Влез   |  Регистрация   |  Забравена парола   |  Потребители
Отиди на страница 1, 2
Автор Съобщение
Николай Публикувано на: Петък, 20 авг 2010г. 21:29:38 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 16.05.2008 Мнения: 2387 Сега с Edisan започваме да оправяме другият сайт.Достъпът до форума ще ви е спрян,за да можем да го направим както трябва - с повече секции,раздели,за да е по-удобно!
Профил Лично съобщение
TeoBoy Публикувано на: Петък, 20 авг 2010г. 21:37:02 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 20.11.2010 Мнения: 218
...и все пак,ще ми е мъчно за форума
Профил Лично съобщение
Николай Публикувано на: Събота, 21 авг 2010г. 01:20:37 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 16.05.2008 Мнения: 2387 Новият форум в другият сайт вече е пуснат и е готов може би на 95%.Нека всеки го разгледа обстойно и прочете правила в темата за правила,нека всеки се чувства свободен да предлага каквото и да е за подобряването на изгледа и функционирането на сайта,ще направим каквото можем,за да се чувстваме у дома си.Както писах и там тук прекарахме незабравими мигове - 2 загубени плейофа и 1 инфарктна промоция.Тук се събрахме всички,които сме в момента.Аз лично никога няма да забравя това място и дори имам причини да продължавам да го посещавам,но приканвам всеки фен на Лийдс от този форум да си направи регистрация в другият сайт.

http://leedsunitedbg.com/

Това е линка към сайта.Още не е готов на 100% и има доста работа.Форумът е почти готов,така че вече може да се пише.А дизайна и другите работи ще ги изграждаме постепено.Всеки ще може да помага с каквото може,ако изяви желание - ще му дадем поле за изява.

Благодарности на Edisan,че създаде този сайт и ни позволи да поставим основите на нашият нов дом,домът на българските фенове на Лийдс Юнайтед! 
Профил Лично съобщение
batty Публикувано на: Събота, 21 авг 2010г. 08:54:25 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 21.04.2008 Мнения: 1703 Супер работа сте свършили момчета.

Аз имам някакъв линк са сайт в който можем да популяризираме сайта си. Тези дни съм на работа, но като съм по-свободен ще се опитам.
Профил Тарабасландия Лично съобщение
lorimer Публикувано на: Събота, 21 авг 2010г. 09:17:52 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 26.05.2008 Мнения: 1719 МОЙТЕ АДМИРАЦИИ И ПОЗДРАВЛЕНИЯ КЪМ НОВАТА ВЪЛНА ФЕНОВЕ НА ЛИЙДС В БЪЛГАРИЯ.
ДЕЙСТВИТЕЛНО ПРАВИТЕ УСПЕШНИ ОПИТИ, НО Е НАЙ-ВАЖНОТО, ЧЕ ВСИЧКО СЕ ПРАВИ С МНОГО ЛЮБОВ, КОЕТО Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА УСПЕХ.
НИЕ ОТ ПО-СТАРОТО ПОКОЛЕНИЕ ФЕНОВЕ НА ЛИЙДС НЯМАХМЕ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЖИВЕЕМЕ В ДИНАМИЧЕН ТЕХНИЧЕСКИЯ ПРОГРЕС, ТАКА ЧЕ СЕГА МОЖЕ САМО ДА СЕ РАДВАМЕ НА ВАШАТА РАБОТА И РЕЗУЛТАТИ.
И ТУК И ТАМ СЕ ЧУВСТВАМ КАТО У ДОМА СИ.МИСЛЯ СИ ЧЕ Е ТАКА И С БАТИ, ФРАНСИС, ОЗИ И ТАКА.
ЩЕ ПОМАГАМЕ С КАКВОТО МОЖЕМ.

ЩЕ ВИ НАГЛЕЖДАМЕ ДА НЕ ДОПУСКАТЕ ГРЕШКИ.

