЕРЕ А ПЪК ВЕНКО,КЕ ЯДЕ |
|||
|
||||
| hristo | Публикувано на: Вторник, 04 дек 2007г. 15:17:41 часа цитат | |||
Потребител
|
PO TREVATA...VAV GORATA VSEKI "SLAMATA" PODMJATA. KUROVE I TASHAKLA... VSI4KI SI JA SHIBAT....EJ TAKA КИРЕ МИНЬОРО ГО ЕБАХМЕ ЗАД ЗАТВОРО А ВЛАДИКАТА ДА ЯДЕ КУРО НА КИРЕ МАСТИКАТА... СУТРИН,РАНО ОТ ЗАРАНА КУР ЗА МАКЕДОНСКА СЛАМА АЙДЕ СИЧКИ ДО ЕДИН ЕГА УМРАТ ОТ СПИН ЛЕВСКИ ЩЕ ГОСТУВА НА МИТИЧНИЯ СТАДИОН, ЛЕВСКИ ОТПЪТУВА КЪМ ГОВЕЖДИЯ СТАДИОН, С ГАЩИ ПЪЛНИ СЪС ЛАЙНА СРАНИ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ... ТЪПИ,УШЕВЦИ ЛАЙНАРИ СВИРКИ ПРАВЯТ ТЕ НА НАШИТЕ ДРУГАРИ... "V koremcheto na Venko Tumor Pluva Mayka mu studen shte go celuva!" |
|||
|
||||
| zhelyo | Публикувано на: Вторник, 04 дек 2007г. 17:12:57 часа цитат | |||
Администратор
|
от сън се събуди яж ми куро симитли косата си среши яж ми куро симитли за среща се спретни яж ми куро симитли приятели викни яж ми куро симитли а сега се усмихни яж ми куро симитли раз два три яж ми куро симитли! |
|||
|
||||
| Marduk | Публикувано на: Вторник, 04 дек 2007г. 18:04:34 часа цитат | |||
Потребител
|
ПОЧВА ШОУТО У ЦИРКА ПОЛИ ШИБА СЕ С МИСИРКА СЕТНЕ КРАВА СЕ ЗАДАВА ТЯ СЕ ДЪРПА И НЕ ДАВА ЕТО СЛОН СЕ ЗАДАВА В МИГОМ МУ ГО ПОДАВА ПУБЛИКАТА ВДИГА ВРЯВА АПЛОДИРА ПОЛИ,ПРАВА!!! [color=brown][/color] |
|||
|
||||
| Marduk | Публикувано на: Вторник, 04 дек 2007г. 18:23:32 часа цитат | |||
Потребител
|
ДОН КОРЛЕОНЕ,ЗАЯВИ - ЯЖ МИ КУРО СИМИТЛИ!!! |
|||
|
||||
| hristo | Публикувано на: Петък, 28 дек 2007г. 07:41:16 часа цитат | |||
Потребител
|
[font=Verdana]Творчеството на тема "Яж ми куро, Симитли" е нещо, сравнимо единствено с творчеството на Омир, шумерския епос за Гилгамеш, скандинавския "Калевала" и средновековния епос за Ролан. За тези, които не са запознати с предисторията, ето кратко теоретично въведение: През 2000 г. в Благоевград (некомунистическо име Горна Джумая) бе създаден нов футболен клуб, носещ името на основания през далечната 1931 г. клуб "Македонска слава". През 2003 "Славата" даже влиза в "А" група. Поради наличието на само един стадион в града, използван от отбора на Пирин, се мести в съседния "град" Симитли. Разбира се, след една година отново изпада, но много нагло приема името "Пирин 1922" (1922 е годината, в която е основан първият клуб в Джумаята – "Илинден" и се връща в Благоевград. Понастоящем, трагично, но факт, Пирин е във "В" група, а "Пирин 1922" - в "А"! Логично, недоволството на тези, който обичат истинския Пирин е повече от силно и така, преди година-две се роди крилатият лозунг "Яж ми куро, Симитли е село!". Преди да се отдадем на поетична наслада, съм подготвил за вас помагало, което ще ви помогне да се ориентирате по-добре в епическата Поема Действащи лица (по азбучен ред): Азис: некъв певец от ромски произход; Александър Велики (356 - 323 г. пр. н. е.): цар на Древна Македония. Създава най-голямата монархия в древността с граници от Дунав, Адриатика, Египет, Кавказ до река Инд; Арпаджико: положителен герой, вероятно фен на "Пирин"; Аспарух (664 - 700): основател и пръв владетел на Българското канство на Долни Дунав; Бай Лазар: от Поемата не става ясно кой точно е той, вероятно отрицателен герой, който загива по