Влез   |  Регистрация   |  Забравена парола   |  Потребители
Отиди на страница 1... 6, 7, 8, 9, 10
Автор Съобщение
mkk Публикувано на: Вторник, 01 юни 2010г. 15:27:35 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 25.08.2010 Мнения: 3850
Цитат:

Цитат:

А ти от кои беше ?!?

I HATE HDK !!!

Байерн

Алън МакКинели ?!?

I HATE HDK !!!
Профил Лично съобщение
Евстати Публикувано на: Вторник, 01 юни 2010г. 16:22:53 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 20.09.2006 Мнения: 4792
Цитат:

Цитат:

Футбалерите взеха да се усещат, малцина са вече глупците като Торес, които биха се излъгали да подпишат с Ливърпул.

p.s.'Ма си яко тъп  

p.s.1. За WC нужди си има отделна тема : "Мъчно ми е", излияния от тоя тип - там !!!

Ма яко цензурираш? Баща ти да не е бил в Шесто? Не е леко да се чете истината.

Сега по същество, този клуб затъва яко - некадърен мениджмънт, посредствени мениджъри, трагичен състав (махаш Джерард и Торес и отборът ще се бори за оставане в Премиършип). С тези дългове и в ситуация на финансова криза няма изход за вас. Вие първи ще отгърмите към фалита от големите в Англия.

p.s.Както ти казах, опитите за мозъчни излияния ще ги изливаш тук, поне клоаката да е на едно място

цензура, цензура, даже го банни
Профил Лично съобщение Цици, корем и кофраж поддадат ли връщане няма...
Hal Публикувано на: Вторник, 01 юни 2010г. 17:17:59 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 31.08.2007 Мнения: 153
Цитат:

Цитат:

Цитат:

А ти от кои беше ?!?

I HATE HDK !!!

Байерн

Алън МакКинели ?!?

I HATE HDK !!!

На всеки се случва идиотски трансфер, но Ники Михайлов цепи мрака. 

Ние сме тръгнали отдавна по правилния път и ще ставаме все по-силни, без да е необходимо да търсим благодетел с торба пари. А вие най-вероятно ще сте първия от грандовете, който ще поеме към фалита, освен ако отнякъде не изникне чичко Паричко.
Профил easparuhov@abv.bg Лично съобщение
mkk Публикувано на: Вторник, 01 юни 2010г. 17:23:33 часа цитат
Цитат:

Цитат:

Цитат:

Цитат:

А ти от кои беше ?!?

I HATE HDK !!!

Байерн

Алън МакКинели ?!?

I HATE HDK !!!

На всеки се случва идиотски трансфер, но Ники Михайлов цепи мрака. 

Ние сме тръгнали отдавна по правилния път и ще ставаме все по-силни, без да е необходимо да търсим благодетел с торба пари. А вие най-вероятно ще сте първия от грандовете, който ще поеме към фалита, освен ако отнякъде не изникне чичко Паричко.

Аз не го написах с лошо името на скотиша, дето ебна Милан нейде около 90-те години, но умствената ти ограниченост и комплексираната ти психика пак надделя, явно наистина си ТЪП 

I HATE HDK !!!
Профил Лично съобщение
Hal Публикувано на: Вторник, 01 юни 2010г. 17:42:31 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 31.08.2007 Мнения: 153 Нещо ти е нервно май, та чак се наложи да ме изтриеш. Типично за фен на островни лузъри.

Сега можеш да ме изтриеш пак или да ме редактираш, за да покажеш, колко велик модератор си.
mkk Публикувано на: Вторник, 01 юни 2010г. 17:45:02 часа цитат
Цитат:

Нещо ти е нервно май, та чак се наложи да ме изтриеш. Типично за фен на островни лузъри.

Сега можеш да ме изтриеш пак или да ме редактираш, за да покажеш, колко велик модератор си.

Ти верно ли си олиго ?!? 

I HATE HDK !!!
Профил Лично съобщение
Hal Публикувано на: Вторник, 01 юни 2010г. 17:46:42 часа цитат
Цитат:

Цитат:

Нещо ти е нервно май, та чак се наложи да ме изтриеш. Типично за фен на островни лузъри.

Ти верно ли си олиго ?!? 

I HATE HDK !!!

