| Автор | Съобщение | |||
| Forest_fan | Публикувано на: Вторник, 13 сеп 2011г. 20:50:35 часа цитат | |||
Потребител
|
За съжаление този сезон нямам възможност да се заема с организацията (може би догодина ще мога). |
|||
|
||||
| Явор | Публикувано на: Сряда, 14 сеп 2011г. 13:57:00 часа цитат | |||
Потребител
|
Ние си пишем тука и се чудим,дали ще има игра тоя сезон,но админа не благоволява да напише 1 единствен пост,за да ни каже. |
|||
|
||||
| FenZona | Публикувано на: Сряда, 14 сеп 2011г. 17:18:14 часа цитат | |||
Администратор
|
Другата седмица ще пусна последен контролен кръг със всички налични отбори и които отбори пуснат ще започнат първенството. Ще трябва да смесваме отбори с активни играчи от неактивни отбори. Извинявам се че не съм писал, но съм отпуска и не влизам редовно. |
|||
|
Ако имате каквито и да е проблеми пишете тук или се свържете с мен на: skype: miti-sfc email: mitko@auto3p-bg.com | |||
| Явор | Публикувано на: Неделя, 16 окт 2011г. 01:01:49 часа цитат | |||
Потребител
|
В крайна сметка ще има ли игра този сезон или не? |
|||
|
||||
| Владимир | Публикувано на: Четвъртък, 20 окт 2011г. 00:18:24 часа цитат | |||
Потребител
|
То е ясно,че няма да има!Беше ясно,още когато завършихме миналия сезон! Беше хубаво,съжалявам че нещата не са по друг начин,играта е страхотна,но няма да я бъде....този сезон със сигурност! |
|||
|
Elite Eagle: а няма да е лошо батак да почне да си пуска прогнозите преди 00.00 ч. Срещу нас направи същото. | |||
| Явор | Публикувано на: Неделя, 23 окт 2011г. 17:35:42 часа цитат | |||
Потребител
|
Играта беше готина,нека почива в мир! |
|||
|
||||
| JEERI | Публикувано на: Вторник, 01 ное 2011г. 00:44:56 часа цитат | |||
Потребител
|
Nie stanahme shampioni i BFS izpadna v kolaps |
|||
|
и един отбор е на света жълто черния 1912 |
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)