| Автор | Съобщение | |||
| mkk | Публикувано на: Вторник, 26 май 2009г. 17:23:41 часа цитат | |||
Потребител
|
Май и той се подготвя да се източи като бобена пръдня из вълнени гащи ![]() I HATE HDK !!! |
|||
|
||||
| partci | Публикувано на: Вторник, 26 май 2009г. 18:01:35 часа цитат | |||
Потребител
|
Време е да си вземете обратно Бай Гроздан, май. |
|||
|
||||
| kickasso | Публикувано на: Вторник, 26 май 2009г. 18:29:39 часа цитат | |||
Потребител
|
И така да е, едва ли няма да има интерес от други. Освен това мисля, че тия му изказвания бяха повлияни от кофти момента. Иначе Добрев ми изглежда приемлив - без изхвърляния и глупави обещания, каза си в прав текст, че това е по-скоро бизнес. По-добре такъв, отлкото заклет спартаклия с две мозъчни клетки. От него се иска да дава пари и да взима адекватни решения. За второто не сме инали достатъчно време да го съдим, защото Жижи беше силен там. Личи си, че навлиза в непозната територия взимайки футболен отбор, но ако се обгради с правилни хора - защо не. |
|||
|
||||
| MASTER | Публикувано на: Сряда, 27 май 2009г. 04:22:16 часа цитат | |||
Потребител
|
Да бе , никакви изхвърляния и глупави обещания. То ме бяха нови трибуни на лятос, козирки , електронни табла, осветления, обновяване базата на ДЮШ-а. Сега се чуди как ще издържа отбора в Б група. Тоне е лошо да си има отбора собственик, но не знам защо ми намирисват при нас нещата на Добудуджа и Родопа. Дано да бъркам нещо. |
|||
|
||||
| mkk | Публикувано на: Понеделник, 08 юни 2009г. 09:05:41 часа цитат | |||
Потребител
|
Всичко си е по старому, нищо ново под слънцето, Кюфтарини не изневерява на стила си - с пръдня боя да прави ![]() I HATE HDK !!! |
|||
|
||||
| mkk | Публикувано на: Четвъртък, 18 мар 2010г. 11:03:51 часа цитат | |||
Потребител
|
Вероятна тренерска рокада май ни чака, поне според КУРифея на медиЙте - Недко ПетрОФ ![]() I HATE HDK !!! |
|||
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)