| Автор | Съобщение | |||
| Forest_fan | Публикувано на: Неделя, 15 май 2011г. 20:33:59 часа цитат | |||
Потребител
|
Последно редактирано от Forest_fan на 15 май 2011г. 20:36:30 часа |
|||
|
||||
| Forest_fan | Публикувано на: Неделя, 15 май 2011г. 20:38:05 часа цитат | |||
Потребител
|
IE 9 се държи повече от странно.
Свен, надявам се да си прав :) Той и сарафчето сънувал разни хубави неща :) Само аз спя като заклан и нищо не сънувам :)) |
|||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Неделя, 15 май 2011г. 21:17:15 часа цитат | |||
Потребител
|
Сънувах да, че бием, заедно с теб го гледахме. Странното беше, че мачът със Суонзи бе финалния мач и влязохме във ВЛ. Тези Форест ме карат и на сън да съм неспокоен :)) Иска ми се да направим мачът на сезона и да покажем, че имаме нерви и воля да вземем важен мач. Надявам се 11-те които излязат да оставят сърцата си на Либърти пък и да паднем поне ще знам, че сме играли и просто сме нямали късмет. И на последно място, дано имаме и късмет защото в такива мачове много често той е определящ...остана да кажа Амин ама не знам за кого:))) |
|||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Неделя, 15 май 2011г. 21:18:16 часа цитат | |||
Потребител
|
|
|||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Понеделник, 16 май 2011г. 21:21:13 часа цитат | |||
Потребител
|
4 промени:Муси, МакГолдрик, Тайсън и Тудгай за сметка на МакКена, Бойд, Андерсън и Роби. Мисля, че отборът е добър остава да си пожелаем успех.... |
|||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Понеделник, 16 май 2011г. 23:42:25 часа цитат | |||
Потребител
|
Това беше.Липсваше ни това, което толкова много желаех...КЪСМЕТ.Господи колко мъка има по земята... |
|||
|
||||
| Forest_fan | Публикувано на: Вторник, 17 май 2011г. 08:02:42 часа цитат | |||
Потребител
|
Не само късмет ни липсваше снощи, макар че поне една от многото греди да беше влязла нещата можеха да се развият и в друга посока. Шокиращо слабо представяне в отбрана през първото полувреме. Нападателите на Суонзи си правеха каквото си поискат и на практика никой не им пречеше. Няма какво да се залъгваме, отбора в този му вид не е готов за Висшата лига и тези плейофи са максималното, което можеше да се изстиска от момчетата. Надявам се на добра лятна селекция, но тя ще зависи много от това, кои ще напуснат и може би най-вече от настроението на президента и хората от борда.
Били Дейвис със сигурност направи грешки, но поне на този етап по-добър едва ли ще намерим (Мартин О`Нийл едва ли ще се съгласи да си губи времето в Чемпиъншип) и е най-добре да му се даде възможност да продължи да работи с момчетата и най-вече да му се осигури достатъчно качество, за да прескочи тези проклети плейофи.
Догодина се очертава доста здрав сезон в Чемпиъншип, така че емоции няма да ни липсват, дано положителните да са повече :) |
|||
|
||||
| sarafino | Публикувано на: Вторник, 17 май 2011г. 08:26:42 часа цитат | |||
Потребител
|
Наистина защитата не бе на ниво, но когато нямаш алтернатива това е максимума. Наистина нямаме отбор във ВЛ. Поне не такъв, който да е конкурентен. Лятото много неща трябва да се случат ако искаме тия 2 години в, които градим този отбор да не отидат на вятъра.Пък и нали борда все се бие в гърдите че това била 3 годишна програма.Да видим.БД направи грешки, но не мисля че той е причината за отпадането.Той е най-доброто в момента което имаме.Сега нека отборът си почине, а и ние от него.Ще следим какво става лятото.Сезонът наистина ще бъде здрав с много конкуренти за призовите места.Дано не се окажем в един момент в борбата за оцеляване, но това времето ще покаже. |
|||
|
||||
| Forest_fan | Публикувано на: Сряда, 17 авг 2011г. 23:53:51 часа цитат | |||
Потребител
|
Видео от победата над Нотс Каунти : http://www.youtube.com/watch?v=u_8xRbKjyu0 или тук с малко по-добро качество http://www.youtube.com/watch?v=qXe2ZzTleFs&feature=related
Видео от победата над Донкастър : http://www.youtube.com/watch?v=4WZHchbYlc4&feature=youtu.be |
|||
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)