Профил leedsfan@abv.bg Лично съобщение
nickleeds Публикувано на: Понеделник, 23 авг 2010г. 09:27:23 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 03.08.2010 Мнения: 34 И десет сайта да има много по важно е на сбирките колко сме.
Профил Лично съобщение
Forest_fan Публикувано на: Понеделник, 23 авг 2010г. 11:10:30 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 18.09.2006 Мнения: 2600 Съжалявам, че напускате, най-малкото защото вие придавахте завиден колорит на форума!
Профил Лично съобщение
nickleeds Публикувано на: Понеделник, 23 авг 2010г. 11:18:47 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 03.08.2010 Мнения: 34 В този сайт винаги ще има фенове на Лийдс най малкото защото тук е дадено началото на нещо наистина голямо.
Профил Лично съобщение
Obi-Wan Kenobi Публикувано на: Вторник, 24 авг 2010г. 11:44:20 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 29.11.2010 Мнения: 1414
Цитат:

И десет сайта да има много по важно е на сбирките колко сме.

Цитат:

В този сайт винаги ще има фенове на Лийдс най малкото защото тук е дадено началото на нещо наистина голямо.

Абсолютно съм съгласен с тебе Ники!!! Ще пиша и в новия сайт, но ще се опитвам да поддържам и този форум, когато имам време, защото той винаги ще си ми бъде на сърцето, а и защото тук беше поставено началото!!!
Профил Лично съобщение
ZeppeR Публикувано на: Вторник, 24 авг 2010г. 12:39:12 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 22.09.2006 Мнения: 3537
Цитат:

Съжалявам, че напускате, най-малкото защото вие придавахте завиден колорит на форума!

И аз така... честно казано не знам защо го правят, форумът тук е супер, до колкото знам сега го преработват и отново ще направят цветовете 'по желание на клиента'. Сайт трябва да има, но форумът тук е разработен. В крайна сметка те решават (така като гледам са решили 3-4 души).
Профил http://pmlunited.com zepper@abv.bg Лично съобщение
nickleeds Публикувано на: Четвъртък, 26 авг 2010г. 12:05:25 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 03.08.2010 Мнения: 34 Obi за вярата винаги има време.А човек е там където го тегли сърцето.За нас Лийдс е и двете-вярност и любов...Лийдс е начин на живот,ежедневие изобщо всичко каквото се сетиш.
Профил Лично съобщение
Strastomir Публикувано на: Четвъртък, 26 авг 2010г. 12:14:26 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 18.11.2010 Мнения: 1047
Цитат:

Obi за вярата винаги има време.А човек е там където го тегли сърцето.За нас Лийдс е и двете-вярност и любов...Лийдс е начин на живот,ежедневие изобщо всичко каквото се сетиш.

Ники регна ли се в другият сайт и с какво име ? 
Профил Лично съобщение
nickleeds Публикувано на: Четвъртък, 26 авг 2010г. 13:54:30 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 03.08.2010 Мнения: 34 Естествено SERVICE САМО НЕМОГА ДА РАЗБЕРА КАКЪВ Е ТОЯ ЖАБОК С КАЛАШНИК
Профил Лично съобщение
Николай Публикувано на: Четвъртък, 26 авг 2010г. 14:36:54 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 16.05.2008 Мнения: 2387
Цитат:

Естествено SERVICE САМО НЕМОГА ДА РАЗБЕРА КАКЪВ Е ТОЯ ЖАБОК С КАЛАШНИК

Що бе виж къв е култов! 
Профил Лично съобщение
Strastomir Публикувано на: Четвъртък, 26 авг 2010г. 15:32:52 часа цитат
offlineoffline Потребител   Аватар Регистриран на: 18.11.2010 Мнения: 1047
Цитат:

Цитат:

Естествено SERVICE САМО НЕМОГА ДА РАЗБЕРА КАКЪВ Е ТОЯ ЖАБОК С КАЛАШНИК