| Автор | Съобщение | |||
| lorimer | Публикувано на: Вторник, 28 сеп 2010г. 23:51:05 часа цитат | |||
Потребител
|
СМЯТАМ ЧЕ НАИСТИНА ТОЗИ РАЗВОЙ НА МАЧА Е НЕВЕРОЯТЕН И РЯДКО СРЕЩАН. ЗАТОВА И МИСЛЯ ЧЕ НЕ Е ПОВОД ЗА ЯД.ЗАГУБА С ЕДИН ГОЛ РАЗЛИКА ЩЕШЕ ДА МЕ Е ЯД, И ДА ПРАВЯ РАЗНИ АНАЛИЗИ ЗА ТОВА КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО И Т.Н. СЕГА ПРОСТО МИ Е ВЕСЕЛО.В КРАЙНА СМЕТКА НЯМА ДА ДОЖИВЕЯ НЕЩО ПОДОБНО. ТОВА СЕ СЛУЧВА НА 100 ГОДИНИ ЕДИН ПЪТ. ДА ВОДИШ КАТО ДОМАКИН С 4-1 И ДА ЗАГУБИШ С 6-4 КАКВО ДА МИСЛЯ ДРУГО ОСВЕН ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМ ЧЕ СЪМ БИЛ СВИДЕТЕЛ НА НЕЩО ПОДОБНО. |
|||
|
||||
| Viduka | Публикувано на: Вторник, 28 сеп 2010г. 23:52:18 часа цитат | |||
Потребител
|
Моля без прогнози след днешния двубой.И в Холивуд нямат по-добър сценарии за филм от този на Еланд Роуд. |
|||
|
||||
| polyfabrikat | Публикувано на: Вторник, 28 сеп 2010г. 23:52:41 часа цитат | |||
Потребител
|
РЕАЛНО ВИЖДАМ 0, МЕГА КРИЗА, И ОСТАВКИ!!! А СЪМ ОПТИМИСТ, ПУ ДУПЕ ДА МИ Е ЕКО.......... |
|||
|
||||
| lorimer | Публикувано на: Вторник, 28 сеп 2010г. 23:54:13 часа цитат | |||
Потребител
|
АЗ СЪМ НАЙ-КРИТИЧНИЯ И ЖЛЪЧЕН ОТ ВАС ЩО СЕ КАСАЕ ЗА ИГРАТА НА ЛИЙДС. СМЯТАМ ЧЕ ЛИЙДС СА НА ПРАВ ПЪТ И АКО ЗАЩИТАТА СЕ ЗАЗДРАВИ КОЕТО ЩЕ СТАНЕ ДО МЕСЕЦ, НЯМА ДА ЗАГУБИМЕ МАЧ. АЗ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ТВЪРДЯ ЧЕ ЛИЙДС ИМА ПОТЕНЦИАЛА ДА ИГРАЕ В ПЛЕЙОФИ.КОНКУРЕНЦИЯТА Е СТРАШНО СЛАБА. |
|||
|
||||
| lorimer | Публикувано на: Вторник, 28 сеп 2010г. 23:55:35 часа цитат | |||
Потребител
|
ЕТО И КПР СЕ ИЗДЪНИХА С 0-0 СРЕЩУ МИЛУОЛ. ГЛЕДАЙТЕ ПО-СПОКОЙНО НА СЛУЧВАЩОТО СЕ. |
|||
|
||||
| polyfabrikat | Публикувано на: Вторник, 28 сеп 2010г. 23:57:49 часа цитат | |||
Потребител
|
абе има и нещо такова лор, но някакси това чувство в което искам да се напия да бях на дискотека или да съм някъде другъде в този момент и да не бях гледал мача ме кара да съжалявам, че го направих. абе имам един въпрос кво става нещо делим ли се, едни пишат тук, труги там, казвайте ако трябва никъде да не пиша, че нещо се чувствам гузен и не разбирам нищо. Та ако може да ви помоля някой да ме светне какво става, че ми се вижда мако несериозно това което правим. и извинявайте ако съм обидил или ще обидя някой, дойде ми в повечеко. благодаря ви за отговора! |
|||
|
||||
| Strastomir | Публикувано на: Вторник, 28 сеп 2010г. 23:59:42 часа цитат | |||
Потребител
|
Polyfabrikat, случи се така просто в началото на мача , онзи форум на мен и други не се отваряше и започнахме да пишем тук и решихме да довършим мача. Иначе за напред сме си в новият форум, това бе просто инцидент !!! | |||
