| Автор | Съобщение | |||
| ivan123 | Публикувано на: Вторник, 24 авг 2010г. 23:59:32 часа цитат | |||
Потребител
|
много съм ядосан за некоректната работа от сайта на лийдс даже неми отварнахана на нито 1 имейл.а имам познати са си порачвали на Ливърпул и сам и били доставяни . някои неси варшат работата даже несе интересуват |
|||
|
||||
| batty | Публикувано на: Сряда, 25 авг 2010г. 00:24:28 часа цитат | |||
Потребител
|
Проблемът не е в клуба, а в "Български пощи" и при тарикатите, които не се научиха да живеят в общество, а живеят като Хан Аспарух на кон и се прехранват с кокошки и йордечки от чужди дворове. Имах този проблем с наще пощи над 15 години. Накрая ми писна и емигрирах. От тогава вече 10 години нямам проблем с пощите и поръчки от къдито и да е. Дори от Хон Конг идват за 3 дни. И никой не пита, ма в пакета екип ли има, кокошка или йордек. ![]() |
|||
|
||||
| ivan123 | Публикувано на: Събота, 28 авг 2010г. 12:01:35 часа цитат | |||
Потребител
|
върнаха ми парите . и май неса пращали никаква фланекка .мотахаме 1 месец и накрая ми варнаха парите .много сам разочарован от онлайн магазинат им . ако някой може да ми помогне да си купя някаква фланелка на лийдс ще сам му много благодарен | |||
|
||||
| Strastomir | Публикувано на: Събота, 28 авг 2010г. 18:53:10 часа цитат | |||
Потребител
|
Прати ми на лично съобщение скайпа си ! |
|||
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)