неизвестен начин; Бате Бойко: генерал, каратист, пожарникар, кмет на София, напиня за политическа кариера; Батето (Иван Славков): веселяк, зет на Тодор Живков, бивш директор на Българската телевизия, дългогодишен председател на Българския олимпийски комитет и на Българския футболен съюз, най-сетне пенсионер; Берлускони: доскорошен министър-председател на Италия, президент на "Милан"; Бутрос Бутрос Гали: египтянин, генерален секретар на ООН от 1992 до 1997 г.; Ванче: съавтор на Поемата; Венко Попов: директор на "Македонска слава" и бивш футболист на истинския "Пирин"; Весна Змиянац: сръбска певица; Владе: съавтор на Поемата и вероятно инициатор на целия проект Гриша Ганчев: бивш борец, настоящ добре облечен (когато не е с анцуг) бизнесмен, президент на ПФК "Литекс"; Гроздан: епизодичен персонаж, отравя Венко с аспирин (възможно е да е идентичен с Дофтура); Гулето: от Поемата не става ясно кой точно е той, вероятно отрицателен герой; Дейв Ломбардо: бивш барабанист на траш-метъл групата "Слейър"; Дими Дуков: фризьор, хомосексуалист, собственик на известния в близкото минало столичен клуб "Спартакус"; Дофтуро: вероятно става въпрос за един от лидерите на фенклуб "Пирин SS"; Драго "Чая": телевизионен водещ, вероятно с хомосексуален уклон; Зайо: Борис Николов, дългогодишен бивш футболист и треньор на "Пирин", но и доскоро треньор на "Македонска слава"; Ил(и)ян Василев: вратар на "Македонска слава"; Ицо Стоичков: бивш футболист, в момента необяснимо е треньор на националния отбор; Кайо (Калоян Ерделски): един от лидерите на фенклуб "Пирин SS", богато надарен от природата или от авторите на Поемата; Кацимерски, Костадин: футболист на "Македонска слава"; Кире Японеца: цигански барон, в момента идиот, след като го гръмнаха в главата; Кофи Анан: генерален секретар на ООН; Лили Иванова: певица; Майкъл Джексън: певец; Мао Дзъ Дун (1893 - 1976): председател на Китайската народна република; Мохамед: пророк, напоследък придоби известност покрай едни карикатури; Наполеон Бонапарт (1769 - 1821): френски император; Омир: автор на други епоси; Орело: съавтор на Поемата; Павароти, Лучано: италиански оперен певец; Петльо: от Поемата не става ясно кой точно е той, вероятно отрицателен герой; Пламен Мирчев: бизнесмен, производител на пластмасови изделия, основател и президент на "Македонска слава"; Поли (Апостол Апостолов): кмет на Симитли, бивш футболен съдия; Рок: Жак Рог, президент на Международния олимпийски комитет; Сад(д)ам Хюсеин: иракски диктатор, наскоро свален от власт; Светльо: вероятно става въпрос за Светослав Георгиев, футболист на "Македонска слава" и бивш на "Пирин"; Сталин, Йосиф (1879 - 1953): съветски диктатор; Тарано: вероятно прозвище на някой от футболистите на "Македонска слава"; Тодор Живков – Тато: председател на Държавния съвет на Народна република България (9 юли 1971 - 17 ноември 1989); Том Арайа: вокалист на траш-метъл групата "Слейър"; Тони Бачев: футболист на "Македонска слава" и бивш на "Пирин"; Ули (Георги Ерделски): фен на "Пирин", брат на Кайо; Урсула: травестит Фгени Минчеф: бивш ватман, светски хроникьор и т. н.; Хитлер, Адолф (1889-1945): германски диктатор, лидер (фюрер) на Германската националсоциалистическа