Подарък за баба – Персонализирани Подаръци за Всеки Повод

Търсите идеалния подарък за баба? В нашия онлайн магазин ще откриете разнообразие от персонализирани подаръци, които ще стоплят сърцето на всяка баба. В категорията “Подарък за баба” предлагаме специално подбрани продукти, които съчетават стил, качество и личен елемент, за да направят всеки момент незабравим.

Нашите предложения включват:

  • Тениски: Персонализирани тениски с мило послание или забавен надпис, които ще накарат баба да се усмихне всеки път, когато ги носи.
  • Чаши: Красиви и практични чаши с различни дизайни, включително снимки и текстове, които ще направят сутрешното кафе или чай още по-специални.
  • Фото рамки със снимки: Изберете уникална фото рамка, която да побере най-ценните спомени. Персонализираните рамки са перфектен начин да покажете любимите моменти с вашата баба.
  • Възглавници: Удобни и стилни възглавници с персонализирани послания или снимки, които ще добавят уют и топлина във всеки дом.

Всички продукти в тази категория са създадени с мисъл за специалните моменти, които споделяте с вашата баба. Открийте перфектния подарък за баба и я зарадвайте с нещо, което ще пази скъпите спомени и ще донесе усмивка на лицето ѝ всеки ден.

Поръчайте сега и направете празниците и специалните поводи още по-незабравими с нашите персонализирани подаръци за баба!

20.00 лв.
33.00 лв.
6.30 лв.

Възглавница със снимка

Възглавница с надпис На моята баба

33.00 лв.

Готварски престилки с надпис

Престилка с надпис Баба готви най-добре

30.00 лв.
20.00 лв.
25.00 лв.
20.00 лв.
35.00 лв.
33.00 лв.
33.00 лв.
35.00 лв.