| Автор | Съобщение | |||
| partci | Публикувано на: Петък, 28 ное 2008г. 09:59:31 часа цитат | |||
Потребител
|
А де? Аз викам , че беше крайно време |
|||
|
||||
| Popeye | Публикувано на: Петък, 28 ное 2008г. 10:10:47 часа цитат | |||
Потребител
|
Това изказване някъде го прочетох и с морето....но то е било в пълната версия |
|||
|
||||
| Евстати | Публикувано на: Петък, 28 ное 2008г. 10:17:48 часа цитат | |||
Потребител
|
боли ме куро за българския футбол ![]() ега го закрият |
|||
|
Цици, корем и кофраж поддадат ли връщане няма... | |||
| hristo | Публикувано на: Петък, 28 ное 2008г. 10:28:21 часа цитат | |||
Потребител
|
ТОВА ЩЕ Е ДОСТА ЯКО ПЪРВЕНСТВО...ИЛИ ЛЕВСКИ ИЛИ ЛИТЕКС ТРЕБВА ДА ИЗПАДНЕ В ПО-ДОЛНА ГРУПА...ЯКОООООООО | |||
|
||||
| Forest_fan | Публикувано на: Петък, 28 ное 2008г. 21:51:52 часа цитат | |||
Потребител
|
... и понеже никой няма да може да влезе от долната група, ще остане само 1 отбор |
|||
|
||||
| g.s.m. | Публикувано на: Събота, 29 ное 2008г. 08:09:20 часа цитат | |||
Потребител
|
SRJDA-SABOTA LI SHE SE IGRAJAT MA4OVETE???? | |||
|
||||
| vladimir vasilev | Публикувано на: Събота, 29 ное 2008г. 10:49:50 часа цитат | |||
Потребител
|
Ти па...ще се изморат...секи месец по един мач... |
|||
|
||||
| . | Публикувано на: Понеделник, 01 дек 2008г. 13:34:04 часа цитат | |||
Потребител
|
...само да се пазат от картони да не пропущат дербито в следващио кръг |
|||
|
||||
| partci | Публикувано на: Понеделник, 15 дек 2008г. 14:16:50 часа цитат | |||
Потребител
|
Ндаа, the Judgement Day is upon the БГ футбола. Taка като гледам, първите където ще изхвърчат, са двете ни книжни грандчета, стартирайки с червената пародия. Сините теленца топур-топур-топуркат ситно след тях, аха да не изостанат. Чисто Лилякс биха могли да издрашат, евентуално Венцеславия (те поне с школата знам, че са добре, за финансирато и акциите нямам идеи как, там), ние с наш'та забита в 158-ма глуха школа, като гледам, няма да се забавим много... ами, това е. Against Modern Football, може би, но от друга гледна точка, това май е единственият начин да се изчисти със замах шуро-муро-куро и прочее баджанащината и т.н. блато, тресавище, поставено на командна система нещо, наречено БГ футбол |
|||
|
||||
| ДипломатО | Публикувано на: Понеделник, 15 дек 2008г. 14:22:24 часа цитат | |||
Потребител
|
Вие и откъм стадион издишате доста ![]() А Латекса не виждам как реши че имат некви шансове да минат между капките?! - Особенно в частта обвързаност - клуба по борба Литекс-Славия нещо да ти говори?! |
|||
|
||||
| hristo | Публикувано на: Понеделник, 15 дек 2008г. 14:38:04 часа цитат | |||
Потребител
|
при отказване от борбата или пък прехвърляне на Литекс-Славия нещата при Литекс ще са ок...а пи вас освен финансирането какви проблеми има? |
|||
|
||||
| partci | Публикувано на: Понеделник, 15 дек 2008г. 14:49:25 часа цитат | |||
Потребител
|
Е то това малко ли е? Виж колко точки и изисквания има само по тая част. |
|||
|
||||
| ДипломатО | Публикувано на: Понеделник, 15 дек 2008г. 14:51:04 часа цитат | |||
Потребител
|
При нас собствеността е толкова забатачена че не се знае изобщо к'во става (имам предвид формално макар и дефакто на всеки да му е ясно кой е реалният собственик ....Последно чух че Батков щел да взима всички акции...И к'во от това?!После ще трябва да доказва от къде му идва цялото финансиране въпреки че всичко в клуба ще се води на негово име - т'ва ако успее да го направи го признавам.Големият пробелм който важи за всички обаче е финансовият баланс - няма жива сила която да ме убеди че има български отбор който да не е на минус ако не играе в Европа,просто с продаваните 100-200 фланелки на година(тва даже е оптимистична бройка ,жалките суми които БНТ дава за излъчване и билетчета по лев-два които не покриват сметките за ток когато мачовете се играят на осветление пред 500-1000 души е комично да се говори за самоиздръжка.Тука евентуално може и да има подобрение покрай ТВ2 ам ме съмнява да е значително,може би отборите с по-нисък бюджет (Славия и Локо Сф биха излезли на нула или минимално на печалба.До колкото разбирам от тва писание - УЕФА се опитва да отстрани отбори които се прехранват от участитето си в турнирите(каквито сме ние,ЦСКА и Литекс а в интерес на истината и почти всички балкански клубове без турските и гръцките .Под предлог че не могат да си позволят някой клуб да фалира по средата на турнира - все пак има световна финансова криза.П.С. - темата е интересна и ми харесва че се заформя смислена дискусия.Надявам се да си остане така. |
|||
|
||||
| Стефан Попов | Публикувано на: Понеделник, 15 дек 2008г. 14:58:44 часа цитат | |||
Администратор
|
Абсолютно правилно! При 100% спазване на въпросните нови правила, български отбор не може да изкласи! | |||
|
||||
| ДипломатО | Публикувано на: Понеделник, 15 дек 2008г. 15:03:30 часа цитат | |||
Потребител
|
Само за билетите да спомена - както може би някои от вас знаят живея в Бърно,Чехия.Ходих на един мач на местния отбор който скоро не се е класирал за Европа(бих ги сравнил с Черно Море или Славия,обикновенно финишират точно след местата за УЕФА .Стандарта не е много по-висок от България(цените са около 10-15-20% по-високи за повечето неща,някои дори са същите а първенството им трудно може да се нарече класно.Най-ефтиният билет за мача на който бях беше 12 лева.Мачът беше Бърно-Слован(Либерец и от него не зависеше нищо.6000 души,билетите бяха с баркодове и на входовете ги минаваха през четец,тоалетните светят,продават си наливна бира вътре.Изобщо ми беше трудно да повярвам че съм на стадион на средняшки отбор не по-силен от Марек.
|
|||
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)