Гравирани дъски за мезета с надписи

Представяме ви новата ни категория персонализирани подаръци – Гравирана дъска за мезета с надписи. Това не е просто дървена дъска за рязане. Гравираната дъска за мезета с надпис е оригинален, персонален и най-важното практичен подарък. Дъската за рязане се използва ежедневно и подарена на любим човек, тя му носи радост всеки ден!

Дървени дъски с надпис

Гравираните дъски за мезета със забавни надписи са отличен подарък за приятели и близки, особено тези, които са запалени кулинари. Ако не можете да изберете дъска за мезета с готов дизайн и надпис, можете да поръчате по ваш избор дъска, като заявите конкретния надпис или дизайн, който искате да бъде гравиран на дъската за рязане. Препоръчваме надписите да са свързани с любими ястия или напитки на човека, който ще ползва дъската за рязане.

Ползите да избереш гравирана дъска за подарък

  • Освен предложените от нас готови дизайни можем да реализираме твоя идея за индувидуален проект
  • Подаряваш практичен подарък с послание от едната страна, а другата страна на дъската за рязане може да се използва ежедневно.
  • Гравираните дъски за мезета със забавни надписи, които предлагаме не са декоративни. Те са достатъчно големи и удобни за използване.
  • Имаш избор между 2 варианта при поръчка на гравирана дъска

     

    Размер на дъска с дупка 32.5 см / 19.5 см / 1.6 см

    Размер на дъска с дръжка 36 см / 17 см / 1.5 см

Дъските за рязане са изработени от естествен материал и поради това е възможно разминаване на цвета на надписа върху снимките и готовия продукт.

35.00 лв.