| Автор | Съобщение | |||
| mkk | Публикувано на: Понеделник, 30 ное 2009г. 12:12:32 часа цитат | |||
Потребител
|
Спартак Варна - Черноморец Балчик ![]() Черно Море - ЦСКА (сектора на гостуващите фенове) ![]() I HATE HDK !!! |
|||
|
||||
| mkk | Публикувано на: Понеделник, 30 ное 2009г. 12:15:26 часа цитат | |||
Потребител
|
Още от нощна Варна :![]() ![]() ![]() ![]() ![]() на момците I HATE HDK !!! |
|||
|
||||
| mkk | Публикувано на: Понеделник, 30 ное 2009г. 12:18:21 часа цитат | |||
Потребител
|
И едно творение на мацка от www.spartak-varna.net &:birugahttp://www.youtube.com/watch?v=o3uVgOrYKAQ I HATE HDK !!! |
|||
|
||||
| mkk | Публикувано на: Понеделник, 30 ное 2009г. 16:58:02 часа цитат | |||
Потребител
|
I HATE HDK !!! |
|||
|
||||
| mkk | Публикувано на: Понеделник, 30 ное 2009г. 17:04:58 часа цитат | |||
Потребител
|
Не знам какво точно да мисля , т'ва са достатъчно известни имена в историята на клуба, дали много за СПАРТАК, но от друга страна ми е странно защо така защитават кмета и незаинтересоваността му спрямо съвместното дружество м/у община и ПФК ?!? И защо нападат така остро този Фен Клуб Соколи, чиито членове май и аз не ги назнайвам .Типично - вместо да се обединим пред краха, почваме да се роим и нападаме , с'я си представям ако (недай Боже) фалираме, колко личности и групи ще предяват мераци за Спартак, по-точно за името, все още не се е включил и Иван Петров ![]() I HATE HDK !!! |
|||
|
||||
| sodom | Публикувано на: Понеделник, 30 ное 2009г. 20:12:02 часа цитат | |||
Потребител
|
Кметя ги храни и пои, дава им работа в Общинските фирми, затова излизат с декларации в негова защита! Не ги ебе за клуба, повечето... |
|||
|
||||
| mkk | Публикувано на: Понеделник, 30 ное 2009г. 20:17:01 часа цитат | |||
Потребител
|
Донякъде си прав, част от тях наистина бачкат в общината, но пък и те са си тръгвали огорчени от Коритото - справка : последния престой на Жиката с Пламен Гетов, бяха изритани от Кюфте & Со като улични псета, ест. че са понасъбрали злъч против СводникО и прилежащата му сволоч ... Но пък не им прави чест, че поизчакаха да видят к'во става в последните 10-на дни , та пръкнаха тая декларация, според моето скромно мнение - "клакьорска" ...Не искам да дам крайно мнение поради изложените в по-горния пост от мен причини, ама и ние - феновете, не вадим доматите с гранати ![]() I HATE HDK !!! |
|||
|
||||
| palio | Публикувано на: Понеделник, 30 ное 2009г. 22:17:41 часа цитат | |||
Потребител
|
Както се казва - никога не е късно да се изложиш... За съжаление доста уважавани от мен хора са си сложили подписите под това блюдолизко писанийце. Забележете - не личи никаква тревога за СПАРТАК, а само неистово желание да оближат гъза на оня швестер Явно напоследък доста хора са се замислили за "живота след смъртта". Що пък да не се уредят с някоя и друга службичка от типа на онази на Жиката - директор на водопад? Той, клубът, така и така загива, те поне да си спасят гъзовете ![]() Това с уредяването на комитет и търсенето на Добрев - сетила се Мара да се побара Вярно е, че доста от тях, ако не и всичките, бяха изгонени от , но пък не мога да си обясня как пък един не се намери да поведе някаква опозиция, да алармира постоянно, да се бори. Предпочетоха да се правят на обидени. По тази логика ние трябваше да теглим по една майна и да се махнем след първия уговорен мач, а колко такива сме гледали - 30, 40, 50? Натрапва се неприятното впечатление, че ако онзи боклук кюфтето им хвърляше по някой лев(поне на някои от тях), сега щеше да има такава декларация и за него.С една дума - жалка работа ![]() Доста съм огорчен! |
|||
|
||||
| mkk | Публикувано на: Вторник, 01 дек 2009г. 08:49:59 часа цитат | |||
Потребител
|
Едно мат'рЯлче от Гонг : I HATE HDK !!! |
|||
|
||||
| Евстати | Публикувано на: Вторник, 01 дек 2009г. 10:02:23 часа цитат | |||
Потребител
|
Не ги знам тия в комитета какви са, но на мен като един страничен наблюдател ми прави впечатление, че именно тяхното изказване е поръчково и користно. Първо защо чак сега го правят тоя комитет, защо чакаха толкова време. Второ след като кметя няма какво да помогне защо пак срещи с него ще правят. Трето защо така злостно нападат феновете, ако и да са анонимни. Нима те самите не искат силен отбор. И защо след като са готови на разговори с всеки споделяш идеите им, не потърсят връзка с фенклуба. Четвърто нищо конкретно не казват, освен че яростно защитават кметя, друго нищо. Задават едни въпроси дето всеки един фен на Спартак може да ги зададе, че даже и повече предполагам. Така, че palio е прав, никога не е късно да станеш за резил |
|||
|
Цици, корем и кофраж поддадат ли връщане няма... |
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)