Над 100 идеи за подарък за Виктория и Минчо (Св. Мина 11 ноември)

Тениски и подаръци за Виктория и Минчо от Фен зона

Свети Великомъченик Мина – Покровителят на Семейството и Брака

Всяка година, на 11 ноември, Православната църква с почит отбелязва паметта на Свети Великомъченик Мина – един от най-уважаваните светци в православието. Този ден не само засилва нашата вяра, но също така ни събира заедно, за да отдадем почит и да празнуваме заедно с тези, които носят името на този велик светец.

История на Свети Мина

Свети Мина е известен като един от великите християнски мъченици. Роден в Египет в трети век, той бил войник по време на римските императори, но отказал да отрече своята вяра и бил измъчван и накрая убит заради неотстъпчивостта си да защитава християнските си убеждения. Оттогава, той е бил обявен за светец и се смята, че защитава вярващите, дава сила и застъпничество за семейството и брака.

Кой празнува имен ден на 11 ноември

На деня, посветен на Свети Мина, множество имена намират своето духовно отражение и празнуват своя имен ден. Сред тях са Минчо, Мина, Минка, Виктор, Виктория, и всички имена, производни на тези. Всеки, който носи името на този свят войн или името, което символизира победа (както Виктор и Виктория означават “победител”), тържествува на тази дата.

Подаръци за Имен Ден от Фен Зона

Традицията да се даряват подаръци на имен ден е дълбоко вкоренена в нашата култура и е чудесен начин да покажем нашата обич и уважение към тези, които празнуват. Нашата фирма, “Фен Зона”, ви предлага специално подбрани подаръци за имен ден, които ще зарадват и най-претенциозния вкус.

Нашата колекция включва

  • Забавни персонализирани тениски за всяка възраст – от детски до дамски и мъжки модели,
  • Бебешки бодита, които добавят усмивка към специалния ден
  • Предлагаме и чаши със снимка, които могат да бъдат персонализирани с любими спомени или вдъхновяващи послания
  • Гравирани дъски за сервиране, които превръщат всяко събиране в истински празник

За по-нежния подарък, изберете нашите възглавнички и плюшени мечета, които могат да бъдат придружени с лично послание, или фото рамки, които са идеалният начин да запечатате спомените от именния ден. Всички наши продукти могат да бъдат адаптирани и украсени със снимки и надписи по желание на клиента, като по този начин всяко подаръче става уникално и лично.

Свети Мина ни напомня за силата на вярата и важността на семейството. Нека в този особен ден се обединим в молитва и благодарност, и да отдадем почит на тези, които носят имената, свързани с този благороден светец.

Помнете, “Фен Зона” е тук, за да ви помогне да намерите перфектния подарък за имен ден и да направите този празник топъл и незабравим.

За повече идеи и вдъхновение, посетете нашия уебсайт или ни пишете директно – ние сме тук, за да помогнем!

Пожелаваме ви весело празнуване на имен ден и благодатни моменти, изпълнени с радост и благословии!

Разгледай всички модели

Подаръци за имен ден - Виктория и Минчо

Разгледай всички модели