| Автор | Съобщение | |||
| radistotel | Публикувано на: Четвъртък, 22 май 2008г. 01:31:01 часа цитат | |||
Потребител
|
Споделете как се запалихте по отбора на лъвовете от южен Лондон и защо продължавате да го подкрепяте ,въпреки че не е сред най-богатите и най-титулуваните в Англиа? No one likes us we don't care! |
|||
|
||||
| Bulgarian_Lions | Публикувано на: Четвъртък, 22 май 2008г. 22:19:12 часа цитат | |||
Потребител
|
аз лично съм фен не от отдавна 6-7 год. може би но най-много се запалих 2004 когато стигнахме финала от тогава следя отбора и по-сериозно а продалжавам да ги "подкрепям" защото а най-лесно да си фен на Юнаитед или Ливърпул,обаче не е интересно ,....... COME ON MILLWALL |
|||
|
||||
| radistotel | Публикувано на: Петък, 23 май 2008г. 00:04:55 часа цитат | |||
Потребител
|
Аз се запалих по Милуол през 2002 година от една статия в списанието на Левски- "Вечно сините", просто този клуб изключително много ми легна на сурцето ,хареса ми и това което прочетох за верността на феновете на отбора,които винаги го подкрепят дори и в най-тежкия момент...А иначе 2004 беше върха...! Bulgarian Lions, съгласен сум с теб ,че е лесно да си за титулуван и преуспял отбор,но тръпката е много по голяма при отбор като Милуол! Дори и един мач да можем да гледаме за нас ще е незабравим празник! Come on Lions! |
|||
|
||||
| MoHu-CC | Публикувано на: Петък, 23 май 2008г. 12:22:24 часа цитат | |||
Потребител
|
Ами то и аз като вас.....преди 7-8 години...може и 9 да се,незнам точно,тогава се запалих по отбора....Бях чувал за него преди това,но един мой братовчед ми дойде на гости и той ме запали по отбора.....трапката само а следиш изявите на този отбор,да страдаш с него и да се радваш(макар и рядко) с него е нещо неописуемо....Дано скоро имаме възможност да отидем на мач на отбора! | |||
|
||||
| radistotel | Публикувано на: Събота, 24 май 2008г. 20:31:20 часа цитат | |||
Потребител
|
Дано да отидем... А и също дано скоро имаме много поводи за радост свързани с Милуол! |
|||
|
||||
| georgi bancov | Публикувано на: Четвъртък, 12 юни 2008г. 17:58:58 часа цитат | |||
Потребител
|
Ако до три години не изпаднем от Футболната Лига ще се разочаровам |
|||
|
||||
| Bulgarian_Lions | Публикувано на: Четвъртък, 12 юни 2008г. 22:16:07 часа цитат | |||
Потребител
|
пич, издигаш ми се в очите,аз си мислих,че си полуидиот,а ти се оказваш завършен кретен |
|||
|
||||
| ДипломатО | Публикувано на: Сряда, 17 сеп 2008г. 17:18:00 часа цитат | |||
Потребител
|
Сигурни ли сте че не сте гледали некое хулиганско филмче? | |||
|
||||
| Bulgarian_Lions | Публикувано на: Сряда, 17 сеп 2008г. 19:34:40 часа цитат | |||
Потребител
|
този въпрос трябва да го зададеш в форума на Уест Хем |
|||
|
||||
| MoHu-CC | Публикувано на: Сряда, 17 сеп 2008г. 19:48:39 часа цитат | |||
Потребител
|
Драги ми ако ти си избираш отборите по филмчета,то ние се различаваме корено[font=Verdana]Трябва малко да успокоим топката,тонът маи леко загрубя[/font] Последно редактирано от Bulgarian_Lions на 18 сеп 2008г. 20:38:57 часа |
|||
|
||||
| АКАДЕМИК София | Публикувано на: Сряда, 21 яну 2009г. 13:11:27 часа цитат | |||
Потребител
|
Аз трудно ще се нареча точно фен на Милуол просто защото когато ми харесаха вече си имах любим английски отбор, на който не мога да изневера. Но все пак по някакъв начин им симпатизирам. А кога ми станаха симпатични?! Сигурно ще звучи тревиално но това стана, когато отидоха на финала за ФА къп през 2002г. ако не се лъжа. Но това не беше на самия финал, а на полуфинала, когато биха Съндърлан с 1:0 ако не бъркам. | |||
|
||||
| pleshivia | Публикувано на: Сряда, 21 яну 2009г. 15:51:38 часа цитат | |||
Потребител
|
Почти позна-финала беше през 2004 година A иначе ,ако не е тайна кой е любимият ти отбор от Англия???Дано поне да е син ............. |
|||
|
||||
| АКАДЕМИК София | Публикувано на: Сряда, 21 яну 2009г. 22:31:43 часа цитат | |||
Потребител
|
A иначе ,ако не е тайна кой е любимият ти отбор от Англия???Дано поне да е син ............. Не е син. Единствения ми любим син (по-скоро светло-син) отбор е софийския Академик. А в Англия съм от Арсенал. |
|||
|
||||
| pleshivia | Публикувано на: Сряда, 28 яну 2009г. 17:20:16 часа цитат | |||
Потребител
|
Аз имах познат,който живееше до стадиона The Den и той ми донесе от Лондон една година шапка и шал на Милуол,и понеже съм и от Левски се зарибих,заради цвета..... |
|||
|
||||
| Bulgarian_Lions | Публикувано на: Четвъртък, 29 яну 2009г. 10:51:26 часа цитат | |||
Потребител
|
abe stiga s toq tvoq Levski i teq cvetove ima s forum za edar rogat dobitak |
|||
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)