работническа партия от 1921, идеолог на нацизма.; Шайката: положителен герой, вероятно фен на "Пирин"; Шевченко, Андрей: украински нападател на "Милан", носител на "Златната топка" за 2004 г. Показалец на географски и други (футболни) понятия: Аязмото: местност в Стара Загора, намираща се над стадиона на ПФК "Берое"; Белица: град в Югозападна България; Благоевград: комунистическото име на Горна Джумая - град в Югозападна България, главен град на Пиринска Македония, единственият от трите дяла на Македония, който се намира в границите на майка България; Гранит: име на несъществуващ вече отбор от Стара Кресна; Дебър: град в Югозападна България, дн. "Република Македония"; Загора: става въпрос за Стара Загора, български областен град; "Зара (бойс)": прозвище на феновете на "Берое"; Зелен дол: село в Югозападна България; "Зелените орли": прозвище на "Пирин"; Китай: държава в Средна и Източна Азия; Крупник: село в Югозападна България; "Митичнио": прозвище на стадиона на "Пирин" "Христо Ботев", който в момента тъпчат и селяните от "Македонска слива"; Предело (Предела): седловина, разделяща планините Рила и Пирин; Рилци: село в Югозападна България; Симитли: "град" в Югозападна България, обект на вдъхновение от авторите на Поемата; Стара Кресна: село в Югозападна България. Поради асоциирането на клуба "Македонска слава" с някогашния клуб "Гранит" (Стара Кресна) в Поемата (Стара) Кресна се приема за идентично със Симитли, което, фактически, не е вярно; Столипиново: квартал в Пловдив, известен с "ромското" си население; Тянанмън: площад в китайската столица Пекин, печално известен с жестокия погром на студентските протести срещу комунистическата власт през 1989 г.; Факултето: квартал в София, известен с "ромското" си население; Церово: село в Югозападна България Яка майска жега жули, Гулето се ебе с Ули, Ули манда крива гега И го връзва - да не бега. Гулето квичи и врека: - Аре оста'и ме на мира! Ули иска йош два тека: - Пускам те, 'ма купи бира! - Ке ти купя бе, абдал, Стига си ми го ръгал! Три за тебе, две за брат ти, Та и он да ме не клати! - Брат ми Кайо си е арен, И е хет'росексуален, Купи ми едно "Пиринско" Кило и пол'вина свинско Да не ти го ръгам вече, Оти гле'й го как отече! [/font] |
|||
|
||||
| madfss | Публикувано на: Петък, 28 дек 2007г. 07:49:19 часа цитат | |||
Потребител
|
TITANICHNO!!!HH!!! |
|||
|
||||
| zhelyo | Публикувано на: Петък, 28 дек 2007г. 10:00:37 часа цитат | |||
Администратор
|
Айде, ако на банкето не оцелеем, нека това е последният текст, с който хората да ме помнят. Слънцето изгря нали ЯМКС Овърдом стана от сън Хуят му виси навън Благо мляска в полунесвяст Наско Сираковд - педераст Усмифка блажена очертава на банкет се заминава Стяга скромен свой чеиз облича се с творчески пиниз отива вика есте кезо - другара и двамата - към ценнтрална автогара там седат ВладЕ и Митомана пеят песни А Василев агитира да гласуват разни лесни и тъй татарската петица вижда неедна вълшебна цица качва се във рейса марсиански тука римата е гол по бански тръгват пеят песни, химни, псалми ракия има и от палми айди стига толкоз овердом твори ЯЖ МИ КУРО СИМИТЛИ |
|||
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)