Влез   |  Регистрация   |  Забравена парола   |  Потребители
Отиди на страница 1, 2
Автор Съобщение
mkk Публикувано на: Понеделник, 29 мар 2010г. 15:44:18 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 25.08.2010 Мнения: 3850 И си измийте опинците, по-добре ги сменете с калеври , нъл' сте европейски пейзани 

I HATE HDK !!!

p.s.Василев, к'ъв добруджански елексир щеше да носиш, и по-точно - колкУ 
Профил Лично съобщение
vladimir vasilev Публикувано на: Понеделник, 29 мар 2010г. 16:06:51 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 20.10.2006 Мнения: 4320 Пак ли мачове има ве? писна ми вече...

Елексир има, ама тия смоци ше го излочат сичкия у рейса...
Профил biertrinker@abv.bg Лично съобщение
mkk Публикувано на: Понеделник, 29 мар 2010г. 16:12:13 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 25.08.2010 Мнения: 3850
Цитат:

Пак ли мачове има ве? писна ми вече...

Нема да им отсипваш we, кажи, че е за менека 'сичкия, па и на ЕвстатиЙ требе да се прати десятък 
То верно, че мач имало, ама язе мо'е да хукна по Великденските ПРАЗници, хмммм, ще видим 

I HATE HDK !!!
Профил Лично съобщение
vladimir vasilev Публикувано на: Понеделник, 29 мар 2010г. 16:14:42 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 20.10.2006 Мнения: 4320
Цитат:

Цитат:

Пак ли мачове има ве? писна ми вече...

Нема да им отсипваш we, кажи, че е за менека 'сичкия, па и на ЕвстатиЙ требе да се прати десятък 
То верно, че мач имало, ама язе мо'е да хукна по Великденските ПРАЗници, хмммм, ще видим 

I HATE HDK !!!

И ти ли си далеч от east coast дислоциран? То добре че по Великден се падна, че да идеме на разходка до Варна...
mkk Публикувано на: Понеделник, 29 мар 2010г. 16:18:28 часа цитат
Цитат:

И ти ли си далеч от east coast дислоциран? То добре че по Великден се падна, че да идеме на разходка до Варна...

Не бе, дестинацията ще е от Варна към Балкана - имам идейка да пробвам еленски бут от извора, барабар с целата ми семка - да си отпочинем малко  , ама нищо не е решено още 

I HATE HDK !!!
Профил Лично съобщение
vladimir vasilev Публикувано на: Понеделник, 29 мар 2010г. 16:19:44 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 20.10.2006 Мнения: 4320 добре си се ориентирал...
mkk Публикувано на: Понеделник, 29 мар 2010г. 16:23:22 часа цитат
Цитат:

добре си се ориентирал...

Стар гурме-джия съм аз  

I HATE HDK !!!
Профил Лично съобщение
vladimir vasilev Публикувано на: Понеделник, 29 мар 2010г. 16:32:00 часа цитат
Цитат:

Цитат:

Стар гурме-джия съм аз 

I HATE HDK !!!

Останали ли са ти зъби за еленския бут, след като си толко стар?
mkk Публикувано на: Понеделник, 29 мар 2010г. 16:34:00 часа цитат
Цитат:

Цитат:

Цитат:

Стар гурме-джия съм аз 

I HATE HDK !!!

Като на младо кайманче са ми кастанетите  , редовно си ги топя в специален "ирландски" концентрат 

I HATE HDK !!!
Профил Лично съобщение
vladimir vasilev Публикувано на: Понеделник, 29 мар 2010г. 16:41:03 часа цитат
Цитат:

Цитат:

Цитат:

Цитат:

Стар гурме-джия съм аз 

I HATE HDK !!!

Като на младо кайманче са ми кастанетите  , редовно си ги топя в специален "ирландски" концентрат 

I HATE HDK !!!

