| Автор | Съобщение | |||
| Bulgarian_Lions | Публикувано на: Вторник, 10 фев 2009г. 00:53:48 часа цитат | |||
Потребител
|
Ужасен мач!Мисля,че надиграхме съперника,но липса на шанс.Тотална липса на късмет първото полуврме.Мал шанс при удара на Александър,избит от гол линията и после неспасяемия уникален гол.Мал шанс при удара на Мартин и малшанс при няколко разбърквания.съдията доста повлия намача,дет се вика направо ни еба мамата две възможности за червен карто за Лиидс и ако първия можеше да мине с жълт(както и стана),защото в даното имаше играч на Лиидс,който едвали обаче щепе да има време да спере малкото негро,то втория беше нарисуван,удар без топка с лакет в лицето на вратаря и то съвсем умишлен,при това видян съдията,еми извиняваи но неможе само жълт картон.Да не говорим и за нарисуваната дузпа в самия краи,просто 100%.И имаше и няколко незначителни спорни ситуации които незаслужават внимание.Просто за мен лично резултата не отговаря на деиствителността от терена.Но иначе съм доволен погледахме мач,видях най-накрая с очите си,че отбора става, и че има място в "шампионата",и от тук се иска и малко късмет.А и си пиинахме малко биричка,такаче идеално,скромно но от сърце :) | |||
|
||||
| Bulgarian_Lions | Публикувано на: Вторник, 10 фев 2009г. 01:10:38 часа цитат | |||
Потребител
|
исках да кача малко снимки ама нещо били с много голям размер да го ева | |||
|
||||
| MoHu-CC | Публикувано на: Вторник, 10 фев 2009г. 07:08:00 часа цитат | |||
Потребител
|
em namali gi de... | |||
|
||||
| Bulgarian_Lions | Публикувано на: Вторник, 10 фев 2009г. 08:29:55 часа цитат | |||
Потребител
|
kak tva e negramotna rabota |
|||
|
||||
| kramany | Публикувано на: Вторник, 10 фев 2009г. 09:36:22 часа цитат | |||
Потребител
|
сори пичове играхте добре но ви изклатихме много здрав мач стана вие гледахте ли го и къде по нета ли или се сабирахте |
|||
|
||||
| Bulgarian_Lions | Публикувано на: Вторник, 10 фев 2009г. 13:57:36 часа цитат | |||
Потребител
|
Нета къде другаде.А и се събрахме корава бригада двама човека Още ме боли главата да го ева,дейба гадната бира само си пикаеш на парите,другия пат си жула водката поне да знам за кво ме боли главата |
|||
|
||||
| batty | Публикувано на: Вторник, 10 фев 2009г. 20:05:45 часа цитат | |||
Потребител
|
Хулигани, ама вие и алкохол ли пиете веее, малеее |
|||
|
||||
| pleshivia | Публикувано на: Вторник, 10 фев 2009г. 21:39:42 часа цитат | |||
Потребител
|
Да ви пикая на гадния отбор Лийдс и на тъпия съдия-няма такъв малшанс.... Добре поне ,че гледахме мача във фенклуба Яки сме и ще газим тоя сезон...Оптимист съм,само да не свири Алън Уайли ![]() |
|||
|
||||
| pleshivia | Публикувано на: Сряда, 11 фев 2009г. 16:35:39 часа цитат | |||
Потребител
|
Хакери някой знае ли как се намалят снимките,че нещо не ме бива.... |
|||
|
||||
| Bulgarian_Lions | Публикувано на: Сряда, 11 фев 2009г. 18:57:35 часа цитат | |||
Потребител
|
с ножицата ги режеш на две,чиста работа |
|||
|
||||
| MoHu-CC | Публикувано на: Неделя, 15 фев 2009г. 18:47:24 часа цитат | |||
Потребител
|
нема да е лошо да ми давате линк за мачове на отбора ........ до сега не сам го гледал никаде |
|||
|
||||
| Bulgarian_Lions | Публикувано на: Неделя, 15 фев 2009г. 22:26:23 часа цитат | |||
Потребител
|
ми то от две години на сам само този с Лиидс го даваха |
|||
|
||||
| MoHu-CC | Публикувано на: Вторник, 17 фев 2009г. 18:37:21 часа цитат | |||
Потребител
|
ima nekav sait ...justin.tv ....tam moe da ima ne6to nekoi pat.... | |||
|
||||
| pleshivia | Публикувано на: Вторник, 17 фев 2009г. 21:23:47 часа цитат | |||
Потребител
|
Ако се не лъжа,мач на Милуол не са давали откакто изпаднахме през 2006 година и този с Лийдс беше първия от 3 години насам ,а иначе в официалния сайт редовно предават мачове по радиото,ама май ние в България не можем да ги слушаме |
|||
|
||||
| MoHu-CC | Публикувано на: Сряда, 18 фев 2009г. 00:28:29 часа цитат | |||
Потребител
|
a kak to4no e oficialniq sait? millwallfc.com?millwall.fc? | |||
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)