| Автор | Съобщение | |||
| Obi-Wan Kenobi | Публикувано на: Сряда, 28 май 2008г. 11:54:31 часа цитат | |||
Потребител
|
В тази тема предлагам да обсъждаме трансферите на отбора за новия сезон. Както привлечените футболисти, така и напускащите. Засега сигурно е само, че след Торе Андре Фло и Алан Томпсън се отказва от футбола. Двама големи футболисти прекратяват кариерата си! Последно редактирано от Obi-Wan на 28 май 2010г. 00:25:39 часа |
|||
|
||||
| lorimer | Публикувано на: Сряда, 28 май 2008г. 13:52:59 часа цитат | |||
Потребител
|
Hello friends ![]() Жалко е че наистина Алън Томпсън прекратява кариерата си.И то както при Торе Андре Фло поради неизлечими контузии. Да се надяваме обаче и Бекфорд да остане при нас а не да поеме пътя към Нюкасъл.Тези Нюкасъл направо ни стават втори отбор ако го привлекът и него. Радвам се че идва Робинсън от Суонси.Страхотен футболист. |
|||
|
||||
| kramany74 | Публикувано на: Сряда, 28 май 2008г. 17:02:52 часа цитат | |||
Потребител
|
Тоя от Суонси малко се прееба тренера им каза на полувремето на плейофа че е отишъл в ЛИЙДС заради публиката като посочи тези 55 000 и също каза ,че сме по голям отбор от суонси то това се знае маи тренера им е испанец!! |
|||
|
||||
| Mystnt | Публикувано на: Четвъртък, 29 май 2008г. 12:52:41 часа цитат | |||
Потребител
|
Darren Kenton out | |||
|
||||
| batty | Публикувано на: Четвъртък, 29 май 2008г. 12:58:28 часа цитат | |||
Потребител
|
Според ВВС Бекфорд ще остане в отбора, ако Лийдс предложи по-висока цена от всяко предложение идващо от чужд клуб. http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/l/leeds_united/7423536.stm |
|||
|
||||
| Mystnt | Публикувано на: Четвъртък, 29 май 2008г. 14:36:17 часа цитат | |||
Потребител
|
по-точно ако отхвърли всички оферти за него,след като е собственост на отбора няма как Лийдс да предлага за него | |||
|
||||
| Obi-Wan Kenobi | Публикувано на: Четвъртък, 29 май 2008г. 19:32:31 часа цитат | |||
Потребител
|
Дарън Кентън, това черно животно ни напуска! В интерес на истината съм му гледал един единствен мач, гостуване срещу Крю А., в който въобще не ми хареса как играе. Да не говорим, че точно в този мач му беше спестен чист червен картон. Той беше трансфер на Уайс, но очевидно както не ме кефи мен, така не кефи и Макалистър! Аз си го превеждам, като "Лийдс НЕ СЕ ПОДДАДЕ на всякакви високи оферти, които постъпят"! Мисля, че на всички е ясно, че апетитните хапки от този отбор са Хаусен и Бекфорд, аз лично се надявам да задържим поне единия! |
|||
|
||||
| Mystnt | Публикувано на: Четвъртък, 29 май 2008г. 21:24:49 часа цитат | |||
Потребител
|
На Howson му е предложен нов договор,да се надяваме агента му да е доволен... | |||
|
||||
| spurs | Публикувано на: Петък, 30 май 2008г. 12:05:04 часа цитат | |||
Потребител
|
Говори се, че ние го искаме тоя Хаусен. Ама както знаеш нас ни свързват с 80% от действащите футболисти в Европа, така че едва ли е истина |
|||
|
||||
| Николай | Публикувано на: Петък, 30 май 2008г. 12:12:05 часа цитат | |||
Потребител
|
Ай стига ве!Няма пък да ги продаваме.Ще си останат в отбора.Всички големи отбори само на готово чакат.Айдеее имат си академии,там да гледат! | |||
|
||||
| Linderoth_ | Публикувано на: Събота, 31 май 2008г. 16:20:43 часа цитат | |||
Потребител
|
ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ БЕКФОРД И ХОУСЪН,ЖИВОТНИ !!! | |||
|
||||
| Nikola TudJaroV | Публикувано на: Събота, 07 юни 2008г. 00:47:35 часа цитат | |||
Потребител
|
Спърсе вие ни дайте бербо па ако искате земете и ДЖОРж БУШ !!!! хаАХхахах | |||
|
||||
| Obi-Wan Kenobi | Публикувано на: Четвъртък, 12 юни 2008г. 20:04:22 часа цитат | |||
Потребител
|
АНТЪНИ ЕЛДИНГ - АУТ!![]() Тази "магураджийска" муцуна Антъни Елдинг поема в посока Крю Александра! Нищо не играеше. Ако може да им вземеме техния нападател, Ники Майнард май му беше името, няма да е лошо. Лошото е, че засега само напускащи играчи, никой все още не сме привлекли, но пазара тепърва започва ! |
|||
|
||||
| batty | Публикувано на: Петък, 20 юни 2008г. 17:03:37 часа цитат | |||
Потребител
|
Howson с нов договор до 2011 Останалите трансферни цели на клуба са Kevin Phillips, Andy Cole и нападателя на Селтик Derek Riordan. Добра новина http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/l/leeds_united/7465388.stm |
|||
|
||||
| polyfabrikat | Публикувано на: Четвъртък, 26 юни 2008г. 21:14:51 часа цитат | |||
Потребител
|
Лийдс желае да привлече за новия сезон унгарския нападател на Ливърпул Немет и лявото крило Аждаревич, който по националност е швед, но е роден в Косово. Мениджър на Лийдс е забележителният Гари Макалистър, бивш плеймейкър на Ливърпул. Шотландецът може да разчита на близостта си до клуба, за да вземе под наем двамата млади таланти от резервния състав на "червените". Все още не е ясно дали Бенитес би бил склонен към подобен ход, особено към направилия фурор през изминалия сезон за резервите Немет. Твърде вероятно е обаче испанският мениджър да предпочете да пусне своите млади надежди да трупат опит в мъжкия футбол. инфо:www.liverpool-bulgaria.com , Аз съм за, стига Рафата да позволи кажете какво мислите вие по темата с трансферите |
|||
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)