| Автор | Съобщение | |||
| soko82 | Публикувано на: Петък, 30 окт 2009г. 09:16:43 часа цитат | |||
Потребител
|
Много или малко са 21 литра вино за има-няма 8 часа?Дългоочаквания запой се превърна в своеобразно Ватерло за винените ми запаси.Още 10 такива събирания и официално съм свършил курса откъм гроздов сок.Призовавам настоящите и бъдещи посетители да наблягат на ракийцата за да имаме възможност по-дълхо време да се насладим на червената течност. | |||
|
||||
| mkk | Публикувано на: Петък, 30 окт 2009г. 09:24:00 часа цитат | |||
Потребител
|
![]() Що не напишеш и как сте припикавали котките, we големец ?!?По темата - винаги има к'во още да се желае , макар че литража е добър - с 21 литра може и до ЯмбУл (е ГрадЪ) да стигнем за едно госке на бат' ви Зарко &:birugaI HATE HDK !!! |
|||
|
||||
| soko82 | Публикувано на: Петък, 30 окт 2009г. 14:24:12 часа цитат | |||
Потребител
|
Когато кажеш баце,за Ямбол съм жив всякога.Имам сериозни хора там и в Стралджа и във Воденичане нема да има празно. | |||
|
||||
| mkk | Публикувано на: Петък, 30 окт 2009г. 14:29:56 часа цитат | |||
Потребител
|
Е то язе к'во да река - оно, джамбулското, бат Зарко требе да сподели 'га ше ни приюти в хотел 5 звезди с компаньонки от ямбУлски произход ( ) ![]() I HATE HDK !!! |
|||
|
||||
| Евстати | Публикувано на: Петък, 30 окт 2009г. 15:53:45 часа цитат | |||
Потребител
|
ако държиш на такъв хотел, скоро няма да дойдеш , а за компаньонки мое се уредите още на влизане в града, леко мургави девойки чакат там ![]() ае ве, направете една организациЙ, ша дотътрим и някой мехлюзин от шопско - кура, Владе, мое и бат Стефчо да прилъжем и те ти таправо една форумна сбирка |
|||
|
Цици, корем и кофраж поддадат ли връщане няма... | |||
| Lumpen-vika4 | Публикувано на: Неделя, 01 ное 2009г. 16:34:10 часа цитат | |||
Потребител
|
След снощи да не се появи и тема малко или много са 2 счупени прозореца ? |
|||
|
||||
| . | Публикувано на: Неделя, 01 ное 2009г. 19:40:03 часа цитат | |||
Потребител
|
Kyde?! Kyde?! |
|||
|
||||
| mkk | Публикувано на: Понеделник, 02 ное 2009г. 10:46:19 часа цитат | |||
Потребител
|
Я раздуй, като наблегнеш на замесените в "тежкия инцидент" ![]() I HATE HDK !!! |
|||
|
||||
| soko82 | Публикувано на: Понеделник, 02 ное 2009г. 12:16:40 часа цитат | |||
Потребител
|
В случая е добре че прозорците бяха само два/счупените/ Не е добре че оставихме на домакина потресающа кочина и му изядохме 4-5 буркана лютеница. |
|||
|
||||
| Евстати | Публикувано на: Понеделник, 02 ное 2009г. 14:58:10 часа цитат | |||
Потребител
|
ега компресор те раздуе па тебе ![]() като най-дърт, понеже дръндю не е сериозен, вземи направи една организациЙ, да тургаме датата и да са нАпием |
|||
|
| mkk | Публикувано на: Понеделник, 02 ное 2009г. 15:16:08 часа цитат | |||
Потребител
|
ДоФтурите са ми разрешили малки пътни дестинации - масата, леглото, WC, може и в разбъркан ред , от' съм залинял мно'о - някоЙ 'ора са ме забравили със снабдяването с елексира на живота от Тракия ![]() I HATE HDK !!! |
|||
|
||||
| Евстати | Публикувано на: Понеделник, 02 ное 2009г. 15:22:47 часа цитат | |||
Потребител
|
несерЬОзници ![]() онуй дребното и то няма да свърши работа |
|||
|
| soko82 | Публикувано на: Понеделник, 02 ное 2009г. 15:35:42 часа цитат | |||
Потребител
|
Тъй тъй,време е да организирате един запой да видим дъл сте амортизирани в тъзи ми ти част .Аз идвам с ракийцата,винцето/ако е станало/ може и орехи да донеса сбрал съм ги изсъхнали са чакат на.Очаквам с нетърпение включване да видите че не сме пешкин момчета,не мръдваме току-тъй от 2-3 чашки. |
|||
|
||||
| Евстати | Публикувано на: Понеделник, 02 ное 2009г. 15:41:55 часа цитат | |||
Потребител
|
ами ръчкай ги другите, дан съ ошумуляват, мкк-та, съровци, патриархчета и всякаква друга сган из варненско |
|||
|
| mkk | Публикувано на: Понеделник, 02 ное 2009г. 15:42:04 часа цитат | |||
Потребител
|
Пфуууу, бат ви Зарко чашки не ползва , оно от смучи ![]() I HATE HDK !!! |
|||
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)