Влез   |  Регистрация   |  Забравена парола   |  Потребители
Отиди на страница 1... 5, 6, 7, 8, 9
Автор Съобщение
mkk Публикувано на: Вторник, 26 май 2009г. 17:23:41 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 25.08.2010 Мнения: 3850
Цитат:

...Добрев ако ше остава трябва да направи много отговорен избор, защото от това ще зависи накъде ще тръгнем. Една среща с него след последния кръг е задължителна.

Май и той се подготвя да се източи като бобена пръдня из вълнени гащи 

I HATE HDK !!!
Профил Лично съобщение
partci Публикувано на: Вторник, 26 май 2009г. 18:01:35 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 13.01.2004 Мнения: 987 Време е да си вземете обратно Бай Гроздан, май.
Профил Лично съобщение
kickasso Публикувано на: Вторник, 26 май 2009г. 18:29:39 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 19.09.2006 Мнения: 496
Цитат:

Цитат:

...Добрев ако ше остава трябва да направи много отговорен избор, защото от това ще зависи накъде ще тръгнем. Една среща с него след последния кръг е задължителна.

I HATE HDK !!!

И така да е, едва ли няма да има интерес от други. Освен това мисля, че тия му изказвания бяха повлияни от кофти момента.
Иначе Добрев ми изглежда приемлив - без изхвърляния и глупави обещания, каза си в прав текст, че това е по-скоро бизнес. По-добре такъв, отлкото заклет спартаклия с две мозъчни клетки. От него се иска да дава пари и да взима адекватни решения. За второто не сме инали достатъчно време да го съдим, защото Жижи беше силен там. Личи си, че навлиза в непозната територия взимайки футболен отбор, но ако се обгради с правилни хора - защо не.

Профил Лично съобщение
MASTER Публикувано на: Сряда, 27 май 2009г. 04:22:16 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 13.01.2009 Мнения: 42
Цитат:

Цитат:

Цитат:

I HATE HDK !!!

И така да е, едва ли няма да има интерес от други. Освен това мисля, че тия му изказвания бяха повлияни от кофти момента.
Иначе Добрев ми изглежда приемлив - без изхвърляния и глупави обещания, каза си в прав текст, че това е по-скоро бизнес. По-добре такъв, отлкото заклет спартаклия с две мозъчни клетки. От него се иска да дава пари и да взима адекватни решения. За второто не сме инали достатъчно време да го съдим, защото Жижи беше силен там. Личи си, че навлиза в непозната територия взимайки футболен отбор, но ако се обгради с правилни хора - защо не.

Да бе , никакви изхвърляния и глупави обещания.
То ме бяха нови трибуни на лятос, козирки , електронни табла, осветления, обновяване базата на ДЮШ-а.

Сега се чуди как ще издържа отбора в Б група.

Тоне е лошо да си има отбора собственик, но не знам защо ми намирисват  при нас нещата на Добудуджа и Родопа.
Дано да бъркам нещо.
Профил Лично съобщение
mkk Публикувано на: Понеделник, 08 юни 2009г. 09:05:41 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 25.08.2010 Мнения: 3850 Всичко си е по старому, нищо ново под слънцето, Кюфтарини не изневерява на стила си - с пръдня боя да прави 

Цитат:

ОРЕЛА ПОЕ СПАРТАК ВАРНА
Добри Атанасов, Варна  6 юни 2009 13:13

Спартак Варна има нов „стар” треньор. Отборът ще бъде воден от Атанас Атанасов – Орела. Той бе начело на тима 2007/08 година и това е повторното му завръщане като наставник на соколите.
Договорът на Орела със соколите е за две години, разкри за Гонг изпълнителният директор на Спартак Живко Великов. За последно Атанас Атанасов бе наставник на Локомотив Мездра.
Варненският тим, който вече изпадна в Б група се събира на 26 юни за началото на лятната подготовка.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=79560

I HATE HDK !!!
Профил Лично съобщение
mkk Публикувано на: Четвъртък, 18 мар 2010г. 11:03:51 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 25.08.2010 Мнения: 3850 Вероятна тренерска рокада май ни чака, поне според КУРифея на медиЙте - Недко ПетрОФ

Цитат:

Шумен мина 3:0 през Варна
Глоби в Спартак след резила, махат треньора

....След мача шефът на Спартак Живко Великов заяви, че ще одруса всички със здрави глоби. Те ще бъдат обявени днес. Възможно е треньорът Тодор Попов да бъде изгонен. За неговото място се спрягат Румен Димов и Николай Станчев.

НЕДКО ПЕТРОВ

"7 Дни Спорт"

I HATE HDK !!!
Профил Лично съобщение
Отиди на страница 1... 5, 6, 7, 8, 9
FenZona - Информационен Център