| Автор | Съобщение | |||
| sarafino | Публикувано на: Сряда, 12 май 2010г. 20:57:28 часа цитат | |||
Потребител
|
Ами да се стягаме за новия сезон. Всичко е зад гърба ни и както писа Forest_fan няма да е скучен сезон. Хубаво е че отпадащите от Висшата лига няма да са "имена", но конкуренцията няма да е по-малка. 2-3 нови имена трябва да има лятото за да може да запълнем дупките. С този вече обигран и млад състав се надявам следващия сезон на автоматична промоция и да си спестим нервите от тазгодишните плейофи. |
|||
|
||||
| Forest_fan | Публикувано на: Сряда, 12 май 2010г. 21:05:37 часа цитат | |||
Потребител
|
Аз мисля, че в близкия месец едва ли ще има някакви новини около евентуални трансфери. | |||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Сряда, 12 май 2010г. 21:10:49 часа цитат | |||
Потребител
|
Е то аз тази тема я написах и за новини около отбора за новия сезон защото не ми се пише вече в темата за стария. Затворих страницата и отворих нова |
|||
|
||||
| Forest_fan | Публикувано на: Четвъртък, 20 май 2010г. 09:36:20 часа цитат | |||
Потребител
|
Днес се очаква да се проведе среща между президента Найджъл Доти и мениджъра Били Дейвис, относно бъдещето развитие на клуба. Много се надявам да не се стигне до някакви неприятни изненади и да си търсим мениджър от утре. Принципно още след реванша с Блякпул Доти декларира подкрепата си за Били Дейвис, но понякога "совите не са това, което са", така че ще следим с внимание новините от Сити Граунд. | |||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Четвъртък, 20 май 2010г. 10:06:31 часа цитат | |||
Потребител
|
Аз що си мисля че срещата трбва да е утре Иначе наистина ще е важно какво ще стане, защото в зависимост от резултата ще се определи бъдещето на Форест |
|||
|
||||
| Forest_fan | Публикувано на: Четвъртък, 20 май 2010г. 13:03:16 часа цитат | |||
Потребител
|
Честно казано първо излезе информация, че срещата е в петък, после се писа, че е в четвъртък, но дали ще е днес или утре не е толкова важно. По-важното е да се разберат и да се осигури необходимото спокойствие в клуба и сред феновете. | |||
|
||||
| Forest_fan | Публикувано на: Петък, 21 май 2010г. 05:36:03 часа цитат | |||
Потребител
|
http://www.guardian.co.uk/football/2010/may/20/billy-davies-nottingham-forest-nigel-doughty Дани Тейлър е голям фен на Форест, отделно Гардиън е достатъчно достоверен източник, така че можем да кажем - Били Дейвис продължава своята работа на Сити Граунд |
|||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Петък, 21 май 2010г. 08:49:48 часа цитат | |||
Потребител
|
Това е много добра новина. Пратли да идва при нас и да се стягаме за новия сезон. Мисля че отборът вече ще е подготвен за автоматична промоция и всичко друго за мен лично ще бъде неуспех. |
|||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Петък, 21 май 2010г. 20:23:46 часа цитат | |||
Потребител
|
Още след новината че Дейвис остава мениджър и започнаха спекулациите за трянсфери. В посока Форест се спрягат Пратли, Бойд , Ван Анхолт и Дарън Амброуз. Твърде е възможно да си тръгнат Адебола, Тайсън , Маклиъри и Смит. Всичко това са обаче още само спелулации. В следващите 2 месеца всичко ще стане ясно важното е че Били остава мениджър. |
|||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Събота, 29 май 2010г. 15:10:32 часа цитат | |||
Потребител
|
На 17-и юни ще стане ясна програмата за новия сезон. Сезонът ще започне на 7-и август 2010 и ще завърщи на 8-и май 2011. .С кого ли ще играем първият кръг? |
|||
|
||||
| kramany | Публикувано на: Понеделник, 31 май 2010г. 10:27:48 часа цитат | |||
Потребител
|
как с кого бре с нас много ясно незма,м пичове ама кат гледам отборите ние май сме най слаби ..дано да греша... е то зависи и кой ще вземем разбира се !!!! |
|||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Понеделник, 31 май 2010г. 13:33:36 часа цитат | |||
Потребител
|
На този етап има и по-слаби от вас не бой се |
|||
|
||||
| Forest_fan | Публикувано на: Вторник, 08 юни 2010г. 19:56:08 часа цитат | |||
Потребител
|
Поредните слухове за трансфер на Келвин Уилсън в Селтик ;-) Сумата 2,5 млн паунда... като отговор на тях Били Дейвис е препоръчал на ръководството на клуба да сключи нов договор, с по-добри условия с Уилсън. На 31 юли ще гостуваме за контролен мач със Суиндън. Има слухове за мачове с Тотнъм и Лион, но засега само слухове. |
|||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Вторник, 08 юни 2010г. 20:35:15 часа цитат | |||
Потребител
|
От финансова гледна точка 2.5 млн. паунда са добра сума за Уилсън като се има предвид че го купихме за 300 хил. от Престън, но не се знае как ще се интегрира неговият евентуален наследник...по-добре да запазим двойката Морган- Уилсън. |
|||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Сряда, 09 юни 2010г. 09:44:36 часа цитат | |||
Потребител
|
Носят се слухове че Бърнли са готови да платят 5 млн. паунда за Крис Коен. Честно казано се съмнявам Бърнли да извадят такава сума. Също така Форест са отказали оферта на Ипсуич на стойност 750 хил за Пърч (чудя се ако е вярно защо?). | |||
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)