| Автор | Съобщение | |||
| Николай | Публикувано на: Петък, 20 авг 2010г. 21:29:38 часа цитат | |||
Потребител
|
Сега с Edisan започваме да оправяме другият сайт.Достъпът до форума ще ви е спрян,за да можем да го направим както трябва - с повече секции,раздели,за да е по-удобно! | |||
|
||||
| TeoBoy | Публикувано на: Петък, 20 авг 2010г. 21:37:02 часа цитат | |||
Потребител
|
![]() ...и все пак,ще ми е мъчно за форума |
|||
|
||||
| Николай | Публикувано на: Събота, 21 авг 2010г. 01:20:37 часа цитат | |||
Потребител
|
Новият форум в другият сайт вече е пуснат и е готов може би на 95%.Нека всеки го разгледа обстойно и прочете правила в темата за правила,нека всеки се чувства свободен да предлага каквото и да е за подобряването на изгледа и функционирането на сайта,ще направим каквото можем,за да се чувстваме у дома си.Както писах и там тук прекарахме незабравими мигове - 2 загубени плейофа и 1 инфарктна промоция.Тук се събрахме всички,които сме в момента.Аз лично никога няма да забравя това място и дори имам причини да продължавам да го посещавам,но приканвам всеки фен на Лийдс от този форум да си направи регистрация в другият сайт. http://leedsunitedbg.com/ Това е линка към сайта.Още не е готов на 100% и има доста работа.Форумът е почти готов,така че вече може да се пише.А дизайна и другите работи ще ги изграждаме постепено.Всеки ще може да помага с каквото може,ако изяви желание - ще му дадем поле за изява. Благодарности на Edisan,че създаде този сайт и ни позволи да поставим основите на нашият нов дом,домът на българските фенове на Лийдс Юнайтед! |
|||
|
||||
| batty | Публикувано на: Събота, 21 авг 2010г. 08:54:25 часа цитат | |||
Потребител
|
Супер работа сте свършили момчета. ![]() Аз имам някакъв линк са сайт в който можем да популяризираме сайта си. Тези дни съм на работа, но като съм по-свободен ще се опитам. |
|||
|
||||
| lorimer | Публикувано на: Събота, 21 авг 2010г. 09:17:52 часа цитат | |||
Потребител
|
МОЙТЕ АДМИРАЦИИ И ПОЗДРАВЛЕНИЯ КЪМ НОВАТА ВЪЛНА ФЕНОВЕ НА ЛИЙДС В БЪЛГАРИЯ. ДЕЙСТВИТЕЛНО ПРАВИТЕ УСПЕШНИ ОПИТИ, НО Е НАЙ-ВАЖНОТО, ЧЕ ВСИЧКО СЕ ПРАВИ С МНОГО ЛЮБОВ, КОЕТО Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА УСПЕХ. НИЕ ОТ ПО-СТАРОТО ПОКОЛЕНИЕ ФЕНОВЕ НА ЛИЙДС НЯМАХМЕ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЖИВЕЕМЕ В ДИНАМИЧЕН ТЕХНИЧЕСКИЯ ПРОГРЕС, ТАКА ЧЕ СЕГА МОЖЕ САМО ДА СЕ РАДВАМЕ НА ВАШАТА РАБОТА И РЕЗУЛТАТИ. И ТУК И ТАМ СЕ ЧУВСТВАМ КАТО У ДОМА СИ.МИСЛЯ СИ ЧЕ Е ТАКА И С БАТИ, ФРАНСИС, ОЗИ И ТАКА. ЩЕ ПОМАГАМЕ С КАКВОТО МОЖЕМ. ЩЕ ВИ НАГЛЕЖДАМЕ ДА НЕ ДОПУСКАТЕ ГРЕШКИ. ![]() |
|||
|
||||
| nickleeds | Публикувано на: Понеделник, 23 авг 2010г. 09:27:23 часа цитат | |||
Потребител
|
И десет сайта да има много по важно е на сбирките колко сме. | |||
|
||||
| Forest_fan | Публикувано на: Понеделник, 23 авг 2010г. 11:10:30 часа цитат | |||
Потребител
|
Съжалявам, че напускате, най-малкото защото вие придавахте завиден колорит на форума! | |||
|
||||
| nickleeds | Публикувано на: Понеделник, 23 авг 2010г. 11:18:47 часа цитат | |||
Потребител
|
В този сайт винаги ще има фенове на Лийдс най малкото защото тук е дадено началото на нещо наистина голямо. | |||
|
||||
| Obi-Wan Kenobi | Публикувано на: Вторник, 24 авг 2010г. 11:44:20 часа цитат | |||
Потребител
|
Абсолютно съм съгласен с тебе Ники!!! Ще пиша и в новия сайт, но ще се опитвам да поддържам и този форум, когато имам време, защото той винаги ще си ми бъде на сърцето, а и защото тук беше поставено началото!!! |
|||
|
||||
| ZeppeR | Публикувано на: Вторник, 24 авг 2010г. 12:39:12 часа цитат | |||
Потребител
|
И аз така... честно казано не знам защо го правят, форумът тук е супер, до колкото знам сега го преработват и отново ще направят цветовете 'по желание на клиента'. Сайт трябва да има, но форумът тук е разработен. В крайна сметка те решават (така като гледам са решили 3-4 души). |
|||
|
||||
| nickleeds | Публикувано на: Четвъртък, 26 авг 2010г. 12:05:25 часа цитат | |||
Потребител
|
Obi за вярата винаги има време.А човек е там където го тегли сърцето.За нас Лийдс е и двете-вярност и любов...Лийдс е начин на живот,ежедневие изобщо всичко каквото се сетиш. | |||
|
||||
| Strastomir | Публикувано на: Четвъртък, 26 авг 2010г. 12:14:26 часа цитат | |||
Потребител
|
Ники регна ли се в другият сайт и с какво име ? |
|||
|
||||
| nickleeds | Публикувано на: Четвъртък, 26 авг 2010г. 13:54:30 часа цитат | |||
Потребител
|
Естествено SERVICE САМО НЕМОГА ДА РАЗБЕРА КАКЪВ Е ТОЯ ЖАБОК С КАЛАШНИК | |||
|
||||
| Николай | Публикувано на: Четвъртък, 26 авг 2010г. 14:36:54 часа цитат | |||
Потребител
|
Що бе виж къв е култов! |
|||
|
||||
| Strastomir | Публикувано на: Четвъртък, 26 авг 2010г. 15:32:52 часа цитат | |||
Потребител
|
Е па тва е Ал Капоне Кърмитоне !!! |
|||
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)