Афилейт партньорска програма на онлайн магазин ФЕН ЗОНА е безплатна и позволява на членовете й да получават приходи, чрез поставяне на линкове на техните уеб сайтове, социални мрежи, социални проофили, групи, които рекламират онлайн магазин ФЕН ЗОНА или определени продукти на онлайн магазин ФЕН ЗОНА. Всички поръчки направени от клиенти, които са кликнали на тези линкове ще генерират афилейт комисионна. Стандартната комисионна е 5%. Афилейт партньорска програма е отворена за всички с регистрирани фирми. Ако нямате регистрирана фирма и сте физическо лице, ФЕН ЗОНА ще ви изплаща комисионните чрез Граждански договор, който ще се сключи между вас и нас.

Афилейт партньорска програма

Трудно ли е да се печели от интернет чрез Афилейт партньорска програма?

Ако търсите някакъв вариант да започнете свой собствен бизнес, то несъмнено афилиейт маркетинга би бил подходящ за вас. Не ви е необходим голям първоначален капитал (даже никакъв капитал не ви е необходим) за да започнете, но за сметка на това има доста добър шанс да си докарвате съвсем прилични доходи.

Това, което ви е наистина нужно е да притежавате е:

  • Ваш собствен уеб сайт
  • Лична или фирмена страница в социална мрежа
  • Достъп до групи за продажби в ФБ или друга социална мрежа

Как работи Афилейт партньорска програма?

След направа на регистрация за Афилейт партньорска програма, започвате да генерирате връзки от нашия сайт на категории или конкретни продукти и да ги публикувате във ваш сайт, профил в социална мрежа или група за продажби/обяви. И така, когато посетител купи дадения продукт, вие получавате комисионна (това е определен % от стойността на продукта). Реално погледнато, най-сложното при афилиейт маркетинга е да се научите как генерирате линкове и да публикувате в сайтове, фейсбук страници и групи за продажби и оферти, защото колкото повече хора използват линка, толкова по-голяма е вероятността някой от тях да си купи въпросния продукт и вие да имате по голяма комисионна.

Как да изберем подходящ продукт или категория продукти?

Изборът на подходящ продукт, който да рекламирате, е много важен, ако възнамерявате сериозно да се занимавате със афилиейт маркетинг. Идеално би било, ако продуктът е с голямо търсене и малко предлагане. Естествено, това не винаги е възможно, но поне се насочвайте към такива пазарни ниши, където няма да имате голяма и “върла” конкуренция (поне докато сте начинаещи в този бизнес). Също така е важно и да имате някакви знания или поне интереси свързани с това, което ще рекламирате. Не забравяйте, че ще трябва да пишете интересни статии, да събирате информация, да коментирате във форуми, да работите по вашия сайт или профил в социалната мрежа,  като публикувате интересно съдържание и т.н. Всичко това ще ви е много по-лесно, ако е в област, която ви е присърце и ви интересува.

Онлайн магазин ФЕН ЗОНА предлага тениски и персонализирани фото подаръци за всеки повод – тениски, кейсове за телефони, чаши, възглвнички, фото рамки, пъзели, ключодържатели. Предлагаме много разнообразни идеи за подаръци за всеки повод – Имен ден, Рожден ден, Любим човек

 

Регистрацията е напълно безплатна, не се колебайте, защото не е чак толкова трудно да печелите пари от интернет.

 

Какво получавате с нашата афилейт партньорска програма?

Възможност да печелите от вашия уеб сайт или вашият Facebook профил, Facebook група или страница. Даже да нямате сайт, фб страница може да публикувате генерираните линкове в фб брупи за продажби и оферти. В България има над 300 подобни групи.

Възможност да печелите 10% от всяка продажба през вашия акаунт.

Веднъж посетилите нашия уеб сайт, посетителите се “маркират” като ваши и получавате % дори при покупка на по-късен етап /до 30 дни от последното посещение/.

Регистрирайте в сайта и започнете ВЕДНАГА да печелите пари – РЕГИСТРАЦИЯ НА ПРОФИЛ