| Автор | Съобщение | |||
| Forest_fan | Публикувано на: Петък, 06 авг 2010г. 18:29:05 часа цитат | |||
Потребител
|
http://www.nottinghamforest.co.uk/page/NewsDetail/0,,10308~2113688,00.html Джулиън Бенет се присъединява към Кристъл Палас под наем за 6 месеца. Надявам се там да си възвърне формата и да бъде на линия за решителната втора част от сезона. |
|||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Петък, 06 авг 2010г. 20:23:29 часа цитат | |||
Потребител
|
Ники Шори е пред подписване на договор с УБА Желанието му да играе във ВЛ се осъществи. Успех, само да не се окаже че се е качил на грешния влак... |
|||
|
||||
| Forest_fan | Публикувано на: Петък, 06 авг 2010г. 21:15:23 часа цитат | |||
Потребител
|
Като се има какъв асансьор са Уест Бромич, няма да е голяма изненада. |
|||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Събота, 07 авг 2010г. 16:22:19 часа цитат | |||
Потребител
|
Лошата новина от днес е че не виждам Лий Кемп в състава. Явно е някаква контузия. Останалите от стартовия състав не са изненада.Ето го и него : Смит, Морган, Уилсън, Бертран, Гънтър, МакКена, Муси, Коен, Тайсън, Ърншоу, Бляксток Рез:Дарлоу, Чембърс, Андерсън, Маевски, МакГюгън, Адебола Ами успех на момчетата. На всичко друго освен загуба ще съм доволен |
|||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Събота, 07 авг 2010г. 16:31:00 часа цитат | |||
Потребител
|
Май ще се окаже че официалния сайт са объркали за камп защото BBC Nottingham са обявили Камп за титуляр |
|||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Събота, 07 авг 2010г. 16:56:22 часа цитат | |||
Потребител
|
Абе аз защо пиша в тази тема? |
|||
|
||||
| Forest_fan | Публикувано на: Събота, 07 авг 2010г. 17:08:03 часа цитат | |||
Потребител
|
Има добри новини относно трансферите на Уитингам и Пратли. Днес в интервю, Марк Артър - изпълнителен директор на Форест е заявил, че Уитингам и Пратли искат трансфер във Форест и преминаването им на Сити граунд е въпрос на време. Дано |
|||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Събота, 07 авг 2010г. 23:23:35 часа цитат | |||
Потребител
|
Дано макар че специално на Артър не му вярвам много. Вземем ли ги двамата мога да бъда оптимист дори за автоматична промоция в противен случай плей-офите ще са химера... |
|||
|
||||
| Forest_fan | Публикувано на: Неделя, 08 авг 2010г. 15:07:07 часа цитат | |||
Потребител
|
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/n/nottm_forest/8895150.stm | |||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Вторник, 31 авг 2010г. 21:42:05 часа цитат | |||
Потребител
|
Чудя се как сме изписали 5 страници от тази тема Ужас..въобще се чудя защо пишем като ръководството на отбора не прави нищо за отбора и феновете. Артър и Плийт за пореден път доказаха некадърността си. Както четох днес в един английски форум един фен каза " дайте ми моля ви се работа в селекционния комитет на Форест...цяля година ще пия бира на корем без да правя нищо"...това колкото е смешно толкова е и трагично и описва цялата картинка. От сега си мисля че до Коледа ще берем много ядове, но аз поне съм се подготвил и не смятам да си троша нервите за глупости. Наздраве за господата от селекционния комитет |
|||
|
||||
| Forest_fan | Публикувано на: Сряда, 01 сеп 2010г. 22:37:50 часа цитат | |||
Потребител
|
Вече се задава кампания DOUGHTY OUT. Въобще предстоят интересни седмици до следващия трансферен прозорец. Паузата до мача с Милуол ми се струва, че няма да омилостиви феновете. OFF: Приятелю, какво ще правим с Тампере и Лигата? Имаш ли идея как и къде се пускат прогнозите? |
|||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Четвъртък, 02 сеп 2010г. 14:30:20 часа цитат | |||
Потребител
|
Нямам си никаква идея.То ако не бях питал Митоман ония въпросчета сигурно още нито един отбор нямаше да е комплектован. На това му викам информационно затъмнение.Освен да го питаме за друго не се сещам |
|||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Четвъртък, 02 сеп 2010г. 14:34:50 часа цитат | |||
Потребител
|
Вярно че е криза, вярно че миналото лято се хвърлиха доста пари, но това не оправдава 2-та сушави трансферни прозореца. Форест не са Колчестър и ако Мистър Доти (когото иначе уважавам за разлика от недоносчетата Артър и Плийт) не може да издържа клуба и целите му е по-добре да го продаде. Сигурен съм че марката Форест ще се продаде като топъл хляб. Явно че отборът трябва да мине и оттук макар да сме имали и по-тежки моменти...ще седим и ще гледаме то друго какво ли можем да направим?.... |
|||
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)