| Автор | Съобщение | |||
| sarafino | Публикувано на: Вторник, 20 апр 2010г. 14:09:55 часа цитат | |||
Потребител
|
За съжаление все повече се тирижират слуховете за поемането на Селтик. Пък и БД не отхвърля възможността за това, като казва че в момента е изцяло концентриран върху плей-офите. Ще е много много жалко ако напусне. Не малка ще е и заслугата ако това стане на Дейвид Плийт и ко. |
|||
|
||||
| forest 1979, 1980 | Публикувано на: Сряда, 21 апр 2010г. 11:28:03 часа цитат | |||
Потребител
|
Изненадан съм от тази новина. Признавам си, не съм се ровил напоследък из "кухнята" на отбора. От друга страна напълно разбирам Били Дейвис. След трагичния сезон на Селтик на домашна и международна сцена е нормално да се потърси нов наставник. БД вече си е изградил име на мениджър, който без особени звезди прави добър отбор - Престън, Дарби и сега с нас. Ако се стигне до там да поеме Селтик, това ще означава възможност за изява в Шампионска лига, а кой мениджър не си мечтае за това ?!? От друга страна КАТО влезем в Премиершип, ще можем да си позволим наставник с по-голям опит във Висшия ешалон. Каквото и да си говорим разликата между дивизиите е ограмна и като пари и като отбори. Не ме разбирайте погрешно - много уважавам Били Дейвис затова, че само за няколко месеца от борещ се за оставане тим ни превърна в един от фаворитите за промоция. Но бих уважил решението му, каквото и да е то. Междудругото тайно се надявам някой ден Стюърт Пиърс да поеме отбора и да постигне успехите Брайън Клъф |
|||
|
||||
| Forest_fan | Публикувано на: Сряда, 21 апр 2010г. 12:24:59 часа цитат | |||
Потребител
|
Били Дейвис е играл за Рейнджърс като млад и като цяло се знае, че е техет фен. Това е от едната страна, от друга страна за него ще е голямо предизвикателство да поеме "вечния враг". Лично аз не мога да кажа дали ще отиде в Селтик или не, официално няма оферта, а само слухове. Той е казал, че има все още работа за вършене във Форест, което може да се тълкува по много начини. Според мен Дейвис явно има разногласия с борда и ситуацията около зимния трансферен период, когато не привлякохме никой показа това. Представянето на отбора до януари беше едно, а след това се получи спад във формата и умората се усещаше все повече и повече при титулярите, а резервите видяхме, че не могат да ги заместят пълноценно. Общо взето титулярите играеха домакинските мачове, а резервите при гостуванията, където вече не помня откога нямаме победа (май с УБА беше последната, но там беше друго). Много фенове си мечтаят за Психо и завръщането му на Сити Граунд, но честно казано аз съм малко резервиран. Предпочитам Стюърт Пиърс да си остане легенда на отбора, както е сега, ане да му се срива авторитета при евентуални неуспехи като мениджър на Форест. Виждаме подобни ситуации (Найджъл Клъф, който беше харесван от всички, а в момента е мразен от почти всички; че дори и Гонзо в Левски). Отделно Пиърс като мениджър не е показал нещо кой знае какво като качества, вярно води младежите на Англия, но те нита са станали световни шампиони, нито европейски (играха финал, загубен катастрофално от Германия). Според слуховете Психо два пъти е кандидатствал за мястото във Форест но Найджъл Доти (който също е болен фен на Форест) и двата пъти е отхвърлил кандидатурата му. |
|||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Сряда, 21 апр 2010г. 13:57:09 часа цитат | |||
Потребител
|
Спор няма ,че и с Били Дейвис и без него Форест ще съществува, но е ясно че ако той напусне основна причина ще бъде бордът,който направо си саботира БД.Вярно, че не сме навътре в нещата като фенове, но според мен някои лица в управата по-скоро пречат отколкото да помагат на отбора.Най-пресният пример е Ради Маевски, който уж тази седмица трябваше да подпише, но засега няма нищо.Дейвис е поставен в ситуация да се чуди дали да го използва в плей-офите или не, понеже се вижда че главата му е на друго място.Но каквото и да кажем за ситуацията всичко ще стане ясно след важните мачове, които ни предстоят. Рано е да коментираме за нов наставник, но и аз определено не мисля че Психо е готов на такава отговорност, пък дано някой ден ме опровергае. | |||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Петък, 23 апр 2010г. 12:29:22 часа цитат | |||
Потребител
|