Това ли е тайната? Кур за бленд-а-мед и колгейт тогава!
Евстати Публикувано на: Понеделник, 29 мар 2010г. 20:31:44 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 20.09.2006 Мнения: 4792
Цитат:

Цитат:

Не бе, дестинацията ще е от Варна към Балкана - имам идейка да пробвам еленски бут от извора, барабар с целата ми семка - да си отпочинем малко  , ама нищо не е решено още 

I HATE HDK !!!

опаааа, къде пойде без менека
Профил Лично съобщение Цици, корем и кофраж поддадат ли връщане няма...
mkk Публикувано на: Вторник, 30 мар 2010г. 16:19:01 часа цитат
Цитат:

опаааа, къде пойде без менека

Първо ще наредиш тУлбухинските чокои в събота на Коритаре, съответно носейки 2 /словом : ДВЕ / ДАМАДЖАНИ от по 20 литра от домашния си еликсир, без да отливаш на Василев и капка, а после ще видим дали ще те взема с менека 

I HATE HDK !!!

p.s. И да напердашиш Гуруто
Профил Лично съобщение
Евстати Публикувано на: Вторник, 30 мар 2010г. 16:54:47 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 20.09.2006 Мнения: 4792 ух, въх, сакън, инфаркт ше ми докараш, как само спокойно каза 2х20 литра, ти сърце нямаш ли бе, човещина, къде отиде доброто у човека...

па за 4-5 човека толку ракия - ше се натровят бре  

а на гуруто друг твой съименник му викаше - "Сядай да пиеш с нас или ще ядеш бой"  
Профил Лично съобщение Цици, корем и кофраж поддадат ли връщане няма...
mkk Публикувано на: Вторник, 06 апр 2010г. 11:13:20 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 25.08.2010 Мнения: 3850 Пази боже, т'ва ако е СПАРТАК 

Цитат:

Спартак с първа пролетна победа - 3:1 над Добруджа
Източник: www.ole-bg.com 19:33 / 03.04.2010

„Спартак“ спечели първата си победа през пролетния полусезон, надигравайки с 3:1 Добруджа. Варненци дори не бяха вкарвали гол от края на есента, а днес отбелязаха цели три. Началните минути на двубоя не предложиха качествен футбол на зрителите, а първите опасности бяха далечен удар на Георги Костадинов за домакините и центриране на Симеон Симеонов от Добруджа, след което топката кацна на горната греда, без да застраши Николай Банков. В 20-ата минута вратарят на домакините трябваше да се намесва, след като Георги Няколов бе изведен сам срещу него. Иван Мартинов пък стреля право в стража на домакините Христо Николов-Бучи при ответната атака. В 31-ата минута първият гол стана факт. Мартинов бе изведен зад защитата на противника и подаде към абсолютно непокритият Георги Костадинов, който с удар отблизо откри резултата в полза на Спартак. 
Девет минути след това Симеонов намери Павлин Тодоров в наказателното поле, нападателят овладя топката и с красив удар матира Банков за 1:1. В 43-ата минута Спартак отново дръпна напред в резултата. Стефан Дончев стреля от фаул, Николов изби и Мартинов бе най-сйобразителен при създалото се разбъркване, намирайки мрежата за 2:1.
В началото на второто полувреме Костадинов опита да намери Мартинов в наказателното поле, но отбраната на добричлии се справи. Опитният Стефан ончев сложи точка на спора в 50-ата минута. Бившият защитник на „Левски“ и „Локомотив“ (София) излезе сам отляво на атаката и със силен удар вкара за трети път топката в мрежата на Николов. Оттук до края мачът се доиграваше. За варненци пропусна да вкара резервата Виктор Драголов, а за добричлии неточен бе Недко Ангелов.

http://www.ole-bg.com/153835.html

I HATE HDK !!!
Профил Лично съобщение
vladimir vasilev Публикувано на: Вторник, 06 апр 2010г. 20:32:24 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 20.10.2006 Мнения: 4320 чичо mkk (  за HDK!!!), не бери грижи...мачо си мина и замина...кур за всички футболисчита, тича в цикъл и прочее...

ти кажи остана ли в Елена извор за бут или го пресуши?
Отиди на страница 1, 2
FenZona - Информационен Център