|
||||
| polyfabrikat | Публикувано на: Сряда, 29 сеп 2010г. 00:01:07 часа цитат | |||
Потребител
|
Да благодаря ти Сървис, просто искам да сме всички заедно, това е цялата работа. |
|||
|
||||
| lorimer | Публикувано на: Сряда, 29 сеп 2010г. 00:02:17 часа цитат | |||
Потребител
|
АМИ ОНЗИ ФОРУМ НЕ СЕ ОТВАРЯШЕ И ЗАТОВА СПОНТАННО ЕДИН ПО ЕДИН СЕ СЪБРАХМЕ ТУК. НЕ СЕ ДЕЛИМ, АЗ ИМАХ ПРОБЛЕМИ С ВЛИЗАНЕТО В САЙТА. ДАЖЕ ПИСАХ ДВА ЧАСА ПРЕДИ МАЧА |
|||
|
||||
| lorimer | Публикувано на: Сряда, 29 сеп 2010г. 00:03:55 часа цитат | |||
Потребител
|
НИЕ БЯХМЕ ТУК ЗАЕДНО, СЕГА СМЕ НА ДРУГОТО МЯСТО ЗАЕДНО, ВИНАГИ ЩЕ СМЕ ЗАЕДНО. НИЕ СМЕ ФЕНОВЕ НА ЛИЙДС ЮНАЙТЕД |
|||
|
||||
| najee | Публикувано на: Сряда, 29 сеп 2010г. 00:04:56 часа цитат | |||
Потребител
|
кога ще се върне киснорбо? |
|||
|
||||
| lorimer | Публикувано на: Сряда, 29 сеп 2010г. 00:05:53 часа цитат | |||
Потребител
|
ОК ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ НА ВСИЧКИ. УТРЕ ЩЕ ПИША В ДРУГИЯ ФОРУМ. ЧУВСТВОТО У МЕН СЛЕД ТОЗИ МАЧ Е МНОГО РАЗЛИЧНО, НЕ СЕ ЯДОСВАМ ВЪПРЕКИ ЗАГУБАТА, НАИСТИНА МИ Е ВЕСЕЛО СЛЕД ТОЗИ МАЧ, НЕ ЗНАМ ТОЧНО ЗАЩО, НО Е ТАКА. |
|||
|
||||
| lorimer | Публикувано на: Сряда, 29 сеп 2010г. 00:07:37 часа цитат | |||
Потребител
|
КЪМ НАЧАЛОТО НА НОЕМВРИ. НО ПРОБЛЕМА С КИСНОРБО Е ДРУГ. ИЗТИЧА МУ ДОГОВОРА, ГРАЙСЪН СЕ ПРОЯВИ КАТО ГАДИНА И КАЗА ЧЕ ЩЕ ГО ПОДНОВИ АКО КИСНОРБО СЕ ДОКАЖЕ, ИНАЧЕ ДА СИ ТЪРСИ ДРУГ ОТБОР. СПОРЕД МЕН ГРАЙСЪН ВЗИМА ЗАБРАНЕНИ ВЕЩЕСТВА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ |
|||
|
||||
| polyfabrikat | Публикувано на: Сряда, 29 сеп 2010г. 00:09:54 часа цитат | |||
Потребител
|
Благодаря Лор, извинявайте но май , май наистина ми дойде повечко... не мога да се оправдавам с това защото на всички ни дойде в повече, но много се скосих на отбора, много. Извинявайте момчета! Утре очаквам, Грейсън да излезне и да каже като мъж, да аз съм виновен... и прочие, не може да си позволи и тези момчета да нагруби, едните ги нагруби вече. Направи ли го и с тези, после саите играчи ще му направят номер. Така, че очаквам като мъж да поеме вината, а не пак, ми те момчетатааа... някой трябва да се представят по-добреее... и др. и др. и др. Да видим, настана много деликатен момент! |
|||
|
||||
| batty | Публикувано на: Петък, 01 окт 2010г. 12:55:30 часа цитат | |||
Потребител
|
Яка софра! Камерен, но здрав състав. Един ден трябва да се съберем всички. |
|||
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)