Аз не, но ти със сигурност си. Винаги ми е било интересно, защо всички провинциалисти сте комплексирани идиоти?
mkk Публикувано на: Вторник, 01 юни 2010г. 17:49:42 часа цитат
Цитат:

Цитат:

Цитат:

Ти верно ли си олиго ?!? 

I HATE HDK !!!

Аз не, но ти със сигурност си. Винаги ми е било интересно, защо всички провинциалисти сте комплексирани идиоти?

, столичанче  , кой знае к'ъв пейзан си и ти, ама нейсе, UL няма да е сам 

I HATE HDK !!!
Профил Лично съобщение
Forest_fan Публикувано на: Вторник, 01 юни 2010г. 18:58:24 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 18.09.2006 Мнения: 2600 Виж колко интересно станало тук, не е скука като при нас 
Профил Лично съобщение
TVV Публикувано на: Вторник, 01 юни 2010г. 19:48:08 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 02.10.2006 Мнения: 3372 Тя темата не е за лични нападки, а за мозъчни пръдни на тема Ливера, Байрям Мюмюнхен и други тимчета, които служат да захранват Гранде Реал с играчи. Ще видим това лято Св. Жозе кой ще спаси.

Моята идея е за реалити шоу "Искам на Бернабеу" с участници неудачници като Торес, Джерард, Рибери, Робен и т.н.т. и жури от Св. Жозе, Валдано и дон Флорентино - всяка седмица по някой отпада, като Вия, а останалите се борят да стигнат до финала и да спечелят трансфер в Реал. Ще е мега телевизионен хит, с който да запълним времето докато чакаме сезонът да почне и Реал да гази всички с уникален, невиждан досега красив футбол.
Профил Лично съобщение
g.s.m. Публикувано на: Вторник, 01 юни 2010г. 20:53:47 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 05.03.2007 Мнения: 1189 ... ...и то поредни
Профил Лично съобщение
Hal Публикувано на: Вторник, 01 юни 2010г. 21:19:11 часа цитат
Цитат:

Тя темата не е за лични нападки, а за мозъчни пръдни на тема Ливера, Байрям Мюмюнхен и други тимчета, които служат да захранват Гранде Реал с играчи. Ще видим това лято Св. Жозе кой ще спаси.

Моята идея е за реалити шоу "Искам на Бернабеу" с участници неудачници като Торес, Джерард, Рибери, Робен и т.н.т. и жури от Св. Жозе, Валдано и дон Флорентино - всяка седмица по някой отпада, като Вия, а останалите се борят да стигнат до финала и да спечелят трансфер в Реал. Ще е мега телевизионен хит, с който да запълним времето докато чакаме сезонът да почне и Реал да гази всички с уникален, невиждан досега красив футбол.

Хахахахахаха, добре, че не си сериозен.
simo Публикувано на: Сряда, 02 юни 2010г. 22:55:19 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 06.12.2007 Мнения: 161
Цитат:

Цитат:

Цитат:

Ти верно ли си олиго ?!?  

I HATE HDK !!!

И това, кой ти го каза? Баща ти, докато пътувахте към "Столицата" ли? Аре моля те, че си прозрачен....
П.С. Пази Боже, сляпо да прогледа...

Последно редактирано от simo на 02 юни 2010г. 22:57:52 часа

Профил simby@abv.bg Лично съобщение
Hal Публикувано на: Четвъртък, 03 юни 2010г. 09:20:51 часа цитат
Цитат:

Цитат:

Цитат:

Цитат:

Ти верно ли си олиго ?!?  

I HATE HDK !!!

И това, кой ти го каза? Баща ти, докато пътувахте към "Столицата" ли? Аре моля те, че си прозрачен....

Айде, поредната селска пръчка. Що се раждате такива тикви все, непонятно ми е.
Евстати Публикувано на: Четвъртък, 03 юни 2010г. 10:27:56 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 20.09.2006 Мнения: 4792
Цитат:

Цитат:

Цитат:

Цитат:

Цитат:

Ти верно ли си олиго ?!?  

I HATE HDK !!!

Айде, поредната селска пръчка. Що се раждате такива тикви все, непонятно ми е.

а така, кажи им го, аз от кога се мъча да им го обясня ама не ме разбират

с твоето присъствие форума ще придобие едно по-интелигентно изражение

горд съм, че си тук
Профил Лично съобщение Цици, корем и кофраж поддадат ли връщане няма...
Отиди на страница 1... 6, 7, 8, 9, 10
FenZona - Информационен Център