| Автор | Съобщение | |||
| Keanu | Публикувано на: Събота, 11 фев 2012г. 18:34:45 часа цитат | |||
Потребител
|
Браво момчета! Супер мач сте направили! Върнахме им го за миналия път :) |
|||
|
||||
| S KOKO | Публикувано на: Събота, 11 фев 2012г. 19:34:59 часа цитат | |||
Потребител
|
Браво и от мен! Много се радвам |
|||
|
||||
| Nikola TudJaroV | Публикувано на: Събота, 11 фев 2012г. 21:29:51 часа цитат | |||
Потребител
|
Цепкааааааааааааааай :> Браво момичета. Чакаме подробности Ницки !!! |
|||
|
||||
| Zdravetza | Публикувано на: Събота, 11 фев 2012г. 23:26:47 часа цитат | |||
Потребител
|
Не знам защо се бавят подробностите. Може някой да е решил, че е редно аз да ги съобщя и мисля да го направя. Сега ми е паднало да се похваля. 2:2 в редовното, като Денката изравни в последната възможна секунда. След това занесоха топката до центъра и Шопов свири края. Стигна се до дузпи. Имаше голям дебат кой да пази. Бобката поиска и аз се съгласих. След като няколко пъти ситуацията се обръщаше на 180 градуса се реши аз да си пазя. Междудругото пропуснах да кажа че при 2:1 им отмениха гол за 3:1 и всичко свършваше. Едно от техните момчета ме беше преодолял и си я вкарваше, но като мина покрай мен зверски ми настъпи ръката - още ме боли. Може би обаче късмет, че ме натъпи щото иначе Шопов нямаше да има основание да даде фал. И така при дузпите бихме с 6:5. Двата отбора изпълнихме по 9 дузпи. Те изпуснаха 4 (2 пъти удариха горната греда и аз 2 пъти спасих). Ние изпуснахме три - не помня кой изпусна. Помня само че единия ни пропуск беше удар в страничната греда, а другите две техния вратар ги хвана. От нашите изпълнители не помня кой кво направи. Мисля, че Ники изпусна. А, помня и че Кирето вкара неговата дузпа много тарикатски. Те биеха първи дузпите и преди петото им изпълнение ни водеха 3:2. Абе с две думи вкараха ли петата си дузпа всичко свършваше и нашата последна ставаше безпредметна. Тогава обаче на сцената излезе моя милост и парирах П.С. - За да може неприсъствалите на това зрелище да си представят по-точно събитията - дузпите се биха на вратата откъм стадион "Васил Левски" Последно редактирано от Zdravetza на 12 фев 2012г. 17:07:54 часа |
|||
|
||||
| kiril | Публикувано на: Неделя, 12 фев 2012г. 12:44:40 часа цитат | |||
Потребител
|
Батко , ако и аз толкова си разбирах от работата (статистиката и анализи), щях да съм милионер !!! |
|||
|
||||
| Nicki | Публикувано на: Неделя, 12 фев 2012г. 18:02:04 часа цитат | |||
Потребител
|
От нас изпуснахме аз, Иво и Вельо... А героите са определено Здравко и Денката... Вярно имаше големи колебания кой да пази, още повече, че Здравеца получи контузия, но...Всичко е добре, когато свършва добре!!! |
|||
|
Професор, академик, член-кореспондент, доктор хонорис кауза БАТ ИЦО | |||
| balin | Публикувано на: Неделя, 12 фев 2012г. 19:23:54 часа цитат | |||
Потребител
|
искам да отдам заслуженото на бате ИВЧО койти ми изработи и двата гола !!! ЕВАЛА БАТЕ ИВЧО |
|||
|
||||
| ZeppeR | Публикувано на: Неделя, 12 фев 2012г. 23:34:14 часа цитат | |||
Потребител
|
Евала машини, така ме кефи..когато съперниците реват у форума:
Юнайтед 2-2 ПМЛ
Много обичам да чета такива наакани мнения. |
|||
|
||||
| I_against_I | Публикувано на: Понеделник, 13 фев 2012г. 09:49:15 часа цитат | |||
Потребител
|
Евала на Здравеца за дузпите и за дузпата Иначе цяло второ полувреме ги бяхме натикали в тяхната половина и те освен двата гола нямахе някакво голямо положение..... Да не забравяме, че ни отмених АБСОЛЮТНО чист гол на Райчин, като топката се удави в снежна преспа на гол линията......но гол имаше! За дузпите: 1Боби - гол 2Митак - гол 3Вельо - пропуск 4Райчин - гол 5Иво - пропуск 6Васе - гол 7Ники - пропуск 8Кире - гол 9 Здравец - гол Най-хубавато, че след гола на Здравеца имаше розово кълбо от хора пред вратата и Киряк |
|||
|
How deep do you believe? NIИ | |||
| Zdravetza | Публикувано на: Понеделник, 13 фев 2012г. 10:28:13 часа цитат | |||
Потребител
|
|
|||
|
||||
| balin | Публикувано на: Понеделник, 13 фев 2012г. 11:28:37 часа цитат | |||
Потребител
|
мда местата на Иво и Райчо са разменени иначе другото е ОК |
|||
|
||||
| I_against_I | Публикувано на: Понеделник, 13 фев 2012г. 19:48:05 часа цитат | |||
Потребител
|
Факт!
Идеята на горния ми пост беше друга....Иво, Вельо и Ники да не се правят на стреляни зайци, а да се хванат дружно и да посетят Билла за няколко нетъркалящи се шишета..... |
|||
|
How deep do you believe? NIИ | |||
| Keanu | Публикувано на: Вторник, 14 фев 2012г. 18:46:21 часа цитат | |||
Потребител
|
И на най-големите се случва (Баджо '94) |
|||
|
||||
| Nicki | Публикувано на: Сряда, 15 фев 2012г. 15:18:04 часа цитат | |||
Потребител
|
|
|||
|
Професор, академик, член-кореспондент, доктор хонорис кауза БАТ ИЦО |
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)