Днес за първи път откак излязоха слуховете за напускане на Били Дейвис последният коментира ситуацията пред BBC radio Nottingham.Според него няма нищо вярно в тези слухове, като за него главна цел е класиране на отбора във ВЛ.Той споменава че е изкарал 18 страхотни месеца и още 2 години му престоят от контракта, но след края на сезона ще се седне и ще се приказва (най-вероятно става въпрос за трансферната политика).Всичко казано от него ме навжда на мисълта че в слуховете има нещо вярно.Или Президентът и бордът са реагирали светкавично и са говорили с БД или чрез това си интервю Дейвис поставя ултиматум пред ръководството.Честно казано по методика ми напомня на Брайън Клъф.Не си пести думите и като шотландец не отстъпва от позициите си... | |||
|
||||
| Forest_fan | Публикувано на: Петък, 23 апр 2010г. 13:46:31 часа цитат | |||
Потребител
|
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/footbal ... 638417.stm Nottingham Forest manager Billy Davies insists he wants to stay at the City Ground next season, despite speculation linking him with a move to Celtic. Davies says he will be conducting his regular post-season review but is adamant his future is with the Reds. "The fact I've signed a contract tells you I want to be here. The fact I have two years left tells you I have work to do," he told BBC Radio Nottingham. "I've had a wonderful 18 months or so at Forest but the job is not done." Former Forest midfielder Neil Lennon is in temporary charge of Celtic following Tony Mowbray's departure. But Davies has been mentioned as one of the managers in the frame to get the job on a permanent basis in the summer. Davies is however concentrating on the play-offs and the prospect of taking the Reds into the top flight. "The focus is on the remaining matches and getting this team to the Premier League," Davies said. "In the summer I will sit down and I will discuss with my advisors and representatives the way the situation is with regard to the future and we will look at the future and we'll make decisions." |
|||
|
||||
| Forest_fan | Публикувано на: Понеделник, 03 май 2010г. 07:59:52 часа цитат | |||
Потребител
|
Крис Коен е болен и това е причината да пропусне последния мач от редовния сезон. Явно болестта е сериозна, защото е под съмнение и за двата мача от плейофите. | |||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Понеделник, 03 май 2010г. 15:56:43 часа цитат | |||
Потребител
|
Много лоша новина. Дано да е готов за плей-офите. Няма нужда да обянявам защо |
|||
|
||||
| forest 1979, 1980 | Публикувано на: Понеделник, 03 май 2010г. 17:13:29 часа цитат | |||
Потребител
|
Наистина лоша новина. Имате ли представа какво е и колко дълго ще го мъчи ? Медицината и технологиите в последно време напреднаха много и определени контузии вече се лекуват доста по-бързо, но предполагам, че и организмът се изтощава и "износва" по-бързо. Без Крис Коен и Пол МакКена ще е много много трудно. Дано поне някой от тях се оправи. | |||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Вторник, 04 май 2010г. 09:25:41 часа цитат | |||
Потребител
|
Пол МакКена е започнал тренировки и може да бъде включен в плей-офите, но без да се рискува с него. Ако се класираме за финала обаче почти сигурно ще играе.БД казва че дори и да не се възтанови той ще е до момчетата в съблекалнята което никак не е маловажно като знаем какъв лидер е той. | |||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Вторник, 04 май 2010г. 22:00:19 часа цитат | |||
Потребител
|
http://www.forest.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=197585 Дано това не е поредния слух |
|||
|
||||
| Forest_fan | Публикувано на: Сряда, 05 май 2010г. 14:06:35 часа цитат | |||
Потребител
|
Беше важно да се случи преди плейофите Браво на Били Дейвис и ръководството на клуба, момчето доказа, че заслужава доверие ![]() http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/n/nottm_forest/8661900.stm |
|||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Сряда, 05 май 2010г. 14:17:19 часа цитат | |||
Потребител
|
Много много важно е това което се случи днес Това момче ще играе като лудо сигурен съм. Сега ще може да се концентрира върху играта и ще дава всичко за отбора |
|||
|
||||
| Forest_fan | Публикувано на: Четвъртък, 19 авг 2010г. 20:25:47 часа цитат | |||
Потребител
|
Очаква се Крис Гънтър да получи наказание от 3 мача за постъпката си в мача с Лийдс. Няма да е незаслужено. | |||
|
||||
| Forest_fan | Публикувано на: Събота, 18 сеп 2010г. 17:12:17 часа цитат | |||
Потребител
|
Лий Камп е избрал да се състезава за Северна Ирландия и най-вероятно е новият №1 на вратата на северните ирландци |
|||
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)