Влез   |  Регистрация   |  Забравена парола   |  Потребители
Отиди на страница 1, 2
Автор Съобщение
ZeppeR Публикувано на: Неделя, 27 юни 2010г. 23:36:02 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 22.09.2006 Мнения: 3537
Цитат:

това е футболист с голямо минало и мизерно настояще 

Years Team Apps† (Gls)†
1989–1990 Ferroviário 0 (0)
1991–1995 Vasco da Gama 50 (26)
1995–1996 Grêmio 42 (31)
1996–2000 Porto 125 (130)
2000–2001 Galatasaray 24 (22)
2001–2003 Sporting CP 49 (53)
2003–2004 Bolton Wanderers 7 (0)
2004         Ancona 3 (0)
2004     Newell's Old Boys 3 (0)
2005     Deportivo Alavés 0 (0)
2005–2006 Goiás 4 (1)
2006–2007 Beira-Mar 12 (3)
2007     Anorthosis Famagusta 7 (2)
2007–2008 Newcastle Jets 11 (0)
2008     Criciúma 17 (6)
2009     Ferroviário 0 (0)
2010     Flamengo-PI ? (?)

Общо взето след Болтън са едни отбори... Анкона, Алавес, Гойас, Бейра Мар, Анортозис... :)
Обикаля си момчето...но според мен ще се представи добре в България, просто защото нивото на нашата А група е супер смешно.
Друг е въпросът дали треньорите на отборите, играещи срещу Черно море ще казват на играчите да го риткат..тогава може да се контузи и да прекрати кариерата си... типично по балкански би било да го наритат.

Но аз все пак очаквам да бележи, а ако Миро Манолов е във форма ще са добър тандем.
Профил http://pmlunited.com zepper@abv.bg Лично съобщение
batty Публикувано на: Понеделник, 28 юни 2010г. 00:52:20 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 21.04.2008 Мнения: 1703 Според мен ще служи само като бич да жули младите, така за самочувствие. На 37, предполагам и с коремна обиколка 137 
Важното е, форумите живнаха и сега тоя трансфер спаси скучното лято
Профил Тарабасландия Лично съобщение
batty Публикувано на: Понеделник, 28 юни 2010г. 00:57:25 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 21.04.2008 Мнения: 1703 По-интересно е, ТИМ толкова години не дадоха и 50 ст за един нормален трансфер, все бракувани коне с по един крак купуват. Тоя трансфер е просто униклен Смятам на откриването на първенството да съм под козирката на "Тича", нямам търпине да видя Жардел има ли два крака 
batty Публикувано на: Сряда, 30 юни 2010г. 10:52:29 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 21.04.2008 Мнения: 1703

Цитат:
Жардел: Може да завърша кариерата си в Черно море

С неистова радост и бурни аплодисменти от страна на фенове и журналисти бе посрещнат при официалното си представяне като
попълнение на Черно море Марио Жардел. Супер Марио е отклонил оферти от Португалия и Испания, за предпочете тази на варненския тим.

“Благодаря за предоставената ми възможност отново да играя на ниво. Ще остана поне година в Черно море, а ако е рекъл Господ мога да завърша кариерата си тук. Хубаво е, че ще имам възможността да се готвя 1 месец преди старта на първенството, за да вляза в необходимата форма и да вкарам много голове. Не мисля, че ще имам проблеми с адаптацията, никога досега в кариерата си не съм имал проблеми от подобно естество", заяви Марио Жардел при представянето си.

При мен нещата опират до желание, а аз имам такова. Имам желание и да стана шампион. Вярвам, че ще заразя и останалите в отбора с характера си на победител. Искам да помогна много с опита си на младите. Желанието ми е поне малко да се доближа до състоянието, в което ме познават любителите на футбола. Черно море е нова страница в животами”, коментира Марио Жардел.

batty Публикувано на: Сряда, 30 юни 2010г. 15:05:54 часа цитат
Цитат:
Илиан Илиев: Жардел ни вкара 2 гола и хвана самолета

Юношата на "Черно море“ Илиан Илиев е сред малкото български футболисти, които са играли срещу Марио Жардел. Това става в началото на XXI век, когато Илиев облича екипа на португалския "Маритимо“. "Помня един мач с "Порто“. Знаехме, че Жардел няма да играе през цялото време, тъй като трябваше да хване самолета за Бразилия, за да се присъедини към лагера на националния тим. Поведохме им с 2:1, но до 60-ата мин Жардел реализира два гола и направи обрата за 3:2. Веднага го смениха и тръгна към летището. Ако бяхме удържали още малко, щеше да излезе, без да е вкарал, и можехме да спечелим. В друга среща за купата водихме на "Спортинг“ с 2:1 в Лисабон. В 90-ата мин Жардел изравни и ни биха в продълженията“, върна се назад във времето за "Народно дело“ Илиев. Той определи Марио за уникален голмайстор, като в играта с глава нямал равен. "Сега не го зная в какво състояние е, но дори да покаже и малкото от това, което може, ще е полезен на младите, защото има какво да научат от него. Теренът на "Тича“ е малък и удобен за Жардел, тъй като е невероятен с глава и при центриранията ще бележи. Особено у дома ще свърши работа на родния ми клуб“, допълни Илиев. Последният смята, че Супер Марио ще е най-известният чужд футболист, играл в България. "Жардел ще вдигне имиджа на "Черно море“ и "А“ група. Всички световни агенции съобщиха за трансфера и хората ще искат да разберат повече за варненския клуб, за родното ни първенство. Колкото повече такива имена идват у нас, толкова по-добре за футбола ни“, завърши Илиан.
batty Публикувано на: Сряда, 30 юни 2010г. 19:47:51 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 21.04.2008 Мнения: 1703 Първа контрола на моряците за сезон 2010/2011

