| Автор | Съобщение | |||
| Mystnt | Публикувано на: Вторник, 10 авг 2010г. 14:22:17 часа цитат | |||
Потребител
|
Здравейте,някой може ли да помогне от къде мога да купя екип на отбора ако не е от този то поне от някой от предишните сезони...имам шалове и екипи,но още от времето във Висшата Лига...без значение дали става въпрос за конкретен магазин или онлайн сайт... | |||
|
||||
| batty | Публикувано на: Вторник, 10 авг 2010г. 14:30:17 часа цитат | |||
Потребител
|
Ebay.co.uk Иска регистрация, настройка на местоживеене, за да видиш дали продавача праща до България и наличието на регистрация в Paypal. Без да прозвучи като реклама, но това е мястото. Вече 4-5 години пазарувам само от там. Ще ти пусна линк. http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_nkw=leeds%20united%20shirt&_trksid=m194&ssPageName=STRK:MEFSRCHX:SRCH |
|||
|
||||
| Obi-Wan Kenobi | Публикувано на: Вторник, 10 авг 2010г. 14:31:46 часа цитат | |||
Потребител
|
Здрасти братле, отдавна не съм те засичал тук, радвам се, че пак се появяваш! Ако имаш предвид само фланелка виж тук: http://sports-memorabilia.shop.ebay.co.uk/Football-Shirts-/53597/i.html?_nkw=leeds+united&_catref=1&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m282 Ако ти трябва цял екип, мисля че само от официалния онлайн магазин, макар че и в ибей може да се сглоби !Поздрави и влизай по-често! |
|||
|
||||
| Mystnt | Публикувано на: Вторник, 10 авг 2010г. 14:41:23 часа цитат | |||
Потребител
|
Тук съм,вече няма да бягам :) ...обратно на темата,само горната част от екипа ще свърши работа...още на първия мач от за Каменицата се случи това : [IMG]http://a.imageshack.us/img63/7178/dsc01173zf.jpg[/img] Uploaded with ImageShack.us А горе-долу колко излизат разходите за път от ebay ? |
|||
|
||||
| batty | Публикувано на: Вторник, 10 авг 2010г. 14:45:37 часа цитат | |||
Потребител
|
В онлайн шопа на Лийдс са 10 паунда до покупка до 50 паунда или нещо такова. Общо взето е много и си струва само ако купуваш и други неща и се спестиш за тях пощата. В Ебау е различно. От 3 до 7 даунда до България. От около една година разходите се вдигнаха, защото много от колетите изчезват в нашите пощи и много продавачи и купувачи си изпатиха. Препоръчаният пакет е около 7 паунда средно. Има продавачи пускат налка цена на екипа, но надуват пощата за да си гарантират минимална печалба. |
|||
|
||||
| batty | Публикувано на: Вторник, 10 авг 2010г. 14:54:08 часа цитат | |||
Потребител
|
Екипът с който си на снимката ми е един от любимите. Тази серия са го правили повечето в Англия. В момента всичко живо си прави екипите в Китай, Малайзия, Португалия, Мароко и България. Интересна случка. До преди седмица си бях В България и занесох на едно аверче екип на Евъртън. Взех го човек от Англия от Евау. На етикета пишеше - маде и Булгериън. Нащи ги шият във Варна в бившия завод "Дружба". Аверчето живее на една чурка разстояние от завода. ![]() Та за твоя екип, много е як като изработка. Тази серия са със някакъв чип с фабричен номер. Сегашният шивач на Лийдс не ме кефи много. Мечтая си един ден отново да играем с UMBRO. Това са екипите. |
|||
|
||||
| ivan123 | Публикувано на: Събота, 14 авг 2010г. 09:53:28 часа цитат | |||
Потребител
|
абе момчета порачах си фланелка от сайта на лийдс уж всичко беше точно изпратиха ми имел че фланелката ще баде изпратена до 10 дни трябваше на 3-ти да е престигнала сега сме 14 няма фланелка даже им писах никакав отговор . някой порачвал ли си е артикули и други неща от сайта им ? и ако можете да ми дадете малко информация . БЛАГОДАРЯ предварително |
|||
|
||||
| kramany | Публикувано на: Събота, 14 авг 2010г. 10:57:55 часа цитат | |||
Потребител
|
какъв адрес си дал за получаване аз пробвах да се регна ама не БГ никъде не видях????освен ако живееш в чужбина !!! |
|||
|
||||
| batty | Публикувано на: Събота, 14 авг 2010г. 11:14:32 часа цитат | |||
Потребител
|
Чакал съм до 3 седмици за колет от клуба /до Германия/. Ако стане фал, причината ще е в пощите у нас. Затова онези пускат колета винаги препоръчан и искат поне 10 паунда за пощенски разходи. Много пипат в нашите пощи. Ако ще си купувате екипи от новите, не бързайте. След коледа ще ги пуснат на промоция. Синият ще го намалят поне с 10 паунда. |
|||
|
||||
| ivan123 | Публикувано на: Събота, 14 авг 2010г. 11:35:59 часа цитат | |||
Потребител
|
мина доста време ходих да проверя казаха ми че не е пристигнала . освен да проверявам по често.дано да е получа . и аз сам слушал че барат тия негодници. | |||
|
||||
| ozzy | Публикувано на: Събота, 14 авг 2010г. 12:09:33 часа цитат | |||
Потребител
|
Opitvam se ot 1 4as da ti izpratja snimki na njakolko fanelki i 6orti nestava uvedomih moderatorite ako problema e u mene da pomognat,a za pora4ka ot online shop LEEDS gledai greskata v BG u tjah njama greska.Predpolagam 4e si platil s karta i si im napisal pravilno koda ot zadnata strana na kartata? |
|||
|
||||
| ivan123 | Публикувано на: Събота, 14 авг 2010г. 12:14:28 часа цитат | |||
Потребител
|
да всичко беше точно . испртиха ми имейл . всичко беше точно .значи тука е проблема . а аз се скасах да им пиша имейли и така неми писаха . в понеделник ще ида да проверя пак . | |||
|
||||
| ivan123 | Публикувано на: Събота, 14 авг 2010г. 12:27:30 часа цитат | |||
Потребител
|
а какво трябва да направя ? да хода да питам всеки ден ли или да вдигна един скандал |
|||
|
||||
| Strastomir | Публикувано на: Събота, 14 авг 2010г. 13:44:27 часа цитат | |||
Потребител
|
Няма да постигнеш ако отидеш да се караш с тях. Може да има известно забавяне от наша страна, ако не е това просто някой ти я краднал ! На мен лично са ми изчезвали неща, но не съм порачвал от официялният сайт, а от ebay. |
|||
|
||||
| ivan123 | Публикувано на: Събота, 14 авг 2010г. 14:36:59 часа цитат | |||
Потребител
|
ами сега проверих в картатаи разбрах че сам олегнал сас 67 лв. а най лошото е че фланелка няма . незнам какво да правя .значи е испратена ама някаде се е изгубила по трасето . умрях от кеф когато разбрах че ще ми е пратат . |
|||
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)