30.06.2010  -  Черно море 3 - Черноморец (Поморие)  0

1:0 за Черно море - Румен Николов  59 мин
2:0 за Черно море - Адемар Жуниор 71 мин
3:0 за Черно море - Дани Георгиев  78 мин

Цитат:

Черно море победи с класическото 3:0 Черноморец (Поморие). И това без новата звезда Марио Жардел. Какво ли ще стане когато Супер марио навлезе във форма и застане на върха на варненската атака.

Следващата контрола на варненци е в събота в Севлиеево срещу Видима, а старши треньорът Велизар Попов предварително предупреди, че изявления след днешния мач няма да дава.

ВарнаУтре
batty Публикувано на: Сряда, 07 юли 2010г. 15:04:40 часа цитат
Цитат:
Черно море изпусна азербайджанския шампион

Черно море направи равен в първата си проверка по време на лагера на отбора в Банско. „Моряците” завършиха 1:1 срещу шампиона на Азербайджан Интер Баку.

Мачът се игра с новите топки джабулани по настояване на Интер Баку, тъй като отборът ще играе с такива в квалификациите на Шампионската лига.

В началните минути „моряците” играха по-стъписано и това позволи на играчите на Интер Баку да създадат няколко опасности пред вратата на Пиргов. Още в 5-та минута Живко Желев стреля по земя, но право в ръцете на Илко Пиргов.

Все пак в 15-та минута след добра триходова комбинация Димитър Петков излезе в добра позиция и бе фаулиран от вратаря Агаев в наказателното поле и съдията Драган Стойков свири дузпа. Минута по-късно в 16-та Йордан Юруков бе точен от бялата точка пращайки топката в долния ляв ъгъл на Агаев.

Натискът на Черно море продължи и в 19-та минута Ели Маркес направи добър пробив, след което сложи топката на главата на Адемар, но той стреля в аут. В 25-та минута Ели Маркес центрира в наказателното поле на Интер Баку, след което Дончо Атанасов засече топката от малък ъгъл, но тя се удари от външната страна на мрежата до дясната греда на вратата на Агаев. Дончо Атанасов изпробва рефлекса на Агаев в 31-та минута, но вратарят на азербайджанския шампион успя да спаси.

В края на първото полувреме Черно море можеше да удвои своята преднина, след като в 41-та минута след хубав пробив през центъра топката бе центрирана към Адемар, който с диагонален удар стреля, но Агаев с мъка изби.

През второто полувреме футболистите на Интер Баку имаха надмощие и логично стигнаха до изравнителен гол.

В 60-та минута Живко Желев стреля от пряк свободен удар по земята и прати топката във вратата на Денчев.

Следващата контрола на Черно море е в събота 10 юли от 10.30 часа в Банско срещу отбора на Славия.

http://chernomore.gong.bg/view_article.php?article_id=144561
batty Публикувано на: Сряда, 07 юли 2010г. 15:07:05 часа цитат
Цитат:
Жардел пак стана в 6 часа да тича, петима почиваха преди обяд

Твърдо решен да навлезе възможно най-скоро в добра форма и да свали още килограми е нападателят на Черно море Марио Жардел. Той отново стана в 6 сутринта и заложи на крос в планината. Това не му попречи да се готви и на сутрешното занимание на „моряците” под зоркия поглед на доктора на тима Метин Мутлу, който му бе изготвил специална програма и тичаше редом с него.

http://chernomore.gong.bg/view_article.php?article_id=144647

Жардел ще раздава бахур на есен. Добър апетит! 
batty Публикувано на: Неделя, 11 юли 2010г. 16:00:23 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 21.04.2008 Мнения: 1703 Черно море - Славия 3:0 
Дайте ни нещо друго бяло, Реал Мадрид, Валенсия....
batty Публикувано на: Четвъртък, 05 авг 2010г. 16:31:56 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 21.04.2008 Мнения: 1703 Черно море - Пирин  2:1

Старт на първенството с 3 точки. Слаб мач и на двата отбора предвид лудата жега.

Очаквайте снимки и видео от откриването на сезона за моряците. 
batty Публикувано на: Събота, 14 авг 2010г. 19:51:23 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 21.04.2008 Мнения: 1703 Моряците водят на полувремето с едно на нула на евро гиганта Академик от София. Дано удържат момчетата победата Жардел да влиза и да мушне 3 гола
S KOKO Публикувано на: Петък, 20 авг 2010г. 22:54:15 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 08.02.2009 Мнения: 188 Дано да си оправдае гол-майсторството 
Профил kokonick@mail.bg Лично съобщение
F-Belt Публикувано на: Четвъртък, 16 сеп 2010г. 12:45:07 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 09.09.2010 Мнения: 1 Тогоанският национал Енинфул Куами казва. За мен ще е чест да играя в такъв велик отбор като Черно море, дано моят агент се споразумее с клуба.
Профил discussionlover@live.com Лично съобщение
Отиди на страница 1, 2
FenZona